Pahat pojat


Miesten tyhmyys ei ole mikään uusi uutinen. Huvittavaa on kuitenkin se, että monet vässykät kuvittelevat pahojen poikien saavan enemmän toimintaa sängyssä "pahuuden takia". Vässykkä alkaakin esittämään pahaa poikaa ja kuvittelee tämän estävän hänen ikuiset masturbointisessiot tietokoneen ääressä :)

Nämä vässykät ovat saattaneet jopa lukea siitä, että Anders Behring Breivik saa päivittäin rakkauskirjeitä.

Kyseisten miesten tyhmissä päissä on kuvitelma

PAHA POIKA=Kauniita naisia sänkyyn

Naiset tietysti ymmärtävät sen, että pahan pojan esittämisessä ei ole mitään järkeä. Autetaan kuitenkin miehiä, jottei he tyhminä yritä esittää pahaa poikaa.

Miksi kriminaalit saavat rakkauskirjeitä on kysymys, jota sinä tyhmänä miehenä mietit? Kyseisistä miehistä kirjoitetaan lehdissä, puhutaan radiossa, kirjoitetaan internetissä ja heistä puhutaan televisiossa.

Tietty osa naisista on kiinnostuneita miehestä olipa mies kuka tahansa. Jos todella paljon naisia näkee miehen tulisi tyhmälle miehellekin olla selvää, että osa naisista kiinnostuu. Pienellä paikkakunnalla asuva Jarno-Petteri ei kuitenkaan paljon naisia näe. Ystävät koostuu huoltoasemilla hengaavista vanhoilla tuunatuilla auton rämillä ajavista liekkilätsistä. Kiinnostavimmat reiät kyseisillä poitsuilla tuntuu olevan autossa olevat pakoputket? Ehkä heitä kiinnostaa kyseiset reiät kaikkein eniten tässä maailmassa?

Samoin kuin mies voi yksinkertaisesti kysyä 10 000 naiselta "Lähdetkö treffeille?" ja tietty osa naisista sanoo "Kyllä" ja tietty osa "Ei". Mitä parempi mies on sitä useammin naiset sanovat miehelle "Kyllä". Onko tämä tyhmänä miehenä sinulle riittävän selkeästi kirjoitettu?

Jos olet mies ja ylipainoinen, tyylitajuton, lyhyt, sinulla on ruma naama, haiset pahalle, olet naisia syyllistävä juntti, köyhä ja vielä mielenterveysongelmainen niin et ansaitsekaan juuri yhtään "Kyllä" vastausta treffien ehdotuksiisi.

Pahat pojat eivät myöskään tärise pelosta kuten vässykkä. Vässykät epäröi ja tärisee pelosta kun heidän tulisi mennä puhumaan kiinnostavalla naiselle. Kuinka hankalaa sinulle on vässykkänä mennä puhumaan sinua kiehtovalle naiselle? Kertoa kiinnostuksesi? Flirttailla? Pyytää puhelinnumeroa? Ehdottaa treffejä? Viedä asioita seuraavalle tasolle ja lopettaa nössöily? Nämä listassa mainitut asiat ratkaisee eikä vässykän idioottimainen "olen paha poika" show.

78 kommenttia:

Tyhmä mies kirjoitti...

Olipa aggressiivinen kirjoitus. Mistä tuo miesvihasi kumpuaa vai provoiletko vain?

Miestennielijä kirjoitti...

Mikä teki mielestäsi tästä totuudenmukaisesta kirjoituksesta aggressiivisen? "Pahat pojat" otsikko?

Mitään miesvihaista tässä todellisuutta käsittelevässä kirjoituksessa ei ollut.

Tästähän voi joku saamaton nyhverö ottaa opikseen.

Tyhmä mies kirjoitti...

"Miesten tyhmyys ei ole mikään uusi uutinen."

Tämäkö oli sitä totuutta? Edes missään pelimiesblogeissa en ole törmännyt yhtä typerään kirjoitteluun, että joku olisi kirjoittanut "naisten tyhmyys ei ole mikään uutinen".

Miestennielijä kirjoitti...

Tyhmä mies,

Onko sinulla tapana "sivistää" itseäsi lukemalla kaikki maailman pelimiesblogit kaikilla mahdollisilla kielillä? Totesithan, että MISSÄÄN et ole "törmännyt" yhtä typerään kirjoitteluun? Onko muutenkin tapasi mukaista itse mainitsemastasi tyhmyydestäsi johtuen törmäillä asioihin?

Koska sinulle selkeästi aggressiiviset kirjoitukset ja miesvihan pelko on asia, josta sinulle tulee paha mieli (mahdollisesti jopa traumoja). Vaihda kyseinen lause mielessäsi muotoon "Ihmisten tyhmyys ei ole mikään uusi uutinen."

Olisimme pystyneet tekemään parempia valintoja päivittäin. Emme toimineet parhaalla mahdollisella tavalla, joten olimme hieman tyhmiä.

Anonyymi kirjoitti...

Tulvituttaako sua pikku persereikää, ettei sun elämäs ole täydellistä, ja syytät siitä miehiä? Minkä kiintiön tai etuoikeuden sä nyt tarvitset, että sulle tulis vähän parempi mieli? Jos vaikka Hunksit tulis pyyhkimään sun persereiän ja laittamaan talkkia ihrojes väliin, niin tulisko sitten parempi mieli?

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos kommentistasi,

Kirjoituksestasi on varsin helppo olettaa, että kuulut kategoriaan "tyhmä mies".

Tämä esimerkki oli hyödyllinen Miestennielijä blogin lukijoille.

Negatiivisuudestasi ja ruoansulatuselimistön päätepisteen toistaminen useasti samassa lauseessa on myös mielenkiintoista.

Oletko mahdollisesti sinä kiinnostunut pahoista pojista, jotka antaisivat täytettä sinun omaan peräaukkoosi?

Haaveiletko sinä useinkin Hunkseista samalla keskittyen peräaukkoon?

Miestennielijä blogi hyväksyy kaikkien omat valinnat tuottaa mielihalujaan parhaaksi näkemällään tavalla, kunhan kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Ehkä sinäkin löydät vielä sinun peräaukkoasi puhdistavan Hunksin, joka myös huolehtii talkkauksesta.

Mielenkiintoista on myös se, että väität Miestennielijä blogin kirjoittajan syyllistävän miehiä. Kertoisitko tarkemmin missä ja millä tavoin miehiä syyllistetään Miestennielijä blogissa?

Hieman yksinkertaisemmatkin miehet toivottavasti pystyvät huomaamaan, että "Pahat pojat" kirjoituksesta vässykkä pystyy oppimaan ja välttämään ainakin osittain typerää käytöstä.

Mihin "huolehtimisesi" Miestennielijä blogin ylläpidon elämän laadusta perustuu?

Omaat paljon virheellisiä kuvitelmia sinun peräaukko+Hunksit mielikuvissasi, johon saatat tarvita ammattilaisten apua näin ystävällisenä neuvona sinulle takaisin.

Hyvää talkkien hinkkaamista ihrojesi väliin jatkossakin.

Anonyymi kirjoitti...

miksi kirjoittajalla on sisällään noin paljon miesvihaa, että se oikein huokuu kirjoiutksesta läpi. oletko tyhmä nainen, jota on kohdeltu kuin märkää rättiä? älä edes vastaa. tiedämme kyllä jo.

Miestennielijä kirjoitti...

Miestennielijä blogin kirjoittajasta ei ole mitään tietoa missään esillä.

Voit yrittää käyttää aikasi paremmin kuin märkiä rättejä miettimällä ja tekemällä virheellisiä oletuksiasi miesvihasta.

Miestennielijä blogin kirjoitukset on tehty naisille, jotka haluavat nauttia täysin elämästä. Tähän kuuluu naisesta riippuen komeat, tyylikkäät, lihaksikkaat ja itsevarmat miehet sekä osilla naisista myös heitä kiehtovat naiset.

Tyhmille, rumille, lihaville, tyylitajuttomille ja naisia halveksivilla miehille on parasta jatkossakin olla tietokoneen ääressä masturbointisessioiden ja pelaten tietokonepelejä samalla syöden sipsejä ja juoden kokista.

Oikeastaan tarkemmin ajateltuna teillä ei ole juurikaan muita vaihtoehtoja, ellette halua ostaa pumpattuja apuvälineitä sessioihinne.

Jos pystyisit lukemaan kirjoituksen ilman oletuksia märistä räteistä ja miesvihasta huomaisit, että kirjoituksessa autetaan miehiä.

Luetun ymmärtämisesi ei ole korkealla tasolla, joten ainakaan lukemastasi et juuri mitään ymmärtänyt.

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa tekstiä jälleen :) Ehkäpä miesten arvostelu on kuin sohaisisi kepillä ampiaispesään :)

Mutta tottahan se on, ketä naista kiinnostaa saamaton itsestään huolehtimaton aikamiespoika...

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos kehuista ;)

Nämä samaiset "aikamiespojat", jotka tännekin löysi heti tunteitaan purkamaan ovat lihavien mahojensa, ruman naamansa ja tyylitajuttomien vaatteidensa kanssa ajoittain esittämässä myös "herrasmiestä".

Eipä suomalaiselta vässykältä usean vuoden ajan kaverin esittäminen, lahjojen antaminen, drinkkien tarjoaminen, lounaiden tarjoaminen, ilmaisten kyytien tarjoaminen ja ilmaisena "psykiatrina" olo ole lainkaan harvinaista. Osat "herrasmiehet" on tarjonneet jopa ulkomaanmatkoja pidemmällekin pelkästään siitä hyvästä, että on saanut pienen pusun poskelle :)

Kiitos tästä "herrasmiehille" mutta ei se auta teitä saamaan naista sänkyyn, jos olette täysin epätoivoisia. Teidän ujoudestanne ja pelosta tärisemisestä johtuen, ette edes rohkaistu kertomaan kiinnostustanne kuin useamman kuukauden jälkeen, jos silloinkaan.

Epätoivoisella rumalla miehenä on tapana joko esittää "pahaa poikaa", joka ei koskaan toimi ja tekee vässykästä entistä säälittävämmän oloisen.

Vaihtoehtona vässykän "herrasmies" show, joka mahdollistaa ilmaiset kyydit, ilmaisia lahjoja, ilmaiset psykologin kuuntelupalvelut jne. "herrasmies" vässykästä on siis kuitenkin naisille hyötyä, joten sitä on turha sen enempiä kritisoida, vässykkä ole siis "herrasmies", jos jotain on esitettävä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki naiset eivät ole samanlaisia kuin sä, tiedän monia naisia ketkä innostuvat tatuoiduista "pahan pojan" tunnusmerkistä täyttävistä miehistä. Jotenkin musta tuntuu että oot epäonnistunut omassa rakkauselämässä ja joku mies on antanut sulle pakit koska olet noin katkera vai oletko pelkkä miehiä vihaava feministilesbo jonka mielestä maailma olisi parempi ilman miehiä? vai onko jopa oma isäsi tehnyt sinulle pienenä jotain mikä on laukaissut "miesvihan"?

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos hassusta kommentistasi,

Ensinnäkin tarkentaisitko missä kohtaa luit, että kirjoituksen tekijä ei pitäisi pahoista pojista?

Pointtina oli, että vässykän pahan pojan esittäminen on täysin järjetöntä.

Tietysti naiset pitävät itsevarmoista ja komeista miehistä.

Viehättävä nainen ei halua lähteä ylipainoisen ja ruma naamaisen vässykän kanssa sänkyyn.

Mielenkiintoista arviointia olet myös tehnyt useankin asian suhteen.

Miestennielijä blogi keskittyy miten nainen pystyy saamaan parhaimman mahdollisen nautinnon makuuhuoneen puolella. Sana "rakkauselämä" on hyvin hankala tarkasti selittää. Lapset rakastavat vanhempiaan, lihavat miehet rakastavat makkaraa ja olutta. Välillä ihmissuhteisiin sisältyy rakkauden tunteita kun ollaan sängyssä, toisinaan ei.

Se ei suinkaan tee naisesta feministilesboa, jos hän on naisten kanssa sängyssä. Oletko kuullut biseksuaalisista naisista?

Miehet ovat tehneet lähes kaikki keksinnöt samoin kuin fyysiset työt. Miesvihaa ei suinkaan ole. Vaikka suomalaisista miehistä yli puolet on ylipainoisia ja täysin ei kiinnostavia sängyssä ei se tarkoita sitä, ettei heistä olisi mitään hyötyä.

Monet todella vastenmielisen näköisistä miehistä voi kehittää hyödyllisiä lääkkeitä, tehdä keksintöjä, toimia lääkärinä, kunnostaa teitä ja tehdä uusia rakennuksia.

Olette hyödyllisiä ja mahdollistatte viehättävien naisten laiskuuden myös vanhempana ollessa ;)

"Isä tehnyt lapsena jotain" varmasti kaikkien lasten isät ovat tehneet lapsen ollessa jotain, jos he eivät ole vielä tuolloin kuolleet.

Freudilainen psykoanalyysi on varmasti ihan mielenkiintoista sinulle mutta Sigmund Freudin teorioista voit keskustella muualla.

Anonyymi kirjoitti...

Et nyt ole tutstunut itse siihen aiheeseen, miksi pahat pojat kiinnostaa tyttöjä.

Kyse on nimittäin testosteronista. Testosteroni on sukupuolihormoni, ja se vaikuttaa myös käytökseen ja aivoihin. Misten sukupuolihormoni muun muassa lisää agressiivista käytöstä ja valitettavasti myös narsismia (kyvyttömyyttä empatiaan, tunneköyhyyttä), mistä johtuen narsismi on miehillä yleisempää kuin naisilla. Kaikkihan sen tietävät, että miehiä ei kiinnosta tunteelliset, "siirappiset" jutut niin paljon kuin naisia. Tämä on juuri testosteronin vaikutusta, eli syy miksi miehet ovat sellaisia kuin ovat.

Naiset haluavat että heidän kumppanillaan olisi korkea testosteronipitoisuus. Ensinnäkin koska agressiiviset miehet pyskivät laumassa johtaja-asemaan, ja niin turvaavat jälkikasvulle parhaat olot selvitytymiseen. Toiseksi testosteroni parantaa immuniteettikykyä, joka sekin auttaa jälkikasvua.

Miesten agressiivinen, röyhkeä ja "itsevarma" (muiden tunteista välinpitämätön) käytös kertoo naiselle korkeasta testosteronista, ja siksi viehätää.

Eli kyseessä on evoluutiobiologia.

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos kommentistasi,

Oletko mahdollisesti opiskellut evoluutiopsykologiaa enemmänkin?

Evoluutiopsykologiassa on mielenkiintoisia teorioita mutta on alana vaikeasti testattava käytännössä ja määritelmineen ajoittain hieman epämääräinen.

"Laumanjohtaja" pystyi varmasti aggressiivisuudellaan saamaan naisia sänkyyn pelottelemalla muita miehiä ja pakottamalla naisen sänkyyn.

Tämä ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita sitä, että nainen olisi kokenut kyseiseen aggressiiviseen mieheen fyysistä vetovoimaa.

Nykyisin suomalaisen naisen ei tarvitse olla miehen kanssa selviytymiseen johtuvista syistä (ei turvallisuuden eikä myöskään rahallisen avustuksen takia).

Samoin kuin 99% naisista kokee vastenmielisyyttä lihaksikkiimpiin voimanostaja/kehonrakentaja tyylisiin miehiin. Pienellä osalla naisista n. 1% on fetissi voimanostajiin ja kaikkein isoimpiin kehonrakentajiin.

Nykyisinkin monissa maissa nainen on valmis antamaan miehelle sängyssä pelkästään rahallisista syistä.

Samoin kuin tietyt uskonnot mahdollistaa useiden vaimojen ostamisen vaikkei kyseiset naiset kokisi kyseiseen mieheen pätkääkään vetovoimaa.

Miehen synnynnäiset ominaisuudet tietysti vaikuttavat siihen kuinka hyvin hän pystyy saamaan viehättäviä naisia. Rumana, pelokkaana ja lyhyenä vässykkänä syntyneellä miehellä ei ole juuri mitään tehtävissä.

Röyhkeys epäkohteliaalla tavalla ja piittaamattomuus epäkunnioittavalla tavalla ei kuitenkaan itsessään ole viehättäviä piirteitä vaan poistyöntäviä. "Huonot synnynnäiset ominaisuudet" saanut mies ei pysty huijaamaan naiseen kiinnostusta esittämällä pahaa poikaa.

Menestyneillä miehillä, joilla on "hyvät synnynnäiset ominaisuudet" vain on monesti tapana saada ylimielisiä piirteitä koska he menestyvät elämässä paremmin.

"Hyvät synnynnäiset ominaisuudet" saanut mies menestyy itsevarmana ja "aggressiivisena" (tietää mitä haluaa elämältä) ystävällisenäkin.

Anonyymi kirjoitti...

mitä se tiskikone täällä mussuttaa? otappa selvää mitä lukee kinseyn tutkimuksissa naisten seksuaali käyttäytymisestä

Miestennielijä kirjoitti...

"mitä se tiskikone täällä mussuttaa? otappa selvää mitä lukee kinseyn tutkimuksissa naisten seksuaali käyttäytymisestä"

Tiskikone mussutukseen sen enempää toteamatta, miksi pidät Alfred Kinseyn tekemiä haastatteluja 60 vuoden takaa suositeltavana opiskeltavana?

Mikä kyseisissä vanhoissa haastatteluissa anonyymiä "tiskikone mussuttajaa" tarkemmin kiinnostaa?

Anonyymi kirjoitti...

Hahahaaaa...
Tää akkahan on selvästi kyrpää vailla... muna suuhun ja toinen perseeseen.. lähtiessään vielä vois pyyhkiä mällit hiuksiin... huhhuh mikä muija..

Miestennielijä kirjoitti...

"Hahahaaaa...
Tää akkahan on selvästi kyrpää vailla... muna suuhun ja toinen perseeseen.. lähtiessään vielä vois pyyhkiä mällit hiuksiin... huhhuh mikä muija.."

Tämähän on nautinnollinen suositelma ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mikään ei harmita naista enempää kuin typerän ja osaamattoman miehen kanssa vehtaaminen. Ihminen voi paljonkin kehittää itseään ja ulkonäköään ja osaamistaan, mutta älyä ei saa millään lisää.

Ei sillä, että itse olisin supermies vaikka olenkin menestynyt ja en ole koskaan jäänyt ilman naista. Osaan olla myös nöyrä ja antaa jonkin verran takaisin siitä mitä olen saanut elämältä. Minulle ei riitä se, että olen vain hyvä tyyppi, haluan olla mahtava tyyppi.

Olen elämän kolhima ja monissa liemissä keitetty, mutta ollessaan tekemisissä kanssani naiset näkevät, että tuossapa onkin mies joka selviää mistä tahansa ja osaa melkein mitä tahansa ja se osaa olla vielä terveellä tavalla nöyrä, mutta oikealla tavalla itsetuntoa omaava. Minun ei tarvitse näytellä sellaista tai arvailla millainen sellainen mies olisi, koska olen sellainen. Se on vetovoimaa, josta naiset innostuvat.

Naistennielijä

Tarpone kirjoitti...

On menny hupakolla hiekkaa pimppiin... :D

Miestennielijä kirjoitti...

Rannalla nauttiessa pitää olla hiekan kanssa tarkkana.

Anonyymi kirjoitti...

Miestennielijällä on hyvää juttua. Vielä kun saisimme kuulla seksielämästäsi tarkemmin. Onko sitä seksielämää, puhumattakaan toimivasta ja elämänlaatua parantavasta parisuhteesta?

Puheet kun on puheita vain tulokset ratkaisevat lopulta. Tuloksia, jotka johtavat parempaan elämänlaatuun joko on tai sitten niitä ei ole. Jokainen osaa kyllä kirjoittaa tyyliin mutta kun minusta tuntuu, että kun teet näin saat jotain mitä haluat. Ei toki näillä sanoilla vaan usein oma tietämättömyys naamioidaan sanallisin keinoin. Monet vain ovat kuin Raamatun fariseuksia eivät oikeasti ole eläneet kuten opettavat.

Minun omat tulokseni:
Olen avioliitossa kauniin naisen kanssa, jolla on yliopistotutkinto kasvatustieteistä ja ammattina peruskoulun opettaja. Meillä on myös kolme lasta. Meillä on aktiivinen seksielämä. Olemme olleet avioliitossa kymmenen vuotta rakastun vaimooni uudestaan vielä nykyäänkin.

Anonyymi kirjoitti...

Ex-linnakundina voin kertoa miestennielijälle että omalla kohdallani naisten osoittamaan kiinnostukseen liittyi jokin sairas hoivavietti. He siis kuvittelivat/tiesivät että minussa on jotakin vialla ja kertoivat selvästi että kyllä minusta kunnon mies saadaan. Kunnon mies minusta tulikin mutta valitsin rakkaakseni naisen jota eivät menneisyyteni teot kiinnostaneet pätkän vertaa. Muutamalle vanhalle tutulle tullut vain ongelmia kun ovat heilastelleet naisten kanssa joita kiehtoo "pahan pojan" imago.

Miestennielijä kirjoitti...

"Minun omat tulokseni:
Olen avioliitossa kauniin naisen kanssa, jolla on yliopistotutkinto kasvatustieteistä ja ammattina peruskoulun opettaja. Meillä on myös kolme lasta. Meillä on aktiivinen seksielämä. Olemme olleet avioliitossa kymmenen vuotta rakastun vaimooni uudestaan vielä nykyäänkin."

Tutkinnoilla ei ole merkitystä. Ainoa merkityksellinen asia vastentahtoaan syntyneellä ihmisellä on elämästä nauttiminen. Paras nautinto on sängyssä tapahtuva nautinto kiehtovien useiden kumppaneiden kanssa.

Avioliitto on uskonnollinen asia ja etenkin kristinusko rajoittaa ihmisen kykyä nauttia itsestään. Palkinnot kuulemma odottaa hyviä setiä ja tätejä taivaassa.

Kristinusko on tuomitseva ja julma uskonto.

On valitettavaa kuulla, että olette vaimosi kanssa tehneet joko vahinkolapsia tai olette lisääntyneet itsekkäistä syistä.

Lapsenne elävät turhaan ja ovat kuoltuaan täysin samassa pisteessä kuin ennen syntymäänsä. Abortti tai ehkäisy olisi estänyt lapsienne turhan elämän.

Miestennielijä kirjoitti...

"Ex-linnakundina voin kertoa miestennielijälle että omalla kohdallani naisten osoittamaan kiinnostukseen liittyi jokin sairas hoivavietti. He siis kuvittelivat/tiesivät että minussa on jotakin vialla ja kertoivat selvästi että kyllä minusta kunnon mies saadaan. Kunnon mies minusta tulikin mutta valitsin rakkaakseni naisen jota eivät menneisyyteni teot kiinnostaneet pätkän vertaa. Muutamalle vanhalle tutulle tullut vain ongelmia kun ovat heilastelleet naisten kanssa joita kiehtoo "pahan pojan" imago."

Mielenkiintoinen kommentti ja pitää varmasti paikkansa. Monilla ihmisillä on tapana yrittää muuttaa toisia. Tämä on kuitenkin tyhmää. Ihmisten tulisi olle vapaita elämään haluamallaan tavalla.

Kuinka yleistä vankilassa on kokemuksesi perusteella miesten välinen fyysisyys?

Anonyymi kirjoitti...

Tämä koko Blogi "pelimies" on sangen tarpeeton. On todella vähä-älyistä haukkua toisia "vässyköiksi" tai "typeriksi" tai arvostella ulkonäköä. On totta että toiset on rumempia ja erikokoisia kuin toiset. Hyviin tapoihin kuuluu kuitenkin että pitää toisten ominaisuuksista turpansa kiinni ja keskittyy sitten vaikka siihen omaan erinomaisuuteen. On kuitenkin olemassa erittäin kauniitakin naisia, miksi niitä nyt täällä kutsuttiinkaan? Kuitenkin upeita naisia, jotka ei katso ensimmäisenä sitä ulkoista olemusta. Kokemusta on. Itse olen hyvässä kunnossa fyysisen työn ansioista, mutta komea en silti omastamielestäni ole. Minulla on ollut silti jo yli kymmenen vuotta upea ja kaunisvartaloinen nainen jonka te varmaankin luokittelisitte idioottimaisesti "kympin naiseksi". Uskonkin että olette kuitenkin vähemmistö joka noin idioottimaisesti ylipäätään ajattelee elämästä ja ympärillään olevista ihmisistä. Kukanenkin saa olla mitävain, mitä se kellekään kuuluu. Minua ja valtaosaa ihmisistä ei kuitenkaan kiinnosta mitä jotkut aivottomat "pilimiehet" ja "miesten nuolijatttaret" heistä ajattelee. Tämä sivusto onkin tarkoitettu juurikin näille pilimiespelimiehille, jotka ei aivojaan osaa käyttää tai sitten ne sijaitsevat siittimen kärkikappaleessa. Itseasiassa nämä pilimiespelimiehet ovat juurikin niitä VÄSSYKÖITÄ joista ei tosipaikan tullen MIHINKÄÄN ole. "naisten kaataminen" ei ole mikään meriitti, eikä "kuntosalilla" kullin nysvääminen myöskään.

Anonyymi kirjoitti...

"Paras nautinto on sängyssä tapahtuva nautinto kiehtovien ja useiden kumppanien kanssa" MITEN voit YLEISTÄÄ asian noin? VALTAOSAN mielestä tuollainen on todella KUVOTTAVAA. Katsos asiat ei välttämättä ole KAIKKIEN mielestä näin kuten sinä vähä-älyinen "miestennuolija" asian näet..

Anonyymi kirjoitti...

Lol kommenteissa syytetään kirjoitusta miesvihamielisyydestä vaikka kommentoijat itse kuulostavat täysin naisvihamielisiltä. VITUN TYHMÄT TEKOPYHÄT SUOMALAISET! Siinä vihamielisyyttä molemmille sukupuolille tasavertaisesti :P Onneks 10v päästä suomellaki on lainaa 100% BKT:stä niin sit loppuu tyhmiltä sossu suomalaisilta rahat elämiseen ja alkaa taistelu ruuasta eikä naisista ja miehistä. Siinä sitä todellista selviytymistä sitten onkin :P

Anonyymi kirjoitti...

Uusi blogi minulle ja jokainenhan kokee todellisuuden omasta näkökulmastaan. Virkistävää lukea erilaisesta näkökulmasta olevaa aihetta.

Miestennielijä kirjoitti...

"On todella vähä-älyistä haukkua toisia "vässyköiksi" tai "typeriksi" tai arvostella ulkonäköä. On totta että toiset on rumempia ja erikokoisia kuin toiset. Hyviin tapoihin kuuluu kuitenkin että pitää toisten ominaisuuksista turpansa kiinni ja keskittyy sitten vaikka siihen omaan erinomaisuuteen"

Miestennielijä blogia ei kirjoiteta hyvien tapojen vuoksi. Blogissa esitetään totuudet, joiden avulla ihmiset pystyvät menestymään paremmin kiehtovien kumppanien kanssa. Ulkonäkö on tässä olennaista. Rumalle ihmisille väittäminen, että ulkonäöllä ei ole merkitystä ei auta kyseistä henkilöä.

Vässyköitä ei auta pahan pojan esittäminen, jonka kertominen on myös avuliasta vässyköille.

Höpinäsi muista aiheista, vaimostasi ja siitä, ettet pidä itseäsi komeana ei ollut kovinkaan mielenkiintoista. Ensinnäkin miehillä on tapana liioitella omien pitkäaikaisten kumppaniensa laatua, kuten sinäkin todennäköisesti teet.

Tämän lisäksi naisilla on erilaisia tyyppejä ulkonäön suhteen, tämä tunnetaan myös nimellä valikoiva parinmuodostus.

Elämässä ei ole mitään tavoiteltavaa. Synnymme vastentahtoamme, elämme hetken ja kuoltuamme olemme täysin samassa pisteessä kuin ennen syntymäämme. Mitään ei jää.

Jos olisit hieman tarkemmin perehtynyt Miestennielijä blogin sisältöön olisit huomannut, että Miestennielijä blogi ymmärtää kaikkien lasten olevan vahinkolapsia tai vanhempien itsekkäistä syistä tehtyjä, jotta vanhemmat saisivat enemmän sisältöä omaan elämäänsä. Elämä on vapaaehtoista mutta syntyminen ei.

Miestennielijä kirjoitti...

"Paras nautinto on sängyssä tapahtuva nautinto kiehtovien ja useiden kumppanien kanssa" MITEN voit YLEISTÄÄ asian noin? VALTAOSAN mielestä tuollainen on todella KUVOTTAVAA. Katsos asiat ei välttämättä ole KAIKKIEN mielestä näin kuten sinä vähä-älyinen "miestennuolija" asian näet.."

Ihminen biologisista syistä selviytymisen jälkeen (ruoka ja turvallinen asunto) saa lapsien tekoon liittyvistä aktiviteeteista.

Valtaosa suomalaisista on Miestennielijä blogin mielestä kuvottavia.

Onhan suomalaisista yli 50% ylipainoisia ja 4,1 miljoonaa suomalaista on evankelis-luterilaisen kirkon jäseniä, joka tuomitsee Miestennielijä blogin mukaisen elämäntyylin.

Sinä olet todennäköisesti ylipainoinen ja ajatusmalliltasi kuvottava ihminen kommenttisi perusteella Miestennielijä blogin näkökulmasta.

Miestennielijä kirjoitti...

"Lol kommenteissa syytetään kirjoitusta miesvihamielisyydestä vaikka kommentoijat itse kuulostavat täysin naisvihamielisiltä. VITUN TYHMÄT TEKOPYHÄT SUOMALAISET! Siinä vihamielisyyttä molemmille sukupuolille tasavertaisesti :P Onneks 10v päästä suomellaki on lainaa 100% BKT:stä niin sit loppuu tyhmiltä sossu suomalaisilta rahat elämiseen ja alkaa taistelu ruuasta eikä naisista ja miehistä. Siinä sitä todellista selviytymistä sitten onkin :P"

Köyhyys auttaisi kirjoituksessa mainittuja vässyköitä. Mitä köyhemmät olot, sitä paremmat mahdollisuudet onnettomalla lihavalla vässykällä on saada nainen taloudellisesta tuesta johtuen.

Kun naisella on riittävästi rahaa ei hänen tarvitse sekaantua vastenmieliseen ylipainoiseen vässykkään.

Miestennielijä kirjoitti...

"Uusi blogi minulle ja jokainenhan kokee todellisuuden omasta näkökulmastaan. Virkistävää lukea erilaisesta näkökulmasta olevaa aihetta."

Kiitos positiivisesta palautteestasi. Monilla lukijoille on näyttänyt olevan liian vaikeaa katsoa asioita sellaisina kuin ne todellisuudessa ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Tuskinpa liioittelen vaimoni kauneutta, minulla on silmää aiheelle kyllä ja on sen niin moni muukin todennut, joten jätän sinun vähä-älyisen kommenttisi "liiottelusta" omaan arvoonsa. "Elämässä ei ole mitään tavoiteltavaa" No, sangen valitettavaa miestennuolijattarelle ja pilimiehille.. heh heh. Itselläni on ainakin vaikka mitä tavoitteita ja valtaosan olen niistä saavuttanutkin ja nautin elämästä. "kaikki lapset ovat vahinkolapsia" Tuohan nyt oli vielä enemmän kuin vähä-älyinen kommentti, tiesinhän kyllä että tää koko saitti on täyttä skeidaa, mutta että noin tyhmiä kommentteja hah hah haa.. no ole sinä siinä typerässä luulossa vain. On ihan täysin omaa TYHMYYTTÄ jos elää kuin miehennuolijattaret ja pilimiehet.. silloin ei elämässä mtn tavoiteltavaa olekaan, sillä sänkyseuran haaliminen ei ole mikään meriitti, eikä urotyö. Sitäpaitsi seksi useiden tuntemattomien vaikkakin kuinka upeiden TUNTEMATTOMIEN baari hoitojen kanssa on HUONOA seksiä. Kyllähän siihen vaaditaan muutakin kuin upea ulkonäkö. Kokemusta on aiheesta vaikka kuinka paljon, mutta ihmisethän kasvaessaan VIISASTUU eikä elä noin typerästi. Tosin KAIKKI ei varmaan koskaan, ja sittenhän se elämä on tyhjää kuten pilipillimiehillä ja nuolijattarilla, varsinkin kun heitä ei kukaan ARVOSTA, eikä TARVI yhtään mihinkään.. siinäpähän naitte toisianne siinä PIENESSÄ piirissänne ja saatte KAIKKI mahdolliset taudit heh heh hee.. se onkin AINOA asia mihin kykenette.. tarpeettomat ääliöt!

Anonyymi kirjoitti...

Ja en tod ole ylipainoinen vaan sangen hyvässä kunnossa. Läskiä ei ole kovan työn ansiosta tippaakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Eikä kukaan ole mikään "vässykkä" jos ei kehtaa tai halua kaikille huorille mennä porisemaan.. se on vain järkevää harkintaa. Mitä miestennuolijattarille eden kukaan juttelisi, sillä hehän ovat niin aivottomia hutsuja (olkoonpa kuinka kauniita hyväänsä) ettei heidän suustaan tule muuta kuin törkeyksiä ja typeryyksiä. Keskustelu vaatii kuitenkin aivoja syntyäkseen. Ei ole mies "vässykkä" jos ei tällaisille puhumaan uskalla/halua mennä.. on siihen syynsä kuten yllä kirjoitin.

Anonyymi kirjoitti...

Ja ulkonäkö ei tod ratkaise mitään. Ehkä korkeintaan pilimiesrassukoilla ja nuolijatarhutsakevässyköillä joita väestöstä on ehkä 2%!!!! täytyyhän se aivojen puute jollain korvata.. pelkkä ulkonäön tuijotus on oiva esimerkki tästä!

Anonyymi kirjoitti...

Siitä olen tietysti samaa mieltä että on typerää ja vähä-älyistä päästää itsensä LIHAVAKSI jo ihan terveys ja hyvänolon syistäkin. Mutta tuollainen painoindeksi huuhaa on ihan sieltä itsestään.. eli pyllystä.

Miestennielijä kirjoitti...

"Siitä olen tietysti samaa mieltä että on typerää ja vähä-älyistä päästää itsensä LIHAVAKSI jo ihan terveys ja hyvänolon syistäkin. Mutta tuollainen painoindeksi huuhaa on ihan sieltä itsestään.. eli pyllystä."

Itsensä lihavaksi päästäminen on tietoinen päätös syödä liikaa kaloreita. Tämä on tietysti tyhmää, joten miksi yli puolet suomalaisista naisista Terveyden ja hyvinvoinnin Finriski-tutkimuksen mukaan on virallisen painoindeksin mukaisesti ylipainoisia? Miehistä ylipainoisia on Suomessa peräti 67% kun naisista ylipainoisia taas on 52% (painoindeksi yli 25).

Painoindeksi on mielestäsi pyllystä? Mihin perustat mielipiteesi?

Miestennielijä kirjoitti...

"Ja ulkonäkö ei tod ratkaise mitään. Ehkä korkeintaan pilimiesrassukoilla ja nuolijatarhutsakevässyköillä joita väestöstä on ehkä 2%!!!! täytyyhän se aivojen puute jollain korvata.. pelkkä ulkonäön tuijotus on oiva esimerkki tästä!"

Ulkonäkö ei ratkaise mitään? Mistä johtuen pidempään parisuhteissa olevien ulkonäöllinen taso on samalla asteikolla, kun kyseisten henkilöiden ulkonäöllistä tasoa mitataan?

Jos ulkonäöllä ei olisi mitään merkitystä eikö rumat+lihavat miehet voisi hyvinkin seurustella hyvin kropastaan huolehtineiden kauniiden naisten kanssa?

Näin ei kuitenkaan käytännössä tapahdu kuin tilanteissa, joissa ruman&lihavan miehen varallisuus on korkea tai kyseisen miehen sosiaalinen asema on muuten korkea.

Ruma huolimaton ulkonäkö kertoo suoraan sisäisen kauneuden puutteesta.

Sisäisesti kaunis ihminen ei ole valmis laiminlyömään ulkonäköään.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ulkoisesti viehättävillä olisi automaattisesti hyvä sisäinen kauneus.

Mistä johtuen pidempään parisuhteessa olleilla on keskiarvollista otantaa enemmän muistuttavat kasvonpiirteet?

Eikö ulkonäkö myöskään vaikuta mitenkään erilaisissa ammateissa?

Eikö ihmiset mielestäsi saa automaattisesti ihmisen ulkonäön perusteella ensivaikutelmaa, jota on vaikeaa muuttaa?

Jos ihmisen ulkonäkö ei välittömästi miellytä, ei kyseistä henkilöä normaalisti harkita sänkyyn/suhteeseen.

Miestennielijä kirjoitti...

"Eikä kukaan ole mikään "vässykkä" jos ei kehtaa tai halua kaikille huorille mennä porisemaan.. se on vain järkevää harkintaa. Mitä miestennuolijattarille eden kukaan juttelisi, sillä hehän ovat niin aivottomia hutsuja (olkoonpa kuinka kauniita hyväänsä) ettei heidän suustaan tule muuta kuin törkeyksiä ja typeryyksiä. Keskustelu vaatii kuitenkin aivoja syntyäkseen. Ei ole mies "vässykkä" jos ei tällaisille puhumaan uskalla/halua mennä.. on siihen syynsä kuten yllä kirjoitin."

Kirjoitit "jos ei kehtaa tai halua kaikille huorille mennä porisemaan". Tarkoitatko nyt prostituoidun ammattia, jossa nainen myy vapaaehtoisesti kehoaan miehelle sovittuun hintaan? Jos mies haluaisi mennä ostamaan palvelun mutta ei kehtaa on kyseinen mies tietysti vässykkä.

Syyllistät useiden kumppaneiden kanssa vapaaehtoisesti sängyssä olevia naisia sanonnallasi ja tämä on vässykkämäistä sekä julmaa. Ihminen saa tehdä omalla kehollaan mitä haluaa.

Mitään vässykkämäistä ei tietysti ole jättää puhumatta ei kiinnostaville henkilöille.

Mitä puhuit "aivottomuudesta", ihmisellä on hyvä olla kriteerit kumppaneiden suhteen.

Tätä "aivottomuutta" on kuitenkin mahdotonta selvittää, jos vässykkä ei uskalla edes mennä puhumaan häntä ulkonäöllisesti kiinnostavalle naiselle.

Kyseisellä tuomitsevalla asenteella on varsin selvää, ettet kehtaa puhua viehättäville naisille kuten normaalille ihmisille ja selvittää onko välillänne "sitä jotain".

Mahdollisuutenasi on tähdätä rumaan, lihavaan ja sisäisesti rumaan naiseen. Nämä kyseiset naiset kateudesta johtuen varmasti myös tuomitsevat viehättävät naiset oman tapasi mukaisesti.

Teillä on siis yhteistä sisäisen kauneuden puute, joka on valitettavan usein alku tuleville vahinkolapsille.

Miestennielijä kirjoitti...

"Elämässä ei ole mitään tavoiteltavaa" No, sangen valitettavaa miestennuolijattarelle ja pilimiehille.. heh heh. Itselläni on ainakin vaikka mitä tavoitteita ja valtaosan olen niistä saavuttanutkin ja nautin elämästä."

Omien henkilökohtaisten tavoitteiden asettaminen ei muuta sitä totuutta, että kuoltuasi olet täysin samassa pisteessä kuin ennen syntymääsi.

Ihminen voi tietysti asettaa erilaisia tavoitteita, jotka lisäävät elämään mielekkyttä. Laajemmassa mittakaavassa niillä ei ole mitään merkitystä.

Kuoltuaan ihminen on kuitenkin täysin samassa pisteessä kuin ennen syntymäänsä.

""kaikki lapset ovat vahinkolapsia" Tuohan nyt oli vielä enemmän kuin vähä-älyinen kommentti"

Kaikki lapset ovat joko vahinkolapsia tai vanhemmat ovat tehneet lapsen itsekkäistä syistä saada enemmän sisältöä&nautintoa heidän omaan elämään.

Lapsi itse ei hyödy syntymästään mitään koska on kuoltuaan aivan samassa pisteessä kuin ennen syntymäänsä.

Parhaassa tapauksessa elämä on turha mutta enemmän tuskaa kuin nautintoa saaneen lapsen kannalta syntyminen oli negatiivista.

"Sitäpaitsi seksi useiden tuntemattomien vaikkakin kuinka upeiden TUNTEMATTOMIEN baari hoitojen kanssa on HUONOA seksiä."

Yksilö itse määrittää mikä hänelle on hyvää/huonoa seksiä. Tähän ei tarvita muita ihmisiä tuomitsevaa "miehennuolijattaret ja pilimiehetterijän" kommentoijan ala-arvoista analysointia.

Osat ihmiset voivat kokea täyden selibaatin heille parhaaksi ratkaisuksi.

Syntyminen ei ole vapaaehtoista mutta eläminen on.

Mitä muiden arvostukseen tulee.

Ihmiselle itselleen on tärkeintä toimia hänen omien intressiensä mukaisesti kun hän on elossa. Vastentahtoaan syntynyt ihminen ei ole velvoitettu hakemaan ulkopuolista arvostusta toimimalle hänen yhteiskuntansa moraalisten sääntöjen mukaisesti.

Mielenkiintoista on se, että jos "kokemusta on vaikka kuinka paljon" sinulle niin miksi koet tarpeeksi tuomita ihmiset, jotka ovat päättäneet elää tavalla, jossa tulee paljon kumppaneita&kokemuksia.

Sukupuolitauteihin liittyen et ole näköjään ymmärtänyt, että nykyisin on tehokkaita tapoja hoitaa/välttää suurin osa sukupuolitaudeista.

Tämän lisäksi on muistamisen arvoista, että elämän pituudella itsessään ei ole mitään merkitystä, jos elämä ei ole nautinnollista. Kuolemme kuitenkin.

Ihmisiä ei tarvita mihinkään, kuten ei tarvita koko planeetta Tellusta. Ei ole mitään tarkoitusta tai päämäärää, johon ihmisiä tarvitaan. Aikanaan kaikki elämä planeetaltamme kuten itse planeetta Telluskin on ikuisesti poissa.

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta ihan hyviä perusteluita sinulta. Ehkä syyllistyin aliarviointiin kohdallasi. Siitä en ainoastaan pidä että muita haukutaan. Eihän kaikista tietenkään voi pitää, eikä tarvikaan. Fiksu ihminen kuitenkin osaa olla loukkaamatta muita tarpeettomasti, sillä onhan täysin oma asia miten haluaa elää kuten sinäkin asian ilmaisit. Lihavia naisia en tavoittele kuten minulle tuossa edellisissä virheellisesti heitit. Minulla ei koskaan ole ollut puutetta kauniista naisista, tosin elän vain sen yhden kanssa, joten olen monesti joutunut torjumaan heidän lähestymis yritykset, ja sehän heitä vituttaa.
Koska en pidä itseäni erityisen komeana (en kyllä rumanakaan) ja saan silti huomiota suht runsaasti kauniilta naisilta. Tähän omakohtaiseen kokemukseeni siis perustan arvioni ulkonäön merkityksettömyydestä ainakin tuossa mittakaavassa kuten sinä sanot. Tosin on sillä jotain merkitystä, ehkä ilmaisin asian tarpeettoman jyrkästi. Esim monissa ammateissa edustava ulkonäkö ei ainakaan haitaksi ole.
No kättä päälle joka tapauksessa, minulla vain "kiehahtaa" kun ihmisiä tarpeettomasti loukataan!

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos kommentistasi,

Muiden haukkumisessa ja omien mielipiteiden rehellisesti esittämisessä julkisesti ei monesti ole järkeä. Tästä johtuen on hyvä huomata, että Miestennielijä blogia kirjoitetaan anonyymistä.

Blogin aihepiiri on viehättävien kumppanien saaminen, joten aiheen käsitteleminen mahdollisimman totuudenmukaisesti on tärkeää. Tämä tietysti saattaa loukata ihmisiä, jotka eivät pidä todellisuudesta sellaisena kuin se on.

Hienoa kuulla, että viihdyt yhden naisen kanssa onnellisesti. Tärkeintä parisuhteissa onkin löytää juuri itselleen sopivin&nautinnollisin tapa toimia.

Valitettavan monet naiset&miehet eivät osaa käsitellä torjuntaa asiallisella tavalla.

Ulkonäöstä puhuttaessa on tärkeää puhua mihin verrataan. Suomalaisista miehistä 67% on painoindeksillä mitattuna ylipainoisia.

Olemalla pelkästään normaalipainoinen ja hieman kuntoileva mies keskitasoisella naamalla mies kuuluu jo parhaimmistoon.

Miehen tai naisen ei suinkaan tarvitse olla paras maailmassa vaan ainoastaan parempi kuin yleinen keskitaso.

Mitä surkeampi ulkonäöllinen taso keskiarvollisesti on, sitä helpompi on erottua edukseen.

Tästä johtuen Miestennielijä blogin oppeja noudattavat naiset, jotka ovat normaalipainoisia, kuntoilevat, panostavat meikkaukseen, hiustyyliin, pukeutumiseen, hygieniaan ja flirttailuun erottuvat helposti edukseen koska yli puolet suomalaisista naisista on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Finriski-tutkimuksen mukaan ylipainoisia eikä tästä johtuen vaivaudu edes kontrolloimaan kaloreita.

Kaikkea hyvää sinulle ja parisuhteellesi.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ja samaa itsellesi. Tuota "vässykkä" asiaa en ihan allekirjoita. Ujous on eräänlainen ominaisuus siinä missä rohkeuskin ja molempia voi olla samanaikaisesti. Tietty voi arvioida että missä tilanteessa sitä rohkeutta ja millaista kukanenkin arvostaa. Olen sotilas ammatiltani ja nähnyt kansainvälisissä operaatioissa miehiä ja tilanteita mistä ei aina lehdissä kirjoitella. Muistan erään ylikersantin, joka oli kuvauksesi kaltainen rumempi mies ja aivan onneton naisrintamalla, mutta hän oli/on erinomainen sotilas ja peloton joukkueenjohtaja. Hyväkuntoinen hänkin oli kuten minäkin, mutta ei onnistunut naisen saamisessa millään, mutta tehtävissä ei pelännyt mitään eikä kunnioittanut ketään. Tuo ylipainoisten runsas määrä selittyy tällä nykyisella rappiokulttuurilla.. on sallittua olla laiska ja oikeastaan kaikki (sairaudet) on sallittuja ja yleisesti hyväksyttyjä. On suorastaan idioottimaista jos ei pidä itsestään huolta.

Tyhmä mies kirjoitti...

"Tyhmä mies,

Onko sinulla tapana "sivistää" itseäsi lukemalla kaikki maailman pelimiesblogit kaikilla mahdollisilla kielillä? Totesithan, että MISSÄÄN et ole "törmännyt" yhtä typerään kirjoitteluun? Onko muutenkin tapasi mukaista itse mainitsemastasi tyhmyydestäsi johtuen törmäillä asioihin?"

Ymmärrät varmaan älykkäänä (?) naisena, että kielikuvia ei pidä ottaa aina kirjaimellisesti, ainakaan jollei sairasta aspergeria. Tuo miten tulkitset törmäilynkin saattaa kyllä viitata johonkin tuollaiseen abstraktien ajatusten hahmotuskyvyttömyyteen.

"Koska sinulle selkeästi aggressiiviset kirjoitukset ja miesvihan pelko on asia, josta sinulle tulee paha mieli (mahdollisesti jopa traumoja)."

Miesvihan pelko?

"Vaihda kyseinen lause mielessäsi muotoon "Ihmisten tyhmyys ei ole mikään uusi uutinen."

No niin, tätä enemmän kaipasin. Reilu ihmisviha on tasapuolisempaa kuin pelkän sukupuolen perusteella haukkuminen. Varmaan ymmärrät tämän, vaikka nainen oletkin. Heh, heh.

Ehkä sulla on vaikeuksia ottaa kritiikkiä vastaan, mutta jos haluat pitää itseäsi älykkäänä, niin kannattaa opetella tuo taito. Ja kyllä se edustamaani ihmisryhmää koskeva yleistävä herjaaminen aiheuttaa pahaa mieltä (muttei traumoja toki), eli ihan oikein arvasit. Ehkä ymmärrät paremmin jos korvaat sanan 'mies' kirjoituksessasi sanalla 'nainen' tai esimerkin vuoksi jollain rodulla tai kansallisuudella tai ammatilla. "Kiinalaiset/palomiehet/kassaneidit/hermafrodiitit ovat tunnetusti tyhmiä."

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tarkalleen ottaen tarkoitat tolla vässykän idioottimaisella "olen paha poika" showlla?
Oletko pettynyt siitä että mies jonka olisit halunnut suhtautui sinuun välinpitämättömästi?

Anonyymi kirjoitti...

Ois kyllä ihan kiva tietää minkäläinen show sitä on tullu vedettyä. Ite en muista siitä yhtään mitään ku olin niin humalassa. se oli semmonen tempaus että juodaan kossupullo kerralla ja katotaan mitä tapahtuu.
En myöskään muista kesällä 2011 tapahtuneesta asiasta mitään olin silloinkin niin humalassa.
Alitajuntaan on kuitenkin jonkinlaiset muistot jääneet, sen takia tänne kirjoittelen.
jotenkin sattumalta päädyin jostain linkistä tänne lukemaan ja on vaan vähitellen alkanu tulla semmonen tunne että tää vois jotenkin liittyä muhun.
Tai sitten olen vaan seonnut ihan lopullisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Olen syntymästäni asti ollut henkisesti kuin vankilassa.
minulla ei ole koskaan ollut läheiset välit edes omiin vanhempiini eikä sisaruksiini
En vaan pysty tekemään minkäänlaisissa ihmissuhteissa minkäänlaista aloitetta.
se on minulle "kiellettyä"
Joitain poikkeuksia on kuitenkin joskus tapahtunut.
Anteeksi jos olen kännisekoiluillani aihettanut sinulle tuskaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Jos olet mies ja lyhyt.."
"Miehen synnynnäiset ominaisuudet.. lyhyenä syntyneellä miehellä ei ole juuri mitään tehtävissä."

mitä mieltä ole heightismistä?
https://twitter.com/expsnghghtsm
http://en.wikipedia.org/wiki/Height_discrimination

moraalinen rikos joka täysin samaa kuin mikä tahansa rasismi/kansanryhmän kiihotus, tosin kun se on lähinnä vain miehiä koskeva, niin ei ole virallisesti määritelty vihapuheeksi, koska ei ketään kiinnosta.

eikö mielestäsi juuri defeatismi, "olet syntynyt x joten mitään ei ole tehtävissä", ole omasikin filosofiasi, eli koko tämän blogisi vastaista?
Etkö ole ikinä missään nähnyt tai kuullut yhdestäkään lyhyestä miehestä, joka olisi menestynyt naisten kanssa?
Ja miksi näennäisesti vihaat lyhyitä laittamalla heidät tuohon listaan mukaan? Etkö siksi uskalla synnyttää, kun voisit saada lyhyen pojan?

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos erittäin mielenkiintoisesta kommentistasi pituuteen liittyen.

Miestennielijä blogi ei käsittele moraalisia asioita. Ihmiset toimivat kuten toimivat ja tiettynä aikana/paikkana kyseisistä toimintatavoista on erilaisia mielipiteitä.

Joissakin maissa toimintapa X on hyväksyttävää mutta toisaalla sama toimintapa X on täysin kriminaalia, jopa kuolemantuomioon johtavaa.

Yleisesti ottaen ihmisen moraaliset näkemykset on helppo johtaa kyseisen yksilön omista eduista. Lyhyillä ihmisillä, jotka tulevat syrjityksi pituutensa takia eivät tietysti pidä kyseisestä asiasta. Valitettavasti lyhyellä miehellä hänen omasta näkökulmastaan ei ole yhtäläiset mahdollisuudet saada viehättäviä kumppaneita kuin naista pidemmällä miehellä.

Samoin kuin komeilla kasvonpiirteillä syntyneellä miehellä on paremmat mahdollisuudet menestyä kuin syntyessään porsaan nenän ja elefantin korvat saaneen finninaamaisen pojan.

Miesten kuten naistenkin synnynnäiset ominaisuudet ulkonäköön liittyen vaikuttavat menestymiseen viehättävien kumppaneiden kanssa.

Tästä johtuen Miestennielijä blogin aikaisemmassa kirjoituksessa on kuva ennen/jälkeen naisesta kauneuskirurgian jälkeen. Ruma naama on nykyisin mahdollista korjata mutta miehillä ei ole mahdollisuuksia kauneuskirurgian avulla paikata lyhyenä syntymistä.

Yhdestäkään lyhyestä miehestä..?

Pituuteen ei valitettavasti voi vaikuttaa ja yleisesti ottaen miehen on vaikeaa saada itseään pidempää viehättävää naista.

Esimerkit poikkeuksista kuten Tom Cruise ei ole hyviä (200 miljoonaan dollarin omaisuus, Hollywoodin tunnetuimpia näyttelijöitä ja komeat kasvot ei ole haitaksi).

Lyhyeillä miehillä, joilla on kauniita heitä pidempiä naisia on joko erittäin korkea varallisuus tai heidän sosiaalinen arvo on todella korkea.

Viehättäviä naisia selkeästi lyhyempiä tavallisia miehiä ei kauniiden naisten kumppaneina näy.

Totuus on välillä rankka, jos olet syntynyt lyhyenä.

Rumilla lihavilla naisilla, joita Miestennielijä blogi vapaaehtoisesti hyvyyttään auttaa on onneksi mahdollisuus laihduttaa.

Tähänkään yli puolet suomalaisista naisista ei kuitenkaan valitettavasti ole pystynyt Terveyden- ja hyvinlaitoksen mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Pitkillä miehillä on tunnetusti hyvin huonolaatuinen siemenneste, kun taas lyhyet miehet ovat paljon hedelmällisempiä.

Miestennielijä kirjoitti...

Määrittelisitkö hieman tarkemmin pitkä/lyhyt ja mihin perustat väitteesi "on tunnetusti"?

Miestennielijä blogi pituutta korostaessaan tarkoittaa sitä, että miehen on vaikeaa saada itseään huomattavasti pidempää naista.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Miestennielijä,

olet oikeassa, täysin oikeassa. Puhut totta.

Niin kauan kuitenkin, kun tiedät itsekin, että olet ainakin jossain määrin riippuvainen niistä "huonommista" miehistä, kannattaisi miettiä, että kannattaako niitä masentaa ja katkeroittaa loppuelämäkseen, jos niiden sukupuolielämä on jo lähtökohtaisesti taputeltu?

Luuletko oikeasti, että totuuden laukominen auttaa heitä?

Auttaako se ylipainoista naista, jos sille sanoo, että et saa miestä, koska olet ylipainoinen?

Tuosta alkuperäisestä kirjoituksesta paistaa vain narsismi, siis ei sillä, ettetkö olisi oikeassa ja voittaisi ylivoimaisesti elämässä, mutta paremmiltakin ihmisiltä on oikeus vaatia tiettyä inhimillisyyttä.

Terv. ikuinen runkkari, joka tekee oma-aloitteisesti ihmisten elämää parantavaa tutkimusta

Anonyymi kirjoitti...

Ne vässykät halutessaan voisivat viedä niitä pahoja poikia kun litran mittaa jos alkaisivat pyrkiä siihen, luuletko että se olisi vaikeampaa kuin joku sovellusten koodaaminen? Sali+steroidit+MMA-harjoittelu, apinakin osaa, ja sen takia apinat siihen yleensä ryhtyvätkin.

Vässykät kuitenkin tekevät monesti itse itsestään vässyköitä yhteiskunnan toimivuuden ja moraalin nimissä, uhraten jopa sukupuolielämänsä. Älä siis hauku heitä, kun et tiedä mistä puhut. Miehet ovat moraalisempia olentoja kuin naiset.

Ja jos tiedät, että olet riippuvainen "huonommista" miehistä, ja tiedät ettei heitä auta mikään, niin onko tullut mieleesi, että onko tällaisten blogien julkaiseminen kauniiden naisten kannalta yleisesti ottaen kannattavaa, kun pelin henki tulee aiemmin rauhalliselle väestönosalle kerralla selväksi? Internetin aikakaudella tällaiset leviävät kuin kulovalkea.

Anonyymi kirjoitti...

Se on ihan biologinen tosiasia, joka pätee myös muualla luonnossa. Pienet panostaa määrään ja suuret laatuun.

Pitkillä miehillä on tapana pitää useita seksikumppaneita, jolloin on hyvä että he pystyvät hedelmöittämään vain kaikkein parhaat ja hedelmällisimmät naiset.

Lyhyet miehet taas joutuvat kilpailemaan naisista, joten heidän on onnistuttava hedelmöittämään nainen vaikka tilaisuuksia siihen tuleekin harvemmin.

Miestennielijä kirjoitti...

"Auttaako se ylipainoista naista, jos sille sanoo, että et saa miestä, koska olet ylipainoinen?"

Jos kyseinen ylipainoinen nainen tämän kertomisen jälkeen ymmärtää tehdä kropastaan paremman niin vastaus on kyllä.

Toisaalta kyseiselle ylipainoisella naiselle valehteleminen "sisäinen kauneus" ratkaisee ja voit olla poikatukkainen tatuoitu tankero ei tee muuta kuin harmia kyseiselle naiselle.

Anonyymi kirjoitti...

Voi olla, mutta mietipä niitä todennäköisyyksiä, että tämä ylipainoinen nainen alkaa käymään lenkillä totuuden laukomisen jälkeen, ja mieti sitten todennäköisyyksiä sille, että kyseinen nainen sairastuu vaikka vakavaan masennukseen kun sille on lauottu liian suoraan. Henkisen väkivallan ja rehellisyyden välillä on veteen piirretty viiva.

Jos ylipaino on ongelma, kyseisen ihmisen voi vaikka vaivihkaa houkutella mukaan salille, jolloin miesten saantikin helpottuu ilman, että sitä on erikseen tarvinnut alleviivata.

Sen auttamisen voi tehdä muutenkin kuin tylysti.

t.ikuinen runkkari

Anonyymi kirjoitti...

Ongelman ydin on luultavastikin siinä että nykyään miehet eivät ole kykeneviä huolehtimaan naisista, joka johtuu siitä että hihhulit, feministit ja kukkahattutädit kasvattavat poikansa ihan väärällä tavalla.

Miestennielijä kirjoitti...

"Jos ylipaino on ongelma, kyseisen ihmisen voi vaikka vaivihkaa houkutella mukaan salille, jolloin miesten saantikin helpottuu ilman, että sitä on erikseen tarvinnut alleviivata.

Sen auttamisen voi tehdä muutenkin kuin tylysti."

Ehdottomasti näin kannattaakin useimmiten toimia "oikeassa elämässä".

Miestennielijä blogia kuitenkin kirjoitetaan anonyymistä eikä asioiden totuudenmukainen kertominen ilman hienostelua ole tarpeellista.

Anonyymi kirjoitti...

Joo.

No vielä, naiset elää historiallisesti elämänsä kevättä, te voitte tehdä mitä haluatte ilman mitään seuraamuksia, jopa uhria syyllistäen.

Kannattaa tosin miettiä, että minkälaisen jäljen se jättää historiaan, ja onko se tulevien naissukupolvien kannalta kannattavaa.

t. runk-runk

Anonyymi kirjoitti...

"Henkisen väkivallan ja rehellisyyden välillä on veteen piirretty viiva."

Asioiden pimittäminen ja toisen selän takana puhuminen on kaikkein pahinta henkistä väkivaltaa, jossa toista pidetään tyhmänä ja suljetaan pois joukosta, eikä anneta edes mahdollisuutta muuhun.
Rehellisyydessä ei ole mitään väärää. Kun sanoo asiat suoraan, kaikki ongelmat on paljon helpompi ratkaista.
Miksi niin harvat ovat valmiita kohtaamaan todellisuuden sellaisena kun se on?

Anonyymi kirjoitti...

"Vässykät kuitenkin tekevät monesti itse itsestään vässyköitä yhteiskunnan toimivuuden ja moraalin nimissä, uhraten jopa sukupuolielämänsä. Älä siis hauku heitä, kun et tiedä mistä puhut. Miehet ovat moraalisempia olentoja kuin naiset."

Miksi uhraatte elämänne sellaisen yhteiskunnan hyväksi, jossa naiset eivät pysty elämään onnellisina?
Kun naiset joutuvat elämään onnetonta elämää, he eivät ole enää kykeneviä huolehtimaan lapsista. Silloin koko yhteiskunta on tuhoon tuomittu. Sekö on sitä "toimivaa" ja "moraalista".

Anonyymi kirjoitti...

Ylipaino on pääasiassa psyykkinen ongelma, joka on paljon helpompi ratkaista kun pääsee pois syyllistävästä ilmapiiristä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tos muuten mitään, mut sun kirjotustyylisi antaa susta aika ylimielisen kuvan.

Tsemppiä vaan

Anonyymi kirjoitti...

On Se jännä, että yllä hehkutat miesten naisihanteita, ja kuinka oikeutettuja ne ovat. Mutta kun tullaan miehiin, joita naiset pitävät seksikkäinä, Se onkin aivan kohtuutonta. Onhan Se mielenkiintoista, että mies saa olla läski vässykkä, mutta naisen on oltava kaunis, nuori, hoikka ja seksikäs. Sillä olisihan kohtuutonta vaatia sellaista mieheltä!!

Anonyymi kirjoitti...

"Valitettavan monet naiset&miehet eivät osaa käsitellä torjuntaa asiallisella tavalla."

Mikä on mielestäsi asiallinen tapa käsitellä torjutuksi tulemista?
Mitä itse teet, jos sinut torjutaan?
Oletko joutunut pahastikin pettymään ihmissuhteissasi?
Millä tavalla olet päässyt pettymyksistä yli?

Miestennielijä kirjoitti...

Kun ihmissuhteista ei odota liikaa toisilta niin ei tule pettymään. Tärkeintä on olla tyytyväinen itsensä kanssa. Pelkästään ihmissuhteista nautinnon hakeminen on haastavaa, jos ei ole tyytyväinen itseensä.

Mitä kauneusihanteista kommentoijalla lopussa voi sanoa. Molemmilla sukupuolilla on optimaalinen ulkonäkö (kropan mittasuhteet&painoindeksi) ja tietysti kasvonpiirteet. Mitä lähempänä on tätä optimaalista ulkoista olemusta, sen paremmat mahdollisuudet on saada viehättäviä kumppaneita.

Kun ulkoiset kriteerit täyttävät tulevat vasta sisäiset asiat merkitykselliseksi. Tietysti varakkuudella ja sosiaalisella arvolla on osansa pelissä.

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi uhraatte elämänne sellaisen yhteiskunnan hyväksi, jossa naiset eivät pysty elämään onnellisina?"

Hyvä kysymys, oma onnellisuus siinä on kuitenkin ehkä etusijalla.

Ehkä se on vain kasvatuksen ja indoktrinaation tulosta, jolle ihminen ei mitään voi, ja josta menee aikaa päästä ulos.

t.runkkari

Anonyymi kirjoitti...

"Pahat pojat eivät myöskään tärise pelosta kuten vässykkä. Vässykät epäröi ja tärisee pelosta kun heidän tulisi mennä puhumaan kiinnostavalla naiselle."

Jatkan tuohon pohjaten vielä äskeistä, tämä on kasvatuksen tulosta. Pojille opetetaan Suomessa, että naiset ovat jumalmaisia yliolentoja, joiden kanssa ei voi jutella niin kuin ihmiselle. Kun tällaisessa ympäristössä menee koko lapsuus ja nuoruus, niin siitä muodostuu sitten koko maailmankuva, joka näkyy myös pelkona.

Ei se poikkea mitenkään esimerkiksi helvetinpelkoon alistamisesta. Pahoilla pojilla on käynyt tuuri faijalotossa, kun on opetettu oikeat asiat.

Vässykät häviää tästä maasta heti, kun yläasteiästä eteenpäin MIEHET EIKÄ NAISET opettavat pojille, miten naista lähestytään luonnollisesti, mitä naiset haluavat ja että pussailu on ihan ok.

t.runkkari

Anonyymi kirjoitti...

Olen muutaman kerran kuppiloissa törmännyt kaltaisiisi naisiin. On todella hauskaa tehdä pientä jäynää olemalla olevinaan sulaa vahaa ja valmis palvelemaan, esim. tarjoutumalla hakemaan drinkit täpötäydeltä baaritiskiltä. Hakenut olenkin, mutta vaan itselleni ja siirtynyt jonnekin takavasemmalla. Siinähän muija kuikuilee ympäriinsä, kunnes tajuaa että jätkä hävisi.
PS olen ollut naimisissa jo yli 15 vuotta ja sitä ennenkin oli hoitoja riittävästi

Anonyymi kirjoitti...

Nähty itsekkin täällä blogissa myös "aikanaistyttöjä", jotka tännekin on löytäneet tunteitaan purkamaan. Lihavien mahojensa, rumien naamojensa ja tyylitajuttomien vaatteidensa kanssa ajoittain esittämässä myös "herrasnaista".

Eipä suomalaiselta nais-vässykältä usean vuoden ajan kaverin esittäminen, lahjojen antaminen, drinkkien tarjoaminen, lounaiden tarjoaminen, ilmaisten kyytien tarjoaminen ja ilmaisena "psykiatrina" olo ole lainkaan harvinaista (myöskään näin päin mietittynä).
Osat "herrasnaiset" on tarjonneet jopa ulkomaanmatkoja pidemmällekin
(useamman kerran!)
pelkästään siitä hyvästä, että on saanut pienen pusun poskelle :)

Kiitos tästä "herrasnaisille" mutta ei se auta teitä saamaan miestä sänkyyn, jos olette täysin epätoivoisia. Teidän ujoudestanne ja pelosta tärisemisestä johtuen, ette edes rohkaistu kertomaan kiinnostustanne kuin useamman kuukauden jälkeen, jos silloinkaan.

Epätoivoisella rumalla naisella on tapana joko Esittää "tuhmaa tyttöä", joka ei koskaan toimi ja tekee vässykästä entistä säälittävämmän oloisen.

Vaihtoehtona vässykän "herrasnais" show, joka mahdollistaa ilmaiset kyydit, ilmaisia lahjoja, ilmaiset psykologin kuuntelupalvelut jne. "herrasnais" vässykästä on siis kuitenkin miehille hyötyä, joten sitä on turha sen enempiä kritisoida, vässykkä ole siis "herrasnainen", jos jotain on esitettävä ;)
-- (Samat Sanat Näinkin Päin)
-Myös meidän kaveripiirissä näistä kokemusta paljon on. Naisia olettaisin että tälläisiä on paljon enemmän kun miehiä. (:

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitus sinänsä sisältää totuuttakin paljon, mutta käsittelytavassa ei ole tippaakaan empatiaa. Ehkä Miestennielijä ei kykene empatiaan, joka on toimivan yhteiskunnan kulmakiviä ja sen vuoksi syystäkin arvostettu piirre ihmisissä siinä missä terveydestä ja hyvistä geeneistä kertova kauneus. Ehkä Miestennielijä ei tiedä, että empatia liittyy vahvasti ujouteen. Siis ujojen on todettu olevan empaattisempia. Kirjoituksen perusteella hän ei tunnu pitävän ujoutta ja sen aiheuttamasta pelosta "täriseviä" miehiä muuta kuin naurettavina vässyköinä. Ehkä hän ei ole ajatellut, että ujous on olemassa, koska kyseisestä ominaisuudesta kärsivillä ihmisillä on vastaavasti hyödyllisiäkin piirteitä, kuten esim. se empatiakyky, joka on auttanut ihmiskuntaa toimimaan yhteistyössä. Ilman yhteistyökykyä elintasomme olisi matala. Voitko kuvitella ihmiskunnan ilman empatiakykyä? Se olisi aika julma yhteiskunta, jossa käytettäisiin toisia hyväksi minkä ehtii ilman moraalia. Sinänsä hyvä esimerkki ujoudesta ja rohkeudesta tuli jo armeijakokemuksista puhuvalta mieheltä. Ujo ei todellakaan ole sama kuin "yleisesti pelkuri". On täysin mahdollista, että esim. kuoleman uhatessa se naisten kanssa itsevarma mies tärisee sikiöasennossa löysät housuissa, kun se naisten kanssa ujo mies ottaa tilanteen itsevarmasti haltuunsa.

Miestennielijän sanoo kirjoituksen motiivina olevan "auttaminen", joka ristiriitaisesti viittaakin empatiaan. Kommenteissa hän mainitsee tylyn ilmaisutapansa olevan rehellisyyttä. Siinä tapauksessa hän siis sanoo olevansa rehellisesti aika empatiakyvytön. Ehkä motiivina kirjoitukselle oli se, että saa vihdoinkin kertoa mielipiteensä, eikä tarvitse anonymiteetin vuoksi pelätä kasvojen menetystä tai julkista arvostelua, joka olisi luultavasti seuraus omalla nimellä kirjoittamisesta.

Miestennielijä kirjoitti...

"Kirjoitus sinänsä sisältää totuuttakin paljon, mutta käsittelytavassa ei ole tippaakaan empatiaa."

Totuus on totuus olipa asia esitetty miten tahansa. Totuuden kertominen apua tarvitseville on hyödyllistä muttei aina "kivaa".

Moraali on yleisesti tiedettävissä henkilön omien intressien mukaisesti.

Mitä muihin kommentteihisi tulee niin miehillä on monia muitakin hyödyllisiä piirteitä kuin olla houkuttavia kumppaneita.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tosiaan onkin niin että on miehiä joille naisettomuus ei ole ongelma, ei vaikka niin voisi luulla. Tokihan niistäkin suurin osa naisista tykkää, eivät vain ole halukkaita niihin psykolgisiin peleihin joita parisuhteet saattavat hyvinkin usein nykyaikana olla.

Miestennielijä kirjoitti...

Viimeinen anonyymin kommentointi oli hieman epämääräinen. Mitä menestyneempi mies on, sitä vähemmän naiset hänelle laittavat "psykologisia pelejä", joita mainitsit.

Mitä menestyneempi mies on, sitä enemmän hänelle on kysyntää. Tästä johtuen naiset tietävät, että kyseisten miesten kanssa ei voi "pelailla".

Vässyköiden hyväksikäyttäminen on tietysti helppoa ja monesti naisen näkökulmasta erittäinkin kannattavaa. Ellei vässykästä ole mitään hyötyä on hänen kanssaan täysin turha tuhlata aikaa.

Miehen ollessa lyhyt, köyhä, ruma, ylipainoinen tyhmä, pahalle haiseva jne. ei hänen kanssaan olemisesta ole mitään hyötyä eikä iloa naiselle. Parempi yksin kuin surkean vässykkä miehen kanssa.

Unknown kirjoitti...

Mitä sitten joku rumempi mies voi ulkonäölleen? Ymmärtäisin jos puhuisit vain luonteenpiirteistä tai käytöksestä mutta puhut myös asioista joihin eivät ihmiset voi itse vaikuttaa; halveksuen. Siksi miehet kysyvät sinulta miesvihasta ja käyvät kuumana. Olenpa lukenut tämmöisiä ajatuksia sekä miehiltä ja naisilta ja tottakai on joka kerralla suututtanut vastakkaisen sukupuolen ihan ymmärrettävistä syistä.. Neuvoja kun voi antaa niin monella tapaa; kannustaenkin ja ilman pilkkaa. En usko että todella vihaat miehiä niinkuin täällä kirjoitetaan mutta vaikutat seksistiltä jonka mielestä miehen tulee olla tietynlainen (esimerkiksi rohkea sosiaalinen mies); muuten on roskaa. Liian monet ihmiset ajattelevat näin toisesta sukupuolesta ihan kuin eivät näkisi toisen sukupuolen edustajia edes ihmisinä.

Toivon sinulle kaikkea hyvää ja aurinkoista kesää.

Miestennielijä kirjoitti...

Timo,

Rumempi mies voi ulkonäölleen mm. vähentämällä kaloreita ja aloittamalla aktiivisen kuntosalilla käymisen ja tiettyjä ongelmia pystytään kohentamaan kirurgisilla toimenpiteillä. Pelkkä ihmisenä olo ei tarkoita sitä, että olisi seksuaalisesti kiehtova vaihtoehto. Hyviä ihmisiä voi olla rumatkin ihmiset ja vässykät he eivät vain saa naisien jalkoväliä kostumaan.

Miestennielijä