Feminismin uhri

Oletko sinäkin joutunut feminismin uhriksi tämän asian osalta, joka on seuraavassa videossa?

 

Kaikkien naisten tulee muistaa, että nainen saa tehdä omalla kehollaan aivan mitä hän itse haluaa. Jos nainen haluaa myydä kehoaan, pitää lukuisia miehiä ja naisia kumppaneina tai esiintyä aikuisviihteessä se on naisen oma valinta.

Useita naisia pitäviä pelimiehiä ei syyllistetä Suomessa. Miksi useita miehiä/naisia samanaikaisesti pitävä nainen tuomitaan silti jopa feministien ja muiden naisten toimesta? Naisten pitäisi olla naisen tukena tahtoipa nainen tehdä kehollaan mitä tahansa. Kukaan ei ole oikeutettu syyllistämään sinua siitä miten omaa kehoasi haluat käyttää.

Kirkko ja uskonnolliset ihmiset tuomitsevat tunnetusti seksuaalisia naisia ja aborttia. Tästä johtuen on hyvä päätös erota Evankelis-luterilaisesta kirkosta naisten oikeuksien vuoksi. Martti Luther on myös tunnettu juutalaisvihan levittäjä, jota myös Adolf Hitler ihannoi hänen "Juutalaisista ja heidän valheistaan" kirjan vuoksi.

Taistele siis kaikkien ihmisten syytöksiä vastaan (jopa feministien), jotka väittävät ettei nainen saa tehdä kehollaan mitä haluaa.

Aikuisviihteestä puhuessa voit myös todeta, että naiset saavat samasta työstä enemmän palkkaa kuin miehet. Tämä ei siis mitenkään alista vapaaehtoisesti töihin mennyttä naista koska mies saa huonomman palkan samasta työstä.

Pukeudu aina viehättävästi tiukkoihin vaatteisiin, joissa tuot hyvän ulkonäkösi selkeästi esille. Ole niin monien miesten ja naisten kanssa kuin ikinä haluat äläkä sorru kuuntelemaan jotain suomalaisia juntteja miehiä, jotka puhuvat siveellisistä naisista.


Pidä hauskaa myös muiden naisten kanssa, jos haluat. Et varmasti joudu kuolemasi jälkeen mihinkään "kuumaan paikkaan", josta monet hihhuloijat höpisevät. Sen sijasta saat kuumaa nautinnollista himoa sängyssä.

31 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Agreed.

Anonyymi kirjoitti...

Toki nainen saa tehdä kehollaan mitä haluaa, mutta pitää muistaa että kohdussa kasvava vauva ei ole osa naisen kehoa, sillä on erillinen verenkiertojärjestelmä ja oma sydän. Näin ollen abortin oikeutusta ei voi johtaa naisen oikeudesta omaan kehoonsa. Sitä kehon käytön oikeutta on käytetty silloin kun nainen on tehnyt päätöksen alentua harrastamaan seksiä joka sai aikaan raskauden. Abortti on murha, joka on seurausta harkitsemattomasta seksistä. Naiset ovat itse avainasemassa tekemässä tätä päätöstä kehonsa käytöstä seksiin.

Miestennielijä kirjoitti...

Abortti on usein paras lahja, jonka syntymätön lapsi voi saada. Ihminen syntyy vahinkolapsena tai vanhempien itsekkäistä syistä saada enemmän nautintoa heidän omaan elämäänsä. Kaikki kuolemme kuitenkin, joten syntyminen on turhaa. Kuoltuamme olemme täysin samassa pisteessä kuin ennen syntymäämme. Mitään ei jää. Lapsella on suuri riski, että hän kärsii enemmän elämänsä aikana kuin saa nautintoa. Kyseisessä asetelmassa olisi ollut parempi olla kokonaan syntymättä.

Anonyymi kirjoitti...

Sinulle 1. syyskuuta 2013 4.00

Tosiaankin viisaita sanoja...
Hyvin viisaita... yhdyn puheseesi...

Miestennielijä kirjoitti...

Kuten sanottu abortti on usein paras lahja, jonka syntymätön lapsi voi saada. Elämä sisältää usein enemmän kärsimystä kuin nautintoa. Kuoltuamme olemme samassa pisteessä kuin ennen syntymäämme. Mitään ei jää.

Anonyymi kirjoitti...

Nautinto, mitä helkuttia?
On myös olemassa onni ja ilo, harvoin nautinto kestää hetkeä pidempään oli se sitten saatu mistä hyvästä tahansa.

Äidin ja lapsen välinen suhdekin on useimmiten jotain mitä ei voi käsittää ennen kuin sen on kokenut.

Sitä paitsi kipu ja pelko voivat antaa jo paljon enemmän kuin pelkkä nautinto, kunhan ne on voittanut, nautinto ei ole mitään ilman kontrastia, eli se on syvintä sen jälkeen kun on ensin kokenut jotain päinvastaista.
T: Eräs paljon nähnyt ja kokenut mies.

Miestennielijä kirjoitti...

Äiti tekee lapsen joko itsekkäistä syistä (haluaa enemmän nautintoa ja sisältöä omaan elämäänsä) tai kyseessä on vahinkolapsi. Lapsen tekeminen ei ole ikinä lapsen omien intressien mukainen. Syntyminen on turhaa ja usein haitallista.

Onni ja ilo on sanoina varsin hankalia määriteltäviä. Pystymme kuitenkin toteamaan, että paljon tuskaa kokeva ihminen tuskistaan johtuen ei todennäköisesti ole onnellinen ja iloinen. Taas paljon nautintoa kokeva ihminen ja stressitöntä elämää viettävä ihminen on todennäköisesti onnellinen ja iloinen.

"Sitä paitsi kipu ja pelko voivat antaa jo paljon enemmän kuin pelkkä nautinto, kunhan ne on voittanut, nautinto ei ole mitään ilman kontrastia, eli se on syvintä sen jälkeen kun on ensin kokenut jotain päinvastaista."

Tässä taas puhut nautinnon optimoinnista :)

Eli omasta mielestäsi tuskaa kannattaa kokea sopivissa määrissä, jotta tietyistä asioista pystyy nauttimaan vielä entistä enemmän. Tämä on varsin erikoinen väite, jos tuskaa pyrittäisiin tietoisesti hankkimaan, jotta asioista pystyisi nauttimaan. Elämän luonteesta johtuen tuskaa ei jouduta hankkimaan tietoisesti vaan lähes väistämättä huonoja asioita tulee vastaan.

Asioiden mennessä täysin surkeasti on positiivista, että eläminen on vapaaehtoista.

Pienempien ongelmien "voittaminen" taas usein mahdollistaa nautinnon saamisen kun tiedostaa, ettei kyseisiä kärsimyksiä enää ole elämässä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sitä lapsien tekoa ohjaa monesti ihan vaan biologinen lisääntymisvietti. Ihminen ei siinä suhteessa poikkea muista eläimistä.

Vaikka kuinka perusteltaisiin lapsentekoa loogisesti, niin pohjalla on vain halu siirtää omia geenejään.

Nautinnoista vielä, että kun niillä riittävästi pääsee mässäilemään, esim. jos käytettävissä on rajattomasti valtaa ja rahaa, niin ne useimmiten latistuvat täysin. ihminen alkaa etsiä nautintoa kovista huumeista kokaiini tms. tai toisen ihmisen kiduttamisesta tai alistamisesta, koska kaikki muu on jo koettu kyllästymiseen asti ja halutaan rikkoa viimeist tabut.

Miestennielijä kirjoitti...

"Kyllä sitä lapsien tekoa ohjaa monesti ihan vaan biologinen lisääntymisvietti. Ihminen ei siinä suhteessa poikkea muista eläimistä."

Biologinen vietti on harrastaa seksiä ja lapset ovat usein hauskan harrastuksen sivutuotteita. Kyseessä voi siis olla vahinkolapsi tai tarkoituksella tehty lapsi, jotta vanhemmat saisivat lapsen avulla enemmän nautintoa ja sisältöä heidän omaan elämäänsä.

Näköjään sana "nautinto" tuottaa osille lukijoista ongelmia. Nautinto voi olla pelkästään sitä, että kehossa ei ole tuskaa.

Nautinto on sitä kun ihminen ei koe tuskaa.

Nautinnoiden hankinnassa kannattaa laskea kyseisen toiminnan vaikutus kokonaisuuden kannalta. Voi olla nautinnollista vaikkapa naiselle viettää yksi villi yö 5 gambialaisen miehen kanssa ilman suojausta, joilla kaikilla on HIV-tartunta mutta kyseisestä hetkellisestä nautinnosta kannattaa kieltäytyä riskien takia olisipa kyseisen yö ollut kuinka nautinnollinen tahansa.

Nautinto itsessään on aina kyseisellä hetkellä hyvästä kyseistä nautintoa kokevalle yksilölle äärimmäisissäkin tilanteissa.

Petri kirjoitti...

Tietysti nainen saa tehdä omalla kehollaan aivan mitä haluaa ja harrastaa seksiä kuinka monen tahansa ihmisen kanssa. Näin tehdessä olisi kuitenkin hyvä tiedostaa se tosiasia, että osa (ehkäpä jopa suuri osa ellei suurin osa) miehistä ei halua perustaa parisuhdetta näin käyttäytyvän tai käyttäytyneen naisen kanssa. Sama pätee tietysti myös miessukupuoleen.

Miestennielijä kirjoitti...

Voi Petri kuinka hassu poika sinä oletkaan. Kiva kommentti kuitenkin ;)

"osa (ehkäpä jopa suuri osa ellei suurin osa) miehistä ei halua perustaa parisuhdetta näin käyttäytyvän tai käyttäytyneen naisen kanssa."

Jos mies ei hyväksy naista sellaisena kuin hän on niin miksi naisen tulisi esittää jotain muuta saadakseen kyseisen kaltainen tuomitseva mies suhteeseen?

Suomalaisista miehistä tällä hetkellä ylipainoisia painoindeksillä mitattuna Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tekemän tutkimuksen mukaan on 67%. Äidit haluavat tulevien lapsien isäkseen miehen, joka näyttää hyvää esimerkkiä lapsilleen.

Suuri osa suomalaisista miehistä ei ole sellaisia, joiden kanssa kannattaisi aloittaa parisuhde.

Heistä saattaa kuitenkin olla iloa sängyssä mutta useiden suomalaisten naisten mielestä maahanmuuttaja on turvallisempi ratkaisu.

Miehen aktiivisuus sängyssä useiden kumppaneiden kanssa ei tietystikään haittaa hänen mahdollisuuksiinsa parisuhteeseen. Sänkyyn useiden kumppaneiden saaminen miehelle on huomattaavasti haastavampaa kuin naiselle. Useat kumppanit miehellä viestii miehen haluttavuudesta (komea, lihaksikas kroppa, varakas, sosiaalisesti menestynyt, sosiaalisesti lahjakas, mahdollisesti kuuluisakin).

Pikemminkin kumppanien puute viestii negatiivisesti. 35v mies, jolla ei ole yhtään kumppania tai yksi sisäisesti ja ulkoisesti ruma kumppani 10 vuoden takaa ei yleisesti ottaen ole houkuttava vaihtoehto.

Anonyymi kirjoitti...

Sä oot ihana! Sulla on aina hyvä vastaus kaikkeen. :) Ja ihmettelen suuresti sitä että, miksi ihmiset tulevat tänne moittimaan ja kyseenalaistamaan tänne tosiasioita. Jos he eivät ole samaa mieltä, miksi he edes lukevat tätä blogia?
Kyllä varmaan jokainen tietää minkä aiheinen blogi tämä on, joten jollette pidä sisällöstä, miksi vaivaudutte edes lukemaan?

- Innolla uusia postauksia odotellessa :)

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos positiivisesta palautteesta ;)

Anonyymi kirjoitti...

aika hyvin perustelet jokseenkin erikoisia mielipiteitäsi. uskotko että miehelle voi riittää myös se, että on vain oma itsensä. ulkonäköä ei tarvitse muokata miehen takia. kelpaat sellaisena kuin olet, jos et, vika on miehessä

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos palautteestasi,

"aika hyvin perustelet jokseenkin erikoisia mielipiteitäsi. uskotko että miehelle voi riittää myös se, että on vain oma itsensä. ulkonäköä ei tarvitse muokata miehen takia. kelpaat sellaisena kuin olet, jos et, vika on miehessä"

Tarkoituksena on tehdä itsestään "paras oma itsensä". Jos tämä ei riitä miehelle tai naiselle, jatketaan matkaa seuraavan potentiaalisesti kiinnostuneen luokse.

Jos puhutaan "oma itsensä" olemisesta kun syödään kotona Hesburgerin Megahampurilaista, isoja ranskalaisia punaisella majoneesilla, Taffelin sipsejä, pirtelöä hörpitään jne. samalla sauhutellen itse käärittyjä sätkiä "oma itsensä" pitäminen ei kelpaa parhaimmille miehille&naisille kuin äärimmäisissä poikkeustilanteissa.

Miehethän tunnetusti laskevat usein tasoaan periaatteella "reikä se on rotallakin" humalatilassa etsiessään kertakäyttöön naista.

Itsensä kehittämisen syynä on kuitenkin hyvä olla kehittyminen itsessään eikä pelkästään kiinnostavien kumppaneiden saaminen.

Anonyymi kirjoitti...

Yhteiskunnassa naiset huolehtivat siveydestä, eli vapaan seksin torjunnasta. Naiset haluavat, että seksi tapahtuu vain avioliitoissa ja rakkaussuhteissa. Siksi seksiä ilman rakkautta, rakkaudetonta seksiä parjataan ja demonisoidaan. Rakkaudeton seksi on kuitenkin sinkkujen ainoa mahdollisuus seksiin, sillä sinkut eivät elä rakkaussuhteessa.
http://singlesmanifesto.org/

Miestennielijä kirjoitti...

"Yhteiskunnassa naiset huolehtivat siveydestä, eli vapaan seksin torjunnasta. Naiset haluavat, että seksi tapahtuu vain avioliitoissa ja rakkaussuhteissa. Siksi seksiä ilman rakkautta, rakkaudetonta seksiä parjataan ja demonisoidaan. Rakkaudeton seksi on kuitenkin sinkkujen ainoa mahdollisuus seksiin, sillä sinkut eivät elä rakkaussuhteessa."

Tässä oli useitakin virheellisiä oletuksia ja naisia syyllistettiin turhaan.

Suomalaisessa yhteiskunnassa naisille asetetaan paineita "hyvän tytön" maineesta, joka tarkoittaa vain parisuhteessa sängyssä olemista miesten kanssa. Kumppaneiden määrä myös yhteiskunnan näkökulmasta tulisi naisella olla mahdollisimman pieni.

Katso Feminisin uhri kirjoituksessa oleva video ja lue teksti uudestaan.

Molempien sukupuolten oikeus tavoitella täydellisiä orgasmeja ja seksuaalista iloa ei tarkoita sitä, että molempien sukupuolten näkemys täydellisestä seksuaalisesta nautinnosta olisi samanlainen.

Miehet teoriassa pystyy saamaan tuhansia lapsia harrastamalla seksiä useiden eri naisten kanssa päivästä toiseen. Naisilla taas lapsia ei ole mahdollista saada kovinkaan monta verrattaessa miehiin.

Naisilla on tästä johtuen syntyessään biologisista syistä huomattavasti korkeammat kriteerit miesten suhteen.

Viehättävä nainen ei yksinkertaisesti tunne "sitä jotain" hieman plösöä ja rumaa Jarno-Petteriä kohtaan olipa hänen luonteensa kuinka kiltti ja kiva hyvänsä.

Suomalaiset naiset eivät tarvitse miehen taloudellista tukea mihinkään, joten ainoa syy lähteä sinkkuna miehen matkaan on sängyssä saatava nautinto.

Tähän ei tarvita vastentahtoaan sinkkuna olevaa rumaa ylipainoista köyhää miestä, joka nyt vain sinkkuna haluaisi sänkyyn ilmaiseksi.

Suurimmalle osalle naisista heidän maineensa onkin tärkeämpää kuin sinkkuna sängyssä oleminen tylsän tavallisen sinkkumiehen kanssa.

Suomalaiset naiset tekevät lähes mitä tahansa, jottei heitä tuomittaisi sängyssä olemisesta.

Tavallisilla tylsillä miehillä on tapana myös kerskua kun he vihdoin pääsivät kostuttamaan intiimejä alueitaan naisen kanssa koko kaveripiirilleen, joka yleensä koostuu myös epätoivoisista sinkkumiehistä.

Siinä kommentoija on oikeassa, että suomalaiset naiset monesti puhuvat, että he haluavat parisuhteen koska se on niin romanttista.

Monesti kuitenkin parisuhteessa oleminen on ainoa hyväksytty tapa suomalaisen naisen silmissä tavoitella nautintoa sängyssä.

Miestennielijä blogin oppeja soveltavat naiset antavat itselleen vapauden tehdä kehollaan mitä tahansa. Tämän vapauden käyttämisestä kuitenkin hyötyvät vain halutuimmat miehet.

Loppuun vielä huomautuksena, että suomalaisista miehistä tällä hetkellä 67% on ylipainoisia.

Medusa kirjoitti...

ah sä puhut ihanan rohkeesti, mitään peittelemättä, mitään esittämättä. Tykkään tuosta sun tyylistä, meinasin itsekin alkuun kirjoittaa vähän saman tyylistä, suorasanaista (ehkä hieman liioittelevaakin ja kärjistävää) blogia, mutta sitten iski ujous.

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos Valkokäsi ;)

Valitettavasti Miestennielijä blogin aihetta vieläkin pidetään Suomessa moraalittomana.

Naisella tulee olla täysi oikeus tehdä kehollaan aivan mitä hän itse haluaa, kunhan kaikki toiminnassa mukana olevat ovat tyytyväisiä.

Muiden naisten tulisi olla kunnioittavia ja rohkaisevia naisia kohtaan, jotka ovat valmiita toteuttamaan heidän omia halujaan yleisistä uskomuksista piittaamatta.

Anonyymi kirjoitti...

Jos olet noin uuden elämän syntyä vastaan, niin mikset korjaa vanhempiesi virhettä ja surmaa itseäsi? Ei pornotähdet, huorat tai kumppaninvaihtajat rakenna onnellisia perheitä.

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos palautteestasi,

Ehdottamasi vaihtoehto ja kysymyksesi ei ole lainkaan huono.

Miksi jatkaa elämää, jos kuitenkin kuolee ja on pian samassa pisteessä kuin ennen syntymäänsä?

Elämään sisältyy nykyisin enemmän nautintoa kuin tuskaa. Tämän tilanteen muuttuessa elämän jatkamisessa ei enää olisi järkeä.

Miestennielijä kannattaakin eutanasiaa, jos elämää ei pystytä enää saamaan nautinnolliseksi on se hyvä lopettaa.

Onnellisiin perheisiin liittyen taas sinun tulisi pystyä osoittamaan ensinnäkin miten määrittelet sanan "onnellinen perhe" ja tämän lisäksi osoittaa miksi aikuisviihteellä tienanneet tai useiden kumppaneiden kanssa olleet eivät pystyisi rakentamaan onnellisia perheitä.

Miestennielijä blogi ei kuitenkaan keskity "onnellinen perhe" aiheeseen. Erilaiset kukkahattutätien suosimat aiheeseen liittyvät foorumit saattaisivat olla sinulle parempi vaihtoehto?

Lapsen tekeminen on myös moraalisesti kyseenalaista.

Lapselle ei ole vaihtoehtoa sanoa mielipidettä syntymäänsä, lapsi on samassa pisteessä kuin ennen syntymäänsä kuoltuaan ja lapsella on suuri riski, että hän kärsii elämänsä aikana enemmän kuin saa nautintoa.

Tämän lisäksi Miestennielijä blogi keskittyy miten saada sängyssä mahdollisimman paljon nautintoa.

Vahinkolapsen synnyttäjällä tai lapsen itsekkäistä syistä synnyttäneellä naisella on myös huonommat mahdollisuudet viehättävien kumppaneiden hankkimisessa ei synnyttäneeseen naiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on sulla kyllä termit sekasin. Siis feministithän nimen omaan ajattelevat juuri niinkuin sinä; naisella on vapaus tehdä mitä haluaa kun miehilläkin on, saa olla vaikka millä mitällä miehiä ja naisia ym. älä siis syytä feministejä, kun olet itsekin :*D

Miestennielijä kirjoitti...

Termit eivät menneet sekaisin.

Monilla feministeillä on tapana syyllistää sängyssä aktiivisesti olevia naisia.

Heillä on tapana tehdä väitteitä, että kaikki aikuisviihteessä työskentelevät ja omaa kehoaan vapaaehtoisesti myyvät naiset ovat uhreja. Katso kirjoituksessa oleva video ja ymmärrät asian paremmin.

Blogissa käsitellään miten nainen pystyy menestymään ja saamaan nautintoa sängyssä viehättävien kumppaneiden kanssa.

Perustarpeiden ollessa kunnossa suurin nautinto tulee ihmissuhteista, joihin sisältyy intohimoa.

Anonyymi kirjoitti...

"Martti Luther on myös tunnettu juutalaisvihan levittäjä, jota myös Adolf Hitler ihannoi hänen "Juutalaisista ja heidän valheistaan" kirjan vuoksi."

Ihan turhaan syyllistät Lutheria ja puolustelet juutalaisia. Juutalaiset ovat itse syyllisiä siihen että joutuivat keskitysleirille. Tiesitkö että Hitler oli itsekin juutalainen. Se että juutalaiset karkoittavat omia lapsiaan ja myyvät heitä vihollisilleen kusee aika pahasti omaan nilkkaan. Kohta alkaa maailman tilanne olla taas siinä pisteessä että pääsee juutalaiset taas uudestaan leirille.

Miestennielijä kirjoitti...

"Kirkko ja uskonnolliset ihmiset tuomitsevat tunnetusti seksuaalisia naisia ja aborttia. Tästä johtuen on hyvä päätös erota Evankelis-luterilaisesta kirkosta naisten oikeuksien vuoksi. Martti Luther on myös tunnettu juutalaisvihan levittäjä, jota myös Adolf Hitler ihannoi hänen "Juutalaisista ja heidän valheistaan" kirjan vuoksi."

Blogin aihepiiriin kuuluu naisten menestyminen haluttujen miesten kanssa.

Sivuhuomautuksena oli myös luterilaisuuden juuret juutalaisvihan levittäjänä kuten mainitusta Martti Lutherin kirjasta tulee esille. Mitään sen enempää katolilaisesta (ei juutalaisesta) Hitleristä, joka oli kasvissyöjä myöhemmässä vaiheessa elämäänsä ei mainittu. Tämä ei kuulu Miestennielijä blogin aihepiiriin.

Anonyymi kirjoitti...

"Blogin aihepiiriin kuuluu naisten menestyminen haluttujen miesten kanssa."

Miksi sitten tuot äärisiionistisia ajatuksia esille siinä sivussa?
Oletko kenties itsekin juutalainen?

Anonyymi kirjoitti...

Ei välttämättä kannata mainita Hitleriä ollenkaan. Se houkuttelee heti kaikki kansallissosialistit paikalle.

Anonyymi kirjoitti...

Yksi asia kannattaa kuitenkin kansallissosialismista muistaa.
Se suuri kotka.

Anonyymi kirjoitti...

``Tarkoituksena on tehdä itsestään "paras oma itsensä". Jos tämä ei riitä miehelle tai naiselle, jatketaan matkaa seuraavan potentiaalisesti kiinnostuneen luokse.``

Eli tämän blogin kuvien perusteella aloita järjetön dieetti, lähde jokaisen miehen matkaan, käy kaikissa mahdollisissa leikkauksissa, jne.

Unknown kirjoitti...

Mitä sitten joku rumempi mies voi ulkonäölleen? Ymmärtäisin jos puhuisit vain luonteenpiirteistä tai käytöksestä mutta puhut myös asioista joihin eivät ihmiset voi itse vaikuttaa; halveksuen. Siksi miehet kysyvät sinulta miesvihasta ja käyvät kuumana. Olenpa lukenut tämmöisiä ajatuksia sekä miehiltä ja naisilta ja tottakai on joka kerralla suututtanut vastakkaisen sukupuolen ihan ymmärrettävistä syistä.. Neuvoja kun voi antaa niin monella tapaa; kannustaenkin ja ilman pilkkaa. En usko että todella vihaat miehiä niinkuin täällä kirjoitetaan mutta vaikutat seksistiltä jonka mielestä miehen tulee olla tietynlainen (esimerkiksi rohkea sosiaalinen mies); muuten on roskaa. Liian monet ihmiset ajattelevat näin toisesta sukupuolesta ihan kuin eivät näkisi toisen sukupuolen edustajia edes ihmisinä.

Toivon sinulle kaikkea hyvää ja aurinkoista kesää.

Miestennielijä kirjoitti...

Timo,

Rumempi mies voi ulkonäölleen mm. vähentämällä kaloreita ja aloittamalla aktiivisen kuntosalilla käymisen ja tiettyjä ongelmia pystytään kohentamaan kirurgisilla toimenpiteillä. Pelkkä ihmisenä olo ei tarkoita sitä, että olisi seksuaalisesti kiehtova vaihtoehto. Hyviä ihmisiä voi olla rumatkin ihmiset ja vässykät he eivät vain saa naisien jalkoväliä kostumaan.

Miestennielijä