Ulkonäkö

Edustava ulkonäkö on äärimmäisen tärkeää miestennielijälle. Hyvä ulkonäkö, avoin kehonkieli, viettelevä äänensävy ja riittävä "pilke silmäkulmassa" on paljon tärkeämpää kuin puhuminen.

Jos olet ruma ja lihava huom. (Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Finriski-tutkimuksen mukaan yli puolet suomalaisista naisista on ylipainoisia, missä on näiden naisten itsekuri?) eivät miehet halua sinua kuin korkeintaan kertakäyttöön. Suurin osa miehistä pitää pitkiä hiuksia viehättävämpänä ja naisellisempana kuin lyhyttä poikatukkaa. Suositeltavaa on siis kasvattaa pitkät hiukset.

Monesti rumia kasvonpiirteitä ei olla valmiita korjaamaan mutta kauneuskirurgian avulla myös ruma naama on mahdollista korjata. Tässä esimerkkinä yksi kiinalainen nainen ennen ja jälkeen kuvassa.



Positiivista on, että panostamalla ulkonäköömme pystymme tekemään suuren positiivisen muutoksen. Kuntosalin tuoma energisyys ja kroppa 17-22 painoindeksin mukainen, tyylikkäät hyvää kroppaa korostavat vaatteet, terveellinen ruokavalio oma ihanne paino * 25-30 kaloria päivässä, suihku ja hampaiden pesu kahdesti päivässä, laadukas hajuvesi, hyvä ryhti, viehättävä meikkaus.

Ulkonäön lisäksi on äärimmäisen tärkeää pitää avoin asenne, olla iloinen, positiivinen, hymyilevä, viettelevä, pilke silmä kulmassa, antaa paljon kiinnostaville miehille "vihreää valoa".

1. Siistiytyminen. Säännöllisesti suihkussa, säännöllisesti kampaajalla, aja kaikki kehonkarvat säännöllisesti, pidä kyntesi siistinä, pese hampaasi 2x päivässä ja käytä päivittäin hammaslankaa, käytä kallista hyvää hajuvettä.

 2. Pukeutuminen. Korosta vaatteillasi hyvää kroppaasi, jonka olet kuntosalilla ja kaloreiden kontrolloinnilla 25-30 * oma ihannepainosi hankkinut. Vaatteidesi on aina tuoksuttava hyvälle ja vaatteiden tehtävänä on kuvata myös sinun persoonallisuuttasi. Kerro vaatteidesi avulla kuka olet samalla näyttäen loistavaa kroppaasi. Yleisesti ottaen ei kannata käyttää liian monia eri värejä. Jos kenkäsi on mustat vyön ja kellon on oltava mustat, jos kenkäsi on ruskeat vyön ja kellon on oltava ruskeat.

3. Ryhti. Panosta ryhtiisi ja seiso suorassa ja pidä pääsi pystyssä.

4. Kuntosali. Käy kuntosalilla vähintään kolme kertaa viikossa ja pidä painoindeksisi 17-22 tuntumassa.

Lopussa vielä kuvat Laura Doresta pituus 167,5cm paino 56,7kg painoindeksi ≈ 20,18


          

58 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi pitää käydä jossain hien ja paskan hajuisessa kuntosalilla???
Talvella hiihtämään ja kunnon raskas ja fyysinen työ tekee miehestä MIEHEN johon ei kuntosalipojat kykene!

Miestennielijä kirjoitti...

Luitko kirjoituksen vai oletko hieman jälkeenjäänyt?

Kirjoitus on tehty naisille.

Anonyymi kirjoitti...

oi miten ihana perä toises fotos...

Miestennielijä kirjoitti...

Laure Doren kropan muodokkuus on haluttua toisin kuin ylipainoaan muodokkaaksi valheellisesti kutsuvien naisten ihrat.

Anonyymi kirjoitti...

Mut tollahan peräreikä vuotaa. Ruskea viiva pöksyissä.

Miestennielijä kirjoitti...

Peräreikä ajoittain vuotaa. Vuotaako tässä kuvassa vai johtuuko viiva mustavalkoisesta kuvasta? Hajuaisti ei auta arvioimaan tätä asiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti tää oli tehty läpäl. Jos ei niin oota että kasvat ulos teini-iästä ja onnee vaan naisen saamises näillä kriteereillä. On hyvä pitää huolta hygieniasta ja ulkonäöstä, mutta sun kriteerit menee vähän yli. Sä oot selvästi yks niistä idiooteista jotka pitää kaikkia naisia lutkina.

Miestennielijä kirjoitti...

Minkä asian tarkemmin anonyyminä kommentoinut toivoo olevan "vain läpäl"?

Anonyyminä kommentoinut näyttää kärsivän ajatusharhoista koska blogin kirjoittajasta tai kirjoittajista ei ole mitään tietoa. Hieman hölmömpikin lukija pystyy välittömästi huomaamaan, että Miestennielijä blogia kirjoitetaan anonyyminä.

Blogin kirjoittajina hän olettaa kuitenkin toimivan yhden henkilön, joka on 13v-19v ja tavoittelevan onnea "naisten saamisessa".

Tämän lisäksi anonyymi kommentoija olettaa, että blogin 13v-19v pojalla on tietyt kriteerit, jotka menevät tämän kommentoijan omien hyväksyttyjen kriteerien yläpuolelle. Kuitenkin hänen mielestäänkin kriteerejä kuuluu olla hygieniaan sekä ulkonäköön liittyen.

Anonyymi kommentoijamme myös näytti olettavan, että 13v-19v kuviteltu blogia kirjoittava poika olisi idiootti ja pitäisi jostain syystä naisia "lutkina".

Tämä hölmöys tietysti oli ajatusharhoista kärsivämme kommentoijan omaa mielikuvitusta.

Suomessa onneksi on paljon mielenterveydenongelmiin erikoistuneita psykiatreja, jotka voivat ainakin yrittää auttaa kyseisen kaltaisia ihmisiä heidän ajatusharhoissaan.

Suomessa ei yhtäkään psykoosista kärsivää ihmistä jätetä ainakaan tarkoituksella ilman apua.

Virheelliset todellisuuden käsitykset ovat tietysti huolestuttavia ja vaativat usein lääkehoitoa.

Hieman vähemmän yksinkertaiset ihmiset pystyivät huomaamaan, että kirjoitus on tehty auttamaan naisia saamaan ideoita miten he pystyvät parantamaan ulkonäköään ja samalla parantamaan menestystä potentiaalisia kumppaneita etsittäessä.

Miestennielijä blogi haluaa, että kaikilla naisilla on oikeus tehdä mitä he itse haluavat kehollaan ilman aiheetonta syyllistämistä.

Miestennielijä blogi ajaakin siis naisten seksuaalista vapautta, joka tulee selkeästi esille Feminismin uhri kirjoituksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Laura Dore on selvästi muokannut vartaloaan korsetilla...Se on minusta ihan ok, mutta kun tuollaisen kropan näkee, on hyvä tiedostaa mitä se vaatii.

Miestennielijä kirjoitti...

Hyvän kropan saaminen vaatii aina työtä. Kuinka paljon työtä riippuu naisesta. Hyvät geenit eivät ole haitaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän kropan saa nykyään erittäin helposti, ennen kaikkea valokuviin.

Tämänkin blogin kuvissa olevaa naista on kyllä, enemmän kun vähän paranneltu kuvissa, värejä ja ja muotoja on korostettu lisäämään nautinnollista hekumaa. (Vaikka kyseinen nainen onkin luonnossa myös kaunis)

Mutta onnea vaan kaikille pienokaisille jotka olettavat ulkonäön olevan aina ratkaiseva tekijä.

Yleinsä kuitenkin päänsisäinen henkilö ratkaisee....

Toivottavaa on kuitenkin, että kyseisten blogien kirjoittajat, ymmärtäisivät siltä pakit saatuaan käyttäytyä aikuismaisesti. Eivätkä aina aloittaisi perus törky huutelua, yms.

Ja ennen kaikkea lapsukaiset, kaikki mitä netissä lukee ei ole totta! ennemminkin 10/100%


Jou, etkö sä tiedä kuka mä oon.... mä saisin täältä ihan kenet vaan.....

Miestennielijä kirjoitti...

Katso Laura Doresta oleva video, joka on myös kirjoituksessa. Tietysti tekosyitä "kuvia voidaan muokata" on helppoa esittää vaikkapa Playboyssa oleviin kuviin. Siitä huolimatta vaikka rumasta ihmisestä on mielestäsi "helppo" muokata kaunis niin malleilla on varsin kovat kriteerit.

Sisäinen kauneus on aina yleisesti ottaen huonompi rumilla ja lihavilla ihmisillä. Tämä johtuu siitä, että rumat lihavat ihmiset eivät osaa kontrolloida syömistään.

Itsekuri on tärkeää sisäisestä kauneudesta puhuttaessa. Sisäisesti kauniit ihmiset pystyvät kontrolloimaan kalorit päivässä 25*-30* oma ihannepaino.

Ulkonäkö on miestennielijälle olennaisinta. Luonteella on vasta merkitystä kun ulkonäkö kiehtoo. Jos miestennielijän ulkonäkö ei kiinnosta miestä ei luonteella ole mitään merkitystä, etenkään tavoitteen ollessa vakava parisuhde.

Loput idioottimaisuudet kommentissa eivät liittyneet mitenkään kirjoituksen aiheeseen "Ulkonäkö".

Tämä ei toisaalta ollut yllättävää kommentin yleisestä hölmöydestä johtuen.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoittajasta voi tosiaan sanoa, että "miestennielijä" sanan negatiivisessa sävyssä.. kirjoittajalla ei ole mitään käsitystä kuntoilusta taikka muustakaan..
Siis on siis ihan sama missä muodossa ja monellako kertaa syö ne kalorit?? ei vittu mitä neuvoja...

Miestennielijä kirjoitti...

"Siis on siis ihan sama missä muodossa ja monellako kertaa syö ne kalorit?"

Kunhan kalorit kontrolloidaan 25*-30* päivässä oma ihannepaino on painon suhteen ja ulkonäön suhteen yhdentekevää mistä kyseiset kalorit tulevat, kunhan välttämättömät ravintoaineet saadaan.

Merkityksellistä ei myöskään ole syödäänkö kalorit yhdelle kertaa tai vaikkapa 10x pienemmässä annoksessa. Kalorit ratkaisee. Osat hyväkroppaiset ihmiset syövät vain kerran päivässä ja osat haluavat syödä kalorit useammissa pienissä annoksissa.

Hiilihydraatissa ei muun muassa ole mitään välttämättömiä ravintoaineita ihmiselle mutta tästä huolimatta hiilihydraattia voidaan syödä.

Proteiinia tarvitaan päivässä n. 50g (kaloreissa 200kcal) huomautuksena vielä, että lähes kaikissa ruuissa on enemmän tai vähemmän proteiinia.

Välttämättömiä rasvahappoja ovat ainoastaan alfalinoleenihappo omega-3 ja linolihappo omega-6, joita keho ei pysty itse tuottamaan. Hieman rypsiöljyä ja muutama auringonkukansiemen takaa jo riittävän määrän välttämättömiä rasvahappoja.

Vitamiinit/kivennäisaineet voidaan ottaa lisäravinteena.

Kunhan kalorit on kurissa (suurimmalla osalla suomalaisista naisista EI ole kunnossa) Suomalaisista naisista on ylipainoisia 52% Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen mukaan painoindeksillä mitattuna.

Kyseisistä läskeistä naisista moni syö jatkuvasti "terveellistä" ruokaa mutta kyseiset tankerot syövät aivan liikaa kaloreissa.

Tulee muistaa myös se, että Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen tutkimuksessa mitattiin painoindeksillä läskit (painoindeksi yli 25). Suomessa laihuushäiriöstä (anoreksia) taas kärsii alle 1% väestöstä. Suurin osa "normaalipainoisista" suomalaisista naisista onkin lähempänä ylipainoa ja heidän kroppansa on huono.

Syynä on se, että nämä kyseiset tankerot eivät osaa kontrolloida syömistään (kaloreita). Kropan saa upeaksi vaikka söisi lähes pelkästään roskaruokaa, kunhan määrät on kohtuullisia.

Roskaruoka ja "epäterveelliset" ruuat ovat erittäin korkeita kaloreissa muun muassa 100g sipsejä on kaloreissa yli 500kcal.

Jos päivittäiset kalorit on 50kg vähän liikkuvalla naisella 1250kcal 200kcal sipsejä dippikastikkeen kera ja 0.5 litran kokis vei jo kalorit liian suureksi kyseisen päivän osalta vaikkei mitään muuta syötäisikään.

Jos mahdollista ei ole mitään haittaa syödä mahdollisimman paljon kasviksia kuten 3kg kasviksia päivässä ja pelkästään vähärasvaista laadukasta proteiinia kuten kananmunan valkuaiset ja kananrinta.

Ihmisillä on vaikeuksia kontrolloida kaloritkin (yli puolet suomalaisista naisista ei tähän pysty), joten kaloreiden kontrollointi+ruoka valintojen kontrollointi+ruokailu kertojen määrän kontrollointi ei ole realistinen tavoite.

Kaloreista vielä muistutuksena

1g hiilihydraatteja 4kcal

1g proteiinia 4kcal

1g rasvaa 9kcal

Anonyymi kirjoitti...

"Sisäinen kauneus on aina yleisesti ottaen huonompi rumilla ja lihavilla ihmisillä. Tämä johtuu siitä, että rumat lihavat ihmiset eivät osaa kontrolloida syömistään."

Ootko ihan tosissasi?

Miestennielijä kirjoitti...

"Sisäinen kauneus on aina yleisesti ottaen huonompi rumilla ja lihavilla ihmisillä. Tämä johtuu siitä, että rumat lihavat ihmiset eivät osaa kontrolloida syömistään."

"Ootko ihan tosissasi?"

Tietysti. Rehellisyys maan perii kuten sanontakin kuuluu.

Monet ihmiset eivät tule ajatelleeksi sitä, että ulkoinen rumuus kertoo myös yleisesti sisäisestä rumuudesta.

Lihavuus on valinta ja tietoinen päätös siitä, että syö enemmän kuin kuluttaa. Sisäisesti rumat ihmiset eivät vaivaudu edes keskittymään kaloreiden määrän kontrollointiin.

Sisäisesti ruma ihminen pystyy ulkonäköään parantamalla tekemään itsestään sisäisesti kauniimman.

Ulkoinen viehättävä olemus ei kuitenkaan takaa sitä, että ihminen olisi sisäisesti kaunis.

Ei ole myöskään salaisuus, että sisäinen kauneus ja oon ylpeä kurveistani on lähinnä laiskojen rumien läskien keksimää höpinää.

memory kirjoitti...

Entäs ne joilla on sairaus, jonka oireet/hoidot lihottaa?

Miestennielijä kirjoitti...

"Entäs ne joilla on sairaus, jonka oireet/hoidot lihottaa?"

Kiitos kysymyksestäsi memory.

Rumilla lihavilla ihmisillä on tapana ensinnäkin yliarvioida heidän kuluttamansa kalorit liikunnan takia sekä aliarvioida heidän syömänsä kalorit. Tämä valehtelu lihavilta ihmisiltä saattaa johtua sisäisen kauneuden puutteesta.

Monesti huonosti terveydestään huolehtivat lihavat ihmiset syövät myös lääkkeitä ja syyttävät lääkkeitä lihoamisesta vaikka kyseessä on pelkästään ylimääräisten kaloreiden syöminen.

Monet naiset, jotka syövät jatkuvasti liikaa kaloreita sanovat "Ehkäisypillerien takia olen lihava." Olisiko syy kuitenkin liiallisten kaloreiden syöminen ja juominen? Tätä ei tietenkään lihava nainen halua myöntää. On paljon kivempaa laittaa syy lääkkeeseen.

Miten sitten ihmisten suhteen, joiden lääkkeillä oikeasti on lihottava vaikutus? (huom. lääkkeillä on hyvin pieni vaikutus)

Kyseisten ihmisten tulee yksinkertaisesti vain syödä hieman vähemmän kaloreita kuin aikaisemmin.

Lihoaminen perustuu ihmisen omaan laiskuuteen ja haluttomuuteen kontrolloida syömistään.

Lääkkeitä on myös helppoa syyttää vaikkapa haluttomuudesta kuntoilla. Muuten kuntoilisin paljon mutta se on tämä lääkitys kun vie kaiken motivaation.

Miksi lihavat ihmiset eivät yksinkertaisesti myönnä "Olen ruma ja lihava koska syön aivan liikaa kaloreita."?

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi pitää käydä jossain hien ja paskan hajuisessa kuntosalilla???
Talvella hiihtämään ja kunnon raskas ja fyysinen työ tekee miehestä MIEHEN johon ei kuntosalipojat kykene!"

BUAHAHAHA!!! Haluanpa nähdä sen joka nostaa maasta +200kg ihan vain ruumiillisella työllä kasvatetuilla lihaksilla. Hiihtäjät ne varsinaisia kynäniskoja onkin. Lihaksissa on erottuvuutta, kun ei ole rasvaa nimeksikään, mutta niillä lihaksilla ei mitään nostella.

Miestennielijä kirjoitti...

"Miksi pitää käydä jossain hien ja paskan hajuisessa kuntosalilla???
Talvella hiihtämään ja kunnon raskas ja fyysinen työ tekee miehestä MIEHEN johon ei kuntosalipojat kykene!"

BUAHAHAHA!!! Haluanpa nähdä sen joka nostaa maasta +200kg ihan vain ruumiillisella työllä kasvatetuilla lihaksilla. Hiihtäjät ne varsinaisia kynäniskoja onkin. Lihaksissa on erottuvuutta, kun ei ole rasvaa nimeksikään, mutta niillä lihaksilla ei mitään nostella."

Tämä jälkeenjäänyt kommentoijamme 20 heinäkuuta ei ensinnäkään ymmärtänyt kirjoituksen olevan naisille suunnattu. Tämän lisäksi hän jostain syystä oletti, että kaikkien kuntosalien on oltava hien ja paskanhajuisia.

Hän myös oletti hiihdon ja raskaantyön olevan vaatimuksena miehelle. Mitenköhän paljon maailmassa sitten onkaan miehiä? Suurin osa maailman miehistähän ehdottomasti hiihtää?

Tämän lisäksi hän olettaa hiihdon ja fyysisen työn olevan optimaalinen tapa saada parhaat tulokset miehen keholle.

Lihaksissakaan ei välttämättä ole hiihtäjillä erottuvuutta vaan he voivat olla maratoonarimaisesti "laihoja läskejä". Paino on pieni mutta rasvaprosentti tästä huolimatta monesti suuri.

Petri kirjoitti...

"käytä kallista hyvää hajuvettä."

Tämä on olennainen ja tärkeä neuvo, sillä jokainen mies osaa haistaa halvan hajuveden jo kaukaa.

"Sisäinen kauneus on aina yleisesti ottaen huonompi rumilla ja lihavilla ihmisillä. Tämä johtuu siitä, että rumat lihavat ihmiset eivät osaa kontrolloida syömistään."

Tämä nytn on aivan yhtä typerä väite, kuin vastaava: "Sisäinen kauneus on aina yleisesti ottaen huonompi ulkoisesti kauniilla ja laihoilla ihmisillä. Tämä johtuu siitä, että he käyttävät kaiken aikansa painostaan huolehtimiseen sen sijaan että tekisivät jotain älyä ja empatiakykyä kehittävää."

Miestennielijä kirjoitti...

"Sisäinen kauneus on aina yleisesti ottaen huonompi rumilla ja lihavilla ihmisillä. Tämä johtuu siitä, että rumat lihavat ihmiset eivät osaa kontrolloida syömistään."

Rumien lihavien ihmisten lihavuus johtuu liiasta syömisestä. Kun ihminen syö liikaa eikä kuluta kyseisiä kaloreita hän lihoaa. Sisäisesti ruma ihminen ei ole valmis kontrolloimaan syömistään eikä ole valmis kuntoilemaan riittävästi.

Sisäinen kauneus on parempi viehättävillä ja hyvä kroppaisilla ihmisillä yleisesti ottaen myös siitä johtuen, että kurinalainen panostaminen omaan hyvinvointiin ja terveyteen osoittautuu myös positiivisena panostuksena muihin asioihin elämässä. Kaloreiden kontrollointi ei vie aikaa. Kyseinen ihminen vain pitää kalorit oman kulutuksensa mukaisena.

Ulkonäköön panostaminen auttaa myös muissa asioissa kuin Miestennielijä blogin käsittelemässä aihepiirissä. Ihmiset YLLÄTYS, YLLÄTYS saavat ensivaikutelman ulkonäön perusteella, joka ei helposti muutu.

Ottakaa naiset kuitenkin Petrin kommentista opiksi

"käytä kallista hyvää hajuvettä."

Tämä on olennainen ja tärkeä neuvo, sillä jokainen mies osaa haistaa halvan hajuveden jo kaukaa, kirjoitti Petri.

Anonyymi kirjoitti...

Lihaksikkaat "miehet" eivät todellakaan ole aina kovinkaan vahvoja. Liian pienillä painoilla hinkutettu paljon turhaa lihasmassaa, ja penkistä ei nouse välttättä edes 150kg.

Miestennielijä kirjoitti...

"Lihaksikkaat "miehet" eivät todellakaan ole aina kovinkaan vahvoja. Liian pienillä painoilla hinkutettu paljon turhaa lihasmassaa, ja penkistä ei nouse välttättä edes 150kg."

Tämä ulkonäköön liittyvä kirjoitus on tehty naisille. Tarkoititko "miehet" lainauksella siis kuntosalilla käyviä fitness naisia?

"Turha" lihasmassa on myös varsin erikoinen määritelmä. "Turhaa" lihasmassaa ei tarvitse käyttää pyrkiäkseen saamaan kovia tuloksia penkkipunnerruksessa.

"Turha" lihasmassa on monesti hyödyllistä ulkonäön parantamisessa, joten se ei ole lainkaan turhaa.

Korkeiden penkkipunnerruksien jahtaaminen on taas suurimmalle osalle väestöstä täysin turhaa ja pelkkien kovien voimanostojen perässä olevat miehet ovatkin ulkoisesti monesti ei kiihottavia läskejä, joiden rasvaprosentti on todella korkea.

Miksi naisen tai miehen tarvitsisi 2000-luvulla nostaa penkistä 150kg? Raskaiden painojen nostamiseen on nykyisin muitakin vaihtoehtoja kuin yksilön voima.

Mitä raskaampaan sarjaan taas mennään voimanostossa sen suurempia ovat miesten/naisten nostettavat painot, joten tässäkin olet tietysti väärässä.

Anonyymi kirjoitti...

Koskas minä naisena käyn kuntosalilla kun mun arki on ma-pe:

8-16 ammattikoulu, sen jälkeen 1,5h töitä (siivousduuni), 17-21.30 iltalukio. + lauantaina 6-14 työvuoro.

Ei jaksa. Ei jaksa omia vapaa-ajan juttujakaan. Ei jaksa edes piirtää. Kalorit tosin lasken ja syön 1100 päivässä. Olen onnistunut laihtumaan tällä 10kg 3kk: ssa. leivät, turhat hiilarit olen jättänyt pois. Lakto-ovovegetaarina syön kananmunia, salaattiaterioita ILMAN KASTIKKEITA TAI PASTAA. Useimmiten lounaani on 2kananmunaa pilkottuna salaatinlehtien, kurkunpalojen, tomaatinpalojen ja 1/2tl peston kanssa. Ja tää on koko lautasen kattava. Punnitsin keittiövaa'an kanssa ja laskin sen sisältävän 250 kaloria. Yleensä iltapalani ja aamupalani ovat sisällöltään ja kalorimäärältään samankaltaisia. Toki eri variaatioita teen. Jos aina söis samaa ni se tulis pikkuhiljaa korvista ulos.

Turhauttaa vaan kun kroppaa ei ehdi kiinteyttää lihastreenillä juuri koskaan. Säälittävästi yritän hyötyliikuntaa ja kaikenmaailman lyhyitä lihastoistoja mahduttaa aina johonkin pieneen sopivaan aikaväliin.

Pituus 148cm, olin painavimmillani 64kg ja peilikuva suorastaan yökötti (lihoin tuollaiseksi possuksi asuessani pohjois-amerikassa). Nyt 54kg ja matka kevyemmäksi jatkuu.

Mitäpä arvon (provo)miestennielijä sanoo minunlaisistani naisista?

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos kysymyksestäsi,

Olet 148cm pitkä ja painosi on 54kg. Olet siis virallisten tilastojen valossa normaalipainoinen. Onnittelut tästä koska olet matkalla kohti ulkonäköä, josta Miestennielijä blogi kirjoittaa.

Hienoa myös huomata, että myönsit näyttäneesi kamalalta possulta ollessasi 64kg. Pohjois-Amerikassa syödään paljon ruokia, jotka sisältävät runsaasti kaloreita. Kaloreiden kontrollointi on äärimmäisen hankalaa syömällä roskaruokia.

Tämä kertoo myös sisäisestä kauneudestasi koska pystyt käsittelemään todellisuutta realistisesti. Monet kamalat possut vain tuomitsevat muut "Miksei mua hyväksytä tälläisenä kun olen!?"

Onnittelut myös siitä, että olet järkevä ja ymmärrät kaloreiden ratkaisevan. Miinuskaloreita kulutukseesi nähden viikossa 3500 kalorin edestä ja läskiä lähtee keskirvollisesti n. 1kg ja painoa putoaa tästäkin enemmän muun muassa veden muodossa.

Tavoite painona voit pitää 44kg, johon pääset muutaman kuukauden sisällä. Olettaen sinun pitävän kalorit jatkossakin n. 1100kcal tuntumassa.

Kuntosaliin liittyen vastaus.

Nykyisessä elämäntilanteessasi kuntosalilla aktiivisesti käyminen ei ole valitettavasti vaihtoehtona.

Mikä on Miestennielijä blogin ehdotus ongelmaasi?

Osta käsipainot kotiisi. Pyri kuntoilemaan 6x viikossa aamuisin noin 15 minuuttia. Tee jalkakyykkyjä käsipainojen kanssa. Kun olet pystyasennossa tee punttien kanssa pystypunnerrus. Tee hauiskääntöjä ja tämän jälkeen myös pystypunnerrus. Tee punnerruksia. Tee "Tate press" liikettä ojentajille. Myös rintalihaksiin "perhosliikettä" lattialla maatessa punttien avulla. Jos mahdollista osta leuanvetotanko ja tee ensin "negatiivisia leukoja". Hyppää ylös ja tee vain alasmeno liike hitaasti. Kun voimasi kasvaa ala tekemään normaaleja leukoja.

Sinulla on tavoitteita ja katsot todellisuutta sellaisena kuin se on. Menestystä matkallasi kohta parempaa kroppaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ai että teitä pikkiriikkiset POJAT! :D Olette te vain hauskoja. Ettei vaan olisi samat tyypit asialla, jotka pelimiehille sääntöjä kirjasivat Onneksi on oma ajattelu keksitty :)

Miestennielijä kirjoitti...

Nämä vässykät voisi pysyä erossa pelimiehille suunnatuista ohjeista ja niiden miettimisestä. Eipä rumaa epätoivoista miestä mitkään ohjeet tule auttamaan.

Ruman ja epätoivoisen vässykän täytyy vain hyväksyä, ettei hän ikinä kaunista naista tule saamaan ilmaiseksi.

Vanhempi nainen voi haluta hyvin uralla menestyneen miehen, joka voi elättää naisen ja aikaisemmasta liitosta syntyneet vahinkolapset.

Turha kuitenkaan kuvitella, että tämä elättäjä olisi naisen oikeissa fantasioissa. Sängyssä ei usein olla koska vässykkä elättäjä nyt vain ei ole kovin innostava.

Vässyköiden on parasta pysyä psykologimaisessa kaveriroolissa, joka on mukavan nuoleskeleva ja tekee kaiken pyydettäessä kuten pieni kiva hauveli.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä hiton blogi tää on? Toi koko teksti on ihan naurettavaa! Kunnon narsisti! Naiset älkää lukeko tämmöstä soopaa..Koko bloggaus on niin naista alentava, HYI SINUA, HÄPEÄ!

Miestennielijä kirjoitti...

"Mikä hiton blogi tää on? Toi koko teksti on ihan naurettavaa! Kunnon narsisti! Naiset älkää lukeko tämmöstä soopaa..Koko bloggaus on niin naista alentava, HYI SINUA, HÄPEÄ!"

Mikä tarkemmin on mielestäsi naurettavaa?

Hyvä ulkonäkö ei mielestäsi auta naista saamaan parempia kumppaneita?

Onko mielestäsi kaikilla naisilla ulkonäöstä riippumatta yhtäläiset mahdollisuudet kaikkein viehättävimpiin kumppaneihin?

Anonyymi kirjoitti...

Vittu mää halveksin tän blogin kirjottajaa\kirjottajia.

Miestennielijä kirjoitti...

Halveksit. Miksi?

Anonyymi kirjoitti...

Nooo lueppa ulkopuolisen silmin koko blogi nii kyllä varmaan joitakin syitä löydät. Myös aikuiseksi kasvaminen saattaa auttaa. Jos et vielä sittenkään löydä mitään, mene psykiatrille.

Mitä luultavimmin ajattelet vastakommentiksi, jotain että "mene itse psykiatrille, tämä on faktaa, blaa blaa blaa." Joka tapauksessa yllä mainittu aikuiseksi kasvaminen saattaa auttaa sinua myös ymmärtämään, että painoindeksi on hyvin pieni osa ulkonäköä. Äläkä väitä vastaan, olet jo valmiiksi tunnettu lapsellisista vastakommenteistasi, kuten "itse olet lapsellinen ja minä olen oikeassa."

Miestennielijä kirjoitti...

Painoindeksi on osa ulkonäköä. Tietysti hyvä kroppakaan ei pysty paikkaamaan erittäin rumaa naamaa. Toisaalta lihavuus turmelee myös kauniita kasvonpiirteitä koska rasvaprosentin kasvaessa myös kasvojen kauneus heikkenee.

Psykiatrin palvelut ovat varmasti hyödyllisiä kun lääkitys on tarpeellinen erilaisiin ongelmiin kuten paniikkikohtauksiin.

Anonyymi kirjoitti...

"Psykiatrin palvelut ovat varmasti hyödyllisiä kun lääkitys on tarpeellinen erilaisiin ongelmiin kuten paniikkikohtauksiin."

Ei kannata liikaa turvautua psykiatriin ja lääkkeisiin.
Ne eivät todellisia ongelmia ratkaise, peittävät vain oireet. Oletko koskaan miettinyt todellista syytä ongelmiisi? Itse lopetin lääkityksen ja psykiatrilla käymisen noin 2 vuotta sitten ja elämäni on sen jälkeen mennyt parempaan suuntaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mä tiedän kuka sä olet oikeassa elämässä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä säkin tiedät kuka mä olen.

Anonyymi kirjoitti...

Sekoan kohta ihan lopullisesti tämän blogin takia.

Anonyymi kirjoitti...

Miks täällä on niin paljon tyhmiä kommentteja?

Anonyymi kirjoitti...

"Ulkonäköön panostaminen auttaa myös muissa asioissa kuin Miestennielijä blogin käsittelemässä aihepiirissä. Ihmiset YLLÄTYS, YLLÄTYS saavat ensivaikutelman ulkonäön perusteella, joka ei helposti muutu."

Ensivaikutelma ei loppujen lopuksi merkitse yhtään mitään, eikä minua kiinnosta miellyttää sellaisia ihmisiä joista en pidä.
Ulkonäköön ja ensivaikutelmaan keskittyvät ihmiset jotka eivät elämästä mitään ymmärrä saavat jäädä elämään onnetonta elämäänsä omissa pienenevissä piireissään.
Toivottavasti blogin kirjoittaja ymmärtää lähteä siitä uppoavasta laivasta.

Miestennielijä kirjoitti...

"Ensivaikutelma ei loppujen lopuksi merkitse yhtään mitään, eikä minua kiinnosta miellyttää sellaisia ihmisiä joista en pidä.

Ulkonäköön ja ensivaikutelmaan keskittyvät ihmiset jotka eivät elämästä mitään ymmärrä saavat jäädä elämään onnetonta elämäänsä omissa pienenevissä piireissään."

Ihmiset tekevät ulkonäköön liittyen ensivaikutelmansa mukaisesti kategoroinnin ja arvioinnin kyseisestä henkilöstä. Tämä ei ole tietoinen päätös. Ensivaikutelma harvoin muuttuu.

Anonyymi kirjoitti...

"Ihmiset tekevät ulkonäköön liittyen ensivaikutelmansa mukaisesti kategoroinnin ja arvioinnin kyseisestä henkilöstä. Tämä ei ole tietoinen päätös. Ensivaikutelma harvoin muuttuu."

Käsitys toisesta ihmisestä muuttuu sitä mukaa kun oppii tuntemaan toisen paremmin. Olen melkein kaikkien tapaamieni ihmisten kohdalla huomannut että se ulkonäön perusteella tiedostamatta syntynyt käsitys ei pidä paikkaansa.

Miestennielijä kirjoitti...

Miestennielijä blogi keskittyy viehättävien kumppanien saamiseen. Kyseisissä tilanteissa "ehdokkaille" on välttämätöntä luoda välittömästi hyvä mielikuva ensivaikutelmalla.

Tuntemattomat potentiaaliset kumppanit eivät anna "kun oppii tuntemaan toisen paremmin" tilanteen tapahtua.

Treffeille lähtemiseen tuntemattoman kanssa ei lähdetä vain "jos tuo ei olekaan sellainen kuin luulen" kuin äärimmäisissä poikkeustilanteissa.

Näitä poikkeustilanteita saattaa olla vaikkapa kavereiden esittelemät uudet tuttavuudet sosiaalisen verkoston kautta.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan turhaan kuitenkin syyllistät ihmisiä jotka ovat oikeasti kiinnostuneita toisista ihmisistä sellaisina kuin he oikeasti ovat.
Kaikki eivät halua elää vain pinnallista elämää.

Anonyymi kirjoitti...

"Jos olet ruma ja lihava eivät miehet halua sinua kuin korkeintaan kertakäyttöön."

Onko sinua pidetty kertakäyttöisenä?
Oletko kuvitellut että se johtui siitä,että olet liian ruma ja lihava?
Ulkonäöllä ei ole mitään osuutta tähän. Myös kauniita naisia pidetään kertakäyttöisenä. Jos haluaa pidempään suhteeseen,luonne ratkaisee.

Miestennielijä kirjoitti...

"Ihan turhaan kuitenkin syyllistät ihmisiä jotka ovat oikeasti kiinnostuneita toisista ihmisistä sellaisina kuin he oikeasti ovat.
Kaikki eivät halua elää vain pinnallista elämää."

Mitä höpiset?

Ihmiset ovat kiinnostuneita tutustumaan romanttisessa mielessä toisiin ihmisiin, jotka saavat heidät tuntemaan fyysistä vetovoimaa.

Ulkonäön merkitys ihastumiseen ei suinkaan tarkoita sitä, ettei sisäisillä asioilla olisi merkitystä.

Tietysti pidemmässä parisuhteessa luonteella on merkitystä.

Miestennielijä kirjoitti...

"Onko sinua pidetty kertakäyttöisenä?
Oletko kuvitellut että se johtui siitä,että olet liian ruma ja lihava?
Ulkonäöllä ei ole mitään osuutta tähän. Myös kauniita naisia pidetään kertakäyttöisenä. Jos haluaa pidempään suhteeseen,luonne ratkaisee."

Oletko vakavissasi vai oliko tämä vitsi?

Ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä kuinka vakavasti otettava nainen on parisuhteeseen? Eipä tietenkään. Eli kaikilla naisilla ulkonäöstä riippumatta on täysin samanlaiset mahdollisuudet kaikkein komeimpiin, rikkaimpiin, pitkiin ja sosiaalisesti pätevässä asemassa oleviin kumppaneihin?

Pelkästään lyhyemmissä nautintoon perustuvissa suhteissa ei ole mitään vikaa, jos molemmat osapuolet näin haluavat.

Ajoittain kauniimmatkin naiset voivat joutua "kertakäyttöiseksi" tahtomattaan. Todennäköisyys tähän on kuitenkin pienempi koska kaikkein kauneimmat naiset ovat erittäin tavoiteltuja (heihin on tietysti suurin kysyntä) ja rumempiin lihaviin naisiin ei kysyntää juurikaan ole parhaimmilta miehiltä. Miksi mies ottaisi suhteeseen huomattavasti häntä heikompi tasoisen naisen?

Pidemmässä suhteessa luonne tietysti merkitsee muttei sinun kuvailemallasi tavalla. Ihmiset ovat perusluonteeltaan sellaisia kuin he ovat ja haluavat olla ihmisten kanssa, joiden luonne on heitä miellyttävä.

Anonyymi kirjoitti...

Sulle on kyllä todella vaikea yrittää selittää asioita. Miten et oikein ymmärrä elämästä yhtään mitään. Onko sinut kasvatettu tynnyrissä? Ei sinun tarvitse syyttää itseäsi toisten virheistä.
Ihan turhaan koet olevasi liian ruma ja lihava.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi pidät itseäsi täysin arvottomana?
Sinun pitäisi oppia arvostamaan itseäsi.
Et voi koskaan saavuttaa tässä maailmassa yhtään mitään, jos pidät itseäsi arvottomana.

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Ei tarvi hyväksyä kommenttia. En jaksanut lukea kuin aloituksen, ja mulle on ihan sama mitä joku bloggari on mieltä mistäkin. Mietinpähän vaan, että eikö tosiaan mitään muuta ajateltavaa ole... Toivottavasti saat muuta ajateltavaa, tuo kaikki on vaan niin pinnallista, kulunutta, vähäpätöistä, merkityksetöntä. Kaikki vanhenevat. Täytyy vain toivoa, että se tapahtuu ilman sairauksia. Silloin on aika sama mikä on joku vit.. bmi. Ps. Tuo Laura joku, en ole koskaan kuullutkaan, näyttää takaapäin naurettavalta lortolta. Kuka normaalijärkinen peppuvakoaan esittelee kuvissa. X(

Anonyymi kirjoitti...

Musta tuntuu että tää on tarkotettu isoille,haiseville nuorille naisille jotka ei osaa pitää itsestään huolta ja sitten ulisee ja itkee miksei kukaan tykkää. Itseltä löytyy kyllä myös läskiä mutta osaan pitää vartaloni oikean muotoisena, seksikäänä ja kauniina. Vähän salilla käyntiä, ulkoilua, terveellistä ruokaa, oikeat vaatteet vartalolleni ja meikkiä naamaan niin sillä saadaan paljon aikaa. Haluan että mieheni voi ylpeänä kävellä kanssani kaduilla.

Miestennielijä kirjoitti...

Mahtava asenne anonyymillä uudella kommentoijalla!

Anonyymi kirjoitti...

Miestennielijä; huomaatko asenteessasi minkäänlaista mustavalkoisuutta ja kaikkitietävyyden kriteerien täyttymystä? Alkuperäisen tekstin terveydelliset hyödyt -olen täysin samaa mieltä, mutta kuka loppujenlopuksi on oikeutettu kutsumaan toista rumaksi? Laskemaan toisen mielialaa ja syystä, että tämän pärstä ei SINUA miellytä?!
Aika itsekeskeistä...
Ja ei, syötkö itse lääkkeitä, en minäkään, mutten silti kokemusta vailla olevasta asiasta mene mielipidettäni esittämään FAKTANA..

Eli ehdottaisin "miestennielijälle", että alkaisi hieman kunnioittamaan erilaisuutta ja harjoittamaan omaa "sisäistä kauneuttaan". (oma mielipiteeni)

+ toivoisin sinunkin huomaavan, että keskiverto ihminen itsekin satut olemaan. Ja tällä tarkoitan, että itseasiassa jokainen on keskiverto, eivät ulkonäkö, älykkyys, raha, kuuluisuus tee sinusta yli-ihmistä, tietenkin ne nostavat sinua tiettyjä asioita ihailevien ihmisten silmissä, mutta eivät kaikkien.

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos kommentistasi 11. heinäkuuta kommentoinut anonyymi.

Erilaisissa "olisi niin kiva" tarinoissa ulkoisilla asioilla eikä millään muillakaan asioilla ole juuri mitään merkitystä. Kaikki on niin ihanan tasa-arvoisia ja kaikilla on niin ihanan samankaltaiset mahdollisuudet menestyä kaikissa asioissa.

Todellisuudessa kuitenkin ei haluttu ihminen (ruma naama, lihava, köyhä, sairas ja vielä tyhmäkin) ei saa haluttuja kumppaneja eikä juurikaan mitään muutakaan menestystä elämässä.

Miestennielijä blogi yksinkertaisesti kertoo miten pystyy saamaan parhaat mahdollisuudet halutuimpiin kumppaneihin tässä maailmassa.

Mahdollisesti toisilla planeetoilla on "sisäinen kauneus" ihana todellisuus muttei meidän planeetallamme. Ruma ja lihava ihminen voi tietysti nostaa mahdollisuuksiaan kiehtoviin kumppaneihin olemalla kuuluisa ja rikas.

Pelkkä "sisäinen kauneus" ei valitettavasti riitä halutuimpiin kumppaneihin. Monesti sisäinen kauneus höpinät ovat vain rumien ja läskien lässytystä.

Miten "sisäistä kauneutta" voi edes mitata? Rumuus ja lihavuus lähinnä kertoo itsekurin puutteesta, joka on sisäistä rumuutta.

Kauneus ja kumppanin haluttavuus on yllätys, yllätys mitattavissa.

Kaikkitietäväisestä asenteesta olet täysin oikeassa. Miestennielijä blogi tietää mitä kirjoittaa ja todellisuudessa elävät ihmiset tiedostavat, että ruma ja lihava nainen ei ole yhtä haluttu kuin kaunis, nuori ja hyvin kropastaan huolehtiva nainen.

"Sisäinen kauneus" on vasta silloin merkityksellistä, jos kiinnostuksen kohde pitää naista seksuaalisesti viehättävänä.

Pelkkään sänkyyn saamiseen naisen luonteella ei ole juuri mitään merkitystä. Pidemmässä parisuhteessa persoonallisuuus tietysti merkitsee enemmmän.

Anonyymi kirjoitti...

Falskaako tolla Lauralla ryppylanka, kun on bikinin takasaumassa melkoinen fläkki? No näin kuumalla saattaa flatuksetkin olla kosteahkoja!

Miestennielijä kirjoitti...

Falskaako ryppylanka on kiehtova kysymys. Hajuaisti ei auta arvioimaan tätä asiaa. Viiva johtunee kuitenkin mustavalkoisesta kuvasta?

Miestennielijä