Diiva nainen


Miksi naiset, jotka on diivoja menestyy paremmin miesten kanssa? Kyseiset diivat ovat viehättäviä ja panostaneet ulkonäköönsä, heitä ei kiinnosta muiden mielipiteet ja he eivät pelkää näyttää selkeästi heitä kiinnostaville miehille "vihreää valoa" tai aloittaa keskustelua normaalisti tilanteeseen liittyen. Kyseisillä diivoilla ei ole myöskään pelkoa "helpon naisen maineesta" tai halukkuudesta kertoa myös kiinnostuksestaan omaan sukupuoleen.

Diiva naisenkin on ymmärrettävä, että kaikki miehet eivät ikinä tule kuulumaan "kyllä kategoriaan". Asenteesi on siis oltava "Vaikka mies ei tullutkaan iskemään vaikka selkeästi "näytin vihreää valoa" ei se haittaa pätkääkään. Hyvä ulkonäkö ja tyyli on äärimmäisen tärkeää koska se lisää itsevarmuuttasi sekä nostaa "kyllä" miehien osuutta. Jos et ole tehnyt itsestäsi niin hyvää kuin mahdollista, joudut aiheetta miettimään miksei miehet halua nähdä sinua uudestaan tai halua mitään vakavampaa.

Monet naiset virheellisesti luulevat, että miehet pitävät diivoista.. Tämä on kuitenkin epämiellyttävä piirre, joka itsessään ei tuo mitään etua. Diivat vaan on usein naisia, joilla on varaa tähän ylimielisyyteen. Itse diivamaisuus ei kuitenkaan lisää ei viehättävän naisen kiehtovuutta miehen/naisen silmissä.

Ei kommentteja:

Miestennielijä