Miestennielijän perusasiat

Ulkonäkö



Valitettavasti et voi vaikuttaa siihen minkä näköisenä synnyit. Korjaa kuitenkin kaikki asiat mitä voit ja tee itsestäsi niin hyvännäköinen kuin pystyt.

- Kuntoile ja syö terveellisesti. Hanki itsellesi viehättävä vartalo. Hyvä tavoite painoindeksiin on 17-22.

Miten painoindeksi lasketaan?

Esimerkiksi

60 kg painavan 175 cm pitkän naisen painoindeksi = 60 kg / (1,75 m * 1,75 m) ≈ 19,6

Jos kulutat enemmän kaloreita kun syöt laihdut. Jos syöt enemmän kaloreita kuin kulutat lihoat. On yhdentekevää tulevatko kalorit proteiinista, hiilihydraatista tai rasvoista pelkän painon osalta. Tärkeintä on oppia ensin kontrolloimaan kaloreiden määrä ruokavaliossa. Syö päivän aikana optimaalisen painosi * 25-30 kaloreissa.  Esimerkkimme 60kg nainen tarvitsee siis päivässä 1500-1800 kaloria. Voit ruokailla 1-6x päivässä tämäkin on täysin yhdentekevää kunhan kaloreiden saanti on 25-30 * oma ihannepainosi.

Kun saadaan kontrolloitua kalorit voidaan miettiä tarkemmin siirrytäänkö vähähiilihydraattiseen ruokavalioon, kasvisruokavalioon jne. Olennaista on se, että pystyt kontrolloimaan kaloreidesi määrän. Miestennielijälle lihakset eivät ole tärkeitä, joten proteiinia ei tarvita yli 0.8g painokiloa kohti. Proteiinia saa myös yleisesti hiilihydraattipitoisina tunnetuista ruuista kuten kasviksista, riisistä, kaurapuurosta, leivästä jne. Kaloreiden ollessa riittävät on siis lähes mahdotonta saada liian vähän proteiinia Miestennielijän tarpeisiin söitpä mitä tahansa.

- Pukeudu tyylikkäästi ja uskalla näyttää hyvää kroppaasi pukeutumisella. Jos jokin kroppasi osa-alue on vähemmän toivottu, voit yrittää peittää sitä oikealla pukeutumisella. Hyviä puoliasi sinun tulee taas rohkeasti korostaa pukeutumisella.

- Hiustyylisi on oltava mielellään pitkä. Mitkään uudet muodikkaat villitykset kuten sivulta siili ei ole tarvittavia vaan pikemminkin haitallisia.

-Hampaidesi on oltava valkoiset, jos ne ei ole käy hampaidenvalkaisussa.

Kämppä 

- Asu kaupungissa, jossa on paljon ihmisiä
- Asu kaupungin keskustassa yksin
- Sisusta kämppäsi pätevästi
- Pidä kämppäsi aina siistinä

52 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kyssäri. mitä jos olisin 163 ja painaisin 70 mutta jos laihduttaisin näyttäisin epäterveeltä. olisiko se silti hyvä asia jos pysyisi sen indeksin sisällä. itse en esimerkiksi näytä hyvältä alle 70 kiloisena muuten ison runkoni kanssa

Miestennielijä kirjoitti...

Vastaus kyssäriisi,

Älä pahoita mieltäsi vastauksesta sillä Suomi on läskien naisten valloittama maa.

Olet 163cm ja painat 70kg. Painoindeksisi on siis 26,3, joten sinä näytät epäterveeltä koska olet ylipainoinen nainen aivan kuten 52% muistakin suomalaisista naisista 2007 Finriski-tutkimuksen mukaan, jonka teki Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Tutkimuksessa todettiin myös, että parhaiten koulutetuilla on pienin painoindeksi. Parhaiten koulutetut myös tupakoivat vähiten.

Tämä on mielenkiintoinen havainto koska monesti tupakoinnin lopettanut läski suomalainen nainen lopetettuaan lihoaa entisestään.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kyseisestä tutkimuksesta huomattiin myös verenpaineen laskun pysähtyneen. Tämä johtunee läskien naisten liikojen kaloreiden syömisestä sekä runsaasta alkoholinkäytöstä.

Kirjoituksestasi päätellen voidaan siis turvallisesti olettaa, että et ole myöskään kovin fiksu tai "sisäisesti kaunis".

Iso runkosi puhe on täyttä höpinää vaikka joidenkin naisten lähtötaso on isompi ja joidenkin on pienempi kenenkään "rungossa" luiden perusteella ei ole niin merkittäviä eroja, että tulisi olla painoindeksin perusteella läski.

Ystävällisenä ilmaisena neuvona voidaan "isolle rungollesi" suositella 58kg painoa maksimina. Paras paino 163cm pitkälle naiselle on 46kg-58kg. Voit siis laskea "iso runkoisena" painosi tuon asteikon ylärajalle.

Läskit suomalaiset naiset on liiallisen syömisen lisäksi kovia keksimään tekosyitä.

Anonyymi kirjoitti...

jaaha!
"älä pahoita mieltäsi"
Kirjoituksestasi päätellen voidaan siis turvallisesti olettaa, että et ole myöskään kovin fiksu tai "sisäisesti kaunis".
älä siis pahoita mieltäsi vaikka haukun sinua suurin piirtein päin naamaa.
eipä kyllä taida neiti miestennielijälläkään olla tuota sisäistä kauneutta ja ystävällisyyttä muille jakaa.

Anonyymi kirjoitti...

"älä pahoita mieltäsi"
Kirjoituksestasi päätellen voidaan siis turvallisesti olettaa, että et ole myöskään kovin fiksu tai "sisäisesti kaunis".
älä siis pahoita mieltäsi, vaikka haukun sinua päin naamaa.
anonyymin kommentti on täysin asiallinen. neiti miestennielijällä ei taida kyllä itsellään olla tuota sisäistä kauneutta, toisin sanoen iloisuutta, aitoutta ja ystävällisyyttä.
anonyymi: minä olen sitä mieltä, ettei painoindeksiin tuijottamisella paljon virkaa ole. pääasia on, että tunnet itsesi terveeksi.
Normaalipainoisen painoindeksi on välillä 18,5 - 24,9.
t: anonyymi nro 2

Miestennielijä kirjoitti...

17 – 18,4 on normaalia alhaisempi paino mutta vielä täysin hyväksyttävissä, kunhan huolehtii saavansa kaikki tarpeelliset ravintoaineet ruokavaliosta.

Kun painoindeksi on alle 15 niin puhutaan sairaalloisesta alipainoista.

Suomalaisista ainoastaan alle 1% kärsii anoreksiasta.

Rehellisyys on hyvästä ja se on myös aitoa.

Kun painoindeksi nousee liian suureksi ruman ulkonäön lisäksi ihminen ei helposti myös tunne oloaan terveeksi.

Toisaalta mitä enemmän Suomessa on ylipainoisia naisia sen helpompaa itsestään huolehtivilla naisilla on erottua edukseen. Läskeistä naisista siis on hyötyä itsestään huolehtiville naisille.

Anonyymi kirjoitti...

sulla on miestennielijä kyllä itsetunto huonoimmasta päästä mitä tiedän :D sä oot sortunu yhteiskunnan ulkonäköpaineiden alle ja sulla on pakkomielle ulkonäköön mikä on aika sairasta :D en voi muutakuin nauraa tälle sun blogille :D koitatko tällä jotenkin saada sun elämässä tekemäs virheet ja paskan hyväksytyks haukkumalla muut iha paskoiks.. hoikka rikas isorintane täydelline valkohampainenn pitkähiuksinen nainen on ainut täydellinen ja hyväksytty naismalli täällä :D PASKAT! meitä ihmisiä on moneen junaan ja itse oon hoikka pitkätukkanen ja nätti mutta en pidä silti mitenkään huonompina niitä vähän pullukampia ja lyhythiuksisia naisia. Ne saa yleensä perheen ja paremman elämän kun ne lehmänkrantut jotka jakaa iseään jokaselle väh'änkään hyvännäköiselle miehelle... sun maailmankuvas on vääristynyt todella pahasti! Mä en usko jumalaan mutta silti mä uskon sen että ihmiset on kehitetty lisääntymään. se lapsi ei oo mikään että saat lisää nautintoo ja sisältöö elämään.. se on suvun jatkamista, luontaista lisääntymistä mitä pitäisikin tehdä. ja seksi on alunperin lisääntymiseen ei siihen nautintoon. nautinto on vaan tullu hyvänä extrana siihen hommaan ja toi sun abortista puhuminen oli todella kamalaa luettavaa! jos tulisit vastaan kadulla ja ois laillista tappaa toinen niin ampuisin sut samantien.. sä et tunnu tietävän elämästä mitään. onko isäs raiskannu sua pienenä vai mikä vittu sun päätäsi riivaa että susta on tullut noin ahdasmielinen?!

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos palautteestasi vaikkei siinä mitään laadukasta ollutkaan,

Miestennielijä blogin ylläpito yksinkertaisesti kertoo sen tosiasian, että naisen halutessa kaikkein parhaimpia miehiä hänen tulee olla ulkonäöllisesti erinomaisessa kunnossa.

Lihava, poikatukkainen ja tavallisen tylsä nainen ei pysty realistisesti saamaan vakavaan parisuhteeseen komeita, lihaksikkaita, varakkaita, itsevarmoja, mielenkiintoisia persoonallisuuksia ja pitkiä miehiä.

Nauttiakseen elämästä täysillä naisen kannattaa tehdä ulkonäöstään niin hyvä kuin mahdollista.

Tämä blogi nyt sattuu käsittelemään miten nainen voi menestyä mahdollisimman hyvin miesten ja kiinnostavien viehättävien naisten kanssa.

Mitä enemmän suomalaisista naisista on lihavia, poikatukkaisia, rumia ja muuten mitäänsanomattomia sen helpompi parempia miehiä naisella on saada kun hän erottuu positiivisesti joukosta.

Muilla asioilla on tietysti elämässä merkitystä kuin ulkoisilla asioilla mutta näitä asioita ei Miestennielijä blogissa käsitellä.

Miestennielijä blogissa kerrotaan suoraan miten asiat on, joten rumat lihavat naiset voivat ymmärtää, että heidän halutessa hyviä tuloksia viehättävien kumppaneiden kanssa on heidän panostettava ulkonäköön.

Kertoisitko tarkemmin mistä johtuen mielestäsi maailmankuva on vääristynyt ja millä tavalla?

Syyllistät myös useiden kumppaneiden kanssa olevia naisia jakaviksi lehmänkrantuiksi, joka on ala-arvoista käytöstä. Naista ei tulisi halveksia sen takia, että hän on tarpeeksi itsevarma tekemään kehollaan mitä hän itse haluaa.

Perhe ja yksi mies on pikemminkin yhteiskunnan asettama paine, johon sinä olet rajoittuneiden mielikuviesi kanssa sortunut.

Jos et usko jumalaan niin sana "kehitetty" ei oikein ole sopusoinnussa. Kuka on tämän kehittämisen sitten tehnyt, jos et usko yliluonnollisuuteen? Kehitetty sanaan sisältyy oletus, että joku ulkopuolinen taho on kehittänyt.

Kertoisitko tarkemmin mihin perustat väitteesi, että sukua olisi jatkettava?

Lapsien tekeminen on aina vanhempien itsekkäistä syistä tapahtuvaa (lisää sisältöä omaan elämään) tai lapsi on vahinkolapsi.

Lapselle itselleen syntymästä ei ole mitään hyötyä koska lapsi on kuoltuaan täysin samassa pisteessä kuin ennen syntymäänsä.

Lapsella ei myös ole mitään mahdollisuutta päättää syntymästään vaan vanhemmat pakottavat lapsen syntymään, lapsi elää vain hetken ja tämän jälkeen on samassa pisteessä kuin ennen syntymäänsä.

Kirjoituksesi siitä, että haluaisit murhata blogin kirjoittajan ja syytökset siitä mitä blogin kirjoittajan isä olisi mahdollisesti tehnyt osoittaa kaltaistesi ihmisten pahuuden.

Oletuksena, että lisääntyisit itsekkäistä syistä luontaisten halujesi takia.

Lapsesi tulee todennäköisesti kärsimään enemmän kuin nauttimaan elämästään koska olet ajatusmalleiltasi julma ja syyllistävä ihminen, joka haluaa ampua kadulla ei itseään miellyttäviä henkilöitä.

Lapsellesi olisi siis parempi, jos hän ei olisi koskaan syntynyt tai olisit keskeyttänyt raskautesi niin pian kuin mahdollista.

Miestennielijä blogi tarjoaa ainoastaan rehelliset keinot menestyä naisille, jotka haluavat saada elämästään mahdollisimman paljon nautintoa viehättävien kumppaneiden kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Evoluutio on kehittänyt ihmiset lisääntymään. ei jumala. sitä tarkoitin. Minussa ei ole mitään julmaa verrattaessa sinuun. Minä en halua itselleni lihaksikasta pitkää rikasta miestä. Vaikka sellaisen voisin helposti halutessani saada. Mutta ei näen ihmisessä muutakin kuin ulkonäön. Jos tunteettomasti panee joka viikonloppu eri miestä ei tarkoita välttämättä nautintoa. Se voi olla todella tuskallistakin. Itse en elä parisuhteessa,enkä haluaisikaan olla parisuhteessa. seksisuhteessa kylläkin olen. Mutta en voisi kuvitella huolimattomasti levittäväni jalkojani jokaiselle vähänkin komealle miehelle. En esittele itseäni vaan pukeudun sivistyneesti ja kauniisti ja itseäni ja muita kunnioittavasti. Itsekunnioitusta pitää olla!

Ovatko vanhempasi olleet itsekkäitä sinut tehdessäsi? etkö haluaisi asua tässä maailmassa? Itsemurha se on itsekästä jos mikään. Elämää pitää arvostaa ja ensinnäkin sitä että saa elää täällä! Jos minä lapsen tekisin niin ei se ei kärsisi, niinkuin sinä väität. Kaikki vanhemmat eivät ole huonoja. noilla puheillasi annat todella huonon ja kamalan kuvan sinun vanhemmistasi.
Onko sinusta oikein hääsätä joka miehen kanssa ilman ehkäisyä ja tehdä abortti niin monesti kuin tykkää? Naisen luonto,vaisto ja kaikki pistää sitä vastaan. jos ei pistä niin sitten on jotain vialla ja pitää miettiä jotain kohdunpoistoa tai muuta vastaavaa ettei vaan voi saada lapsia. Sinä kannustat siis murhaamista. Tiettyyn vaiheeseen asti se lapsi ei tunne mitään mutta kyllä jo aika varhaisessa vaiheessa tuntee! Teoistaan pitää ottaa vastuu... Pakko kysyä oikeasti että miksi sinun mielestä on niin huono asia että naiset synnyttää vauvoja. Pidät naista seksinvälineenä. Kenties katsonut pornoa liikaa tai jotain?! Herää tähän maailmaan ja ajattele muutakin kuin itseäsi. Minusta isommatkin naiset ovat kauniita. Jos on 10 kiloa ylipainoa ei tarkoita että olet ruma tai mitenkään huonompi kuin se muotista tehty barbie mitä sinä haluat kaikista naisista muovata. On miehiä jotka eivät vain oikeasti pidä niistä meikatuista leikellyistä langanlaihoista pikkubarbeista. Tosin jos ihmisellä ei ole hyvä olla kehossaan niin silloin pitää asialle tehdä jotain mutta jos ihminen rakastaa vartaloaan kurvikkaampana ja parempi lihaisena niin antaa olla! Usein ne ihmiset onkin onnellisempia kuin ne jotka tuntevat pakottavaa tarvetta ulkonäöstään ja painostaan.
monesti hyvän itsetunnon omaava nainen houkuttaa paremmin kuin se josta näkee että ulkonäkö on pakkomielle.
Ja tässä tosta painoindeksistä.. se paino voi olla lihastakin... Jos nainen sanoo että o esim 165 cm pitkä ja painaa 72 kiloa. niin et voi automaattisesti olettaa naisen olevan lihava ja sairaalloisen näköinen. Se voi olla hyvinkin timmi ja hyväkroppainen! katsokun lihas painaa enemmän kuin läski.

Ja koitan ymmärtää sinua, kaikki ihmiset on erilaisia ja eri mielipiteet ja ne on oikeus sanoa.

Miestennielijä kirjoitti...

Tervetuloa takaisin kommentoimaan,

Kommentissasi ei ole oikeastaan yhtään järkevää argumenttia, joten yksinkertaisuudestasi ja uhkailuistasi johtuen siihen on varsin turhauttavaa vastata.

Miestennielijä blogi ei ole tarkoitettu anonyymien turhanpäiväisiin esittelyihin ja uhkailujen esittämiseen.

Kommenttisi julkaistiin koska tällä pystytään esittämään kuinka pahoja naiset voivat olla ihmisille, jotka eivät syyllistä muita naisia heidän kehon vapaalla käytöllä.

Todellisuudentajusi on varsin harhautunut. Kirjoitit "onko isäs raiskannu sua pienenä vai mikä vittu sun päätäsi riivaa että susta on tullut noin ahdasmielinen?!" ja "jos tulisit vastaan kadulla ja ois laillista tappaa toinen niin ampuisin sut samantien"

Miestennielijä blogia on kirjoitettu muutamien kirjoituksien verran. Aiheena on miten naiset pystyvät HALUTESSAAN saamaan parempia tuloksia miesten kanssa. Missään ei väitetä, että kaikkien naisten tulisi olla aktiivisia useiden kumppaneiden kanssa. Jokainen saa Miestennielijä blogin ylläpidon puolesta elää haluamallaan tavalla.

Näistä hölmöistä oletuksistasi vielä tarkennuksia, missään ei sanota Miestennielijä blogin kirjoittajan haluavan itselleen minkäänlaista miestä tai naista.

Blogissa vain kerrotaan mitkä asiat auttaa kyseisten tavoitteiden saavuttamisessa, jos naisella on tavoitteena eniten kysyntää saavat miehet tai viehättävät naiset.

Kukaan ei tiedä tulevaisuutta mutta kaikkien elämään sisältyy kärsimystä, joissakin tapauksissa enemmän ja joissakin tapauksissa vähemmän.

Missään myöskään ei ole Miestennielijä blogissa kirjoitettu, että vanhemmat olisivat automaattisesti huonoja. Ainoastaan se tosiasia, että lapsi tehdään aina itsekkäistä syistä (vanhemmat haluavat enemmän sisältöä omaan elämäänsä) tai lapsi on vahinkolapsi.

Abortista on Suomessa selkeät lait, joita nainen saa noudattaa. Moraalit on mielipiteitä mutta maan lait ratkaisee onko toiminta hyväksyttyä tai ei.

Kumppaneiden määrään liittyviä lakeja ei myöskään ole. Nainen samoin kuin mies saa tehdä kehollaan Suomessa tältä osin mitä haluaa. Jokainen käyttäköön kehoaan kuten hän itse haluaa.

Jos isommat naiset ovat mielestäsi kauniita ja he saavat alapääsi kostumaan niin voit vapaasti yrittää päästä heidän kanssaan sänkyyn.

Naisistakin pieni vähemmistö alle 1% tuntee vetoa selkeästi ylipainoisiin lihaviin miehiin. Tietysti erilaisia poikkeuksia ja fetissejä on olemassa. Ei kuitenkaan ole sattumaa, että miestenlehtiin kuten Playboy valitaan tietyntyylisiä vartaloita. Optimaalinen ulkonäkö on mitattavissa, kysytään riittävän monilta ihmisiltä mistä he pitävät ja saadaan yleiset raamit (lähes kaikki sinua älykkäämmät yksilöt tietävät jo mitkä nämä ulkoisesti viehättävät muodot ovat molemmilla sukupuolilla).

Tämä ei tarkoita sitä, ettei kyseisen raamin ulkopuolelle jäisi asioita kuten läskifetissi.

165cm ja 72kg on naisella liikaa painoa olipa lihasta tai ei. Painoindeksin mennessä yli 25 puhutaan ylipainosta vaikka naisella olisi lihaksiakin. Tämän lisäksi todella lihaksikkailla kauniilla naisillakin painoindeksi jää alle 25 luvun, koska heidän rasvaprosenttinsa on suhteellisen pieni.

Etpä kauhean hyvin ymmärrä juuri mitään, etkä osoita ymmärrystäsi näin neuvona jatkossa sanomalla "haluaisin ampua sinut, onko isäs tehnyt mitä syyllistit Miestennielijä blogin isän tehneen aikaisemmin."

Anonyymi kirjoitti...

Mä niin nauran sun kommentoinnille. En kostu lihavista naisista,mutta mielestäni ne ovat yhtä kauniita kuin laihatkin! Jotenkin tyhmää sanoa että jollakin on läskifetissi jos hän pitää muodokkaammista naisista! Koska ei kaikki oikeasti vain voi pitää laihoista ja treenatuista!

Enkä ole julma. Yrität vain vääntää minusta sellaisen kuvan, koska en myötäile sinun mielipiteitäsi ja millään tavalla nöyrry tässä haukuillesi. Mina hyväksyn ihmiset erilaisina ja ulkomuoto ei takaa sitä mitä seksin suhteen tulee.Minkämuotoinen vain voi olla onnellinen ja harrastaa seksiä ja tehdä kehollaan mitä haluaa.

se mitä sanoin takaluukun raiskaamisesta ja ampumisesta oli ensireaktio tähän sun tekstiin, mutta nyt kun tätä on enemmän lukenut niin ei enää viha ole se päällimäisin tunne vaan enemmänkin hymyilyttää näitä juttuja lukiessa. Ja sun kommentit ihmisille on niin halveksivia ja hauskan kiukkusia että niitä on ilo lukea ja saa nauramaan.

Pakko kysyä mistä olet saanut aiheen tähän blogiin ja mistä olet varma että juurin sinun neuvosi ovat oikeita ? :)

Miestennielijä kirjoitti...

Julmuuttasi ei tarvitse sen enempää arvioida, kuten aikaisemmista kirjoituksista tulee jo esille.

Mielipiteitä voi aina olla ja tietysti poikkeavia haluja on tietyllä osalla yksilöistä.

Miestennielijä blogissa ei missään väitetä, etteikö rumemmilla ja lihavilla ihmisillä olisi oikeutta tehdä kehollaan mitä he haluavat.

Tämä rumuus+lihavuus ainoastaan pienentää kyseisten henkilöiden mahdollisuuksia saada kaikkein halutuimpia kumppaneita, joihin kohdistuu suuri kysyntä.

Kauneus on kuitenkin mitattavissa ja tästä johtuen tietyntyyliset ihmiset menestyvät kauneuskilpailuissa ja tietynlaiset taas eivät menesty.

Samoin kuin tietynlaiset naiset ja miehet menestyvät paremmin tavoitellessaan viehättäviä kumppaneita.

Kaikilla ihmisillä eivät ole samat lähtökohdat kun puhutaan viehättävien kumppaneiden saamisesta.

Ruma naama syntyessä ja sisäisen kauneuden puutteen takia liiallisten kaloreiden syöminen on valitettavasti erittäin haitallista, jos tavoitteena on viehättävät kumppanit.

Miestennielijä blogin neuvot perustuvat siihen, mikä käytännössä toimii.

Aiheesta on tietysti tutkimuksia mutta ilman tutkimuksia lukemattakin suurin osa hieman vähemmän yksinkertaisista ihmisistä tiedostaa, että nuoret, kasvoiltaan kauniit naiset (symmetriset kasvot), joilla on hyvä vartalo ovat kysytympiä haluttujen miesten keskuudessa kuin vanhat, rumat, poikatukkaiset, tyylitajuttomat ja lihavat naiset.

Sileä puhdas iho on halutumpi piirre kuin ryppyinen ja akneihoinen naama jne.

Mitä paremmin ulkonäköön liittyvät asiat on naisella, sitä paremmat mahdollisuudet naisella on saada kaikkein halutuimpia ja menestyneimpiä miehiä.

Anonyymi kirjoitti...

"Kiitos palautteestasi vaikkei siinä mitään laadukasta ollutkaan," "älä pahoita mieltäsi vastauksesta" "et ole myöskään kovin fiksu tai 'sisäisesti kaunis'".
Voi kiesus. Täytyy sanoa, että hitto mitä paskaa.

Ihmisiä ärsyttää ja ne antavat sulle huomiota ja siitähän sinä huomiohuorana nautit.

Oletko kuitenkaan koskaan ajatellut asiaa kantilta "onnellisuus"? Taitaa olla sulle aivan vieras käsite. Ei, sillä onnellisuudella ei ole painorajoja eikä siihen päästäkseen tarvitse laskea BMItä. Saati valkaista hampaitaan ja kasvattaa pitkää tukkaa..

Ihminen on onnellisimmillaan itseensä silloin, kun se on sinut vartalonsa kanssa. Ei silloin, kun joku sanoo "hei lehmä, sun pitäis laihduttaa 20kg" tai "hei talttahammas, sun pitäis oikoa ja valkasta noi hampaas". Joo, vaarana voi olla, ettei saakkaan sitä baarissa eniten tavoiteltua miestä, jonka kanssa viettää se pari tuntia ennen heräämistä krapulaan yksin asunnossa.

Elämään saa sisältöä muutenkin ja ihminen voi olla sinut itsensä kanssa ihan missä BMIssä hyvänsä.

Siinä vaiheessa kun sinä kolmevitosena mietit, mihin klinikalle lähteä ryppyjä oikomaan tai että voisko tänään syödä ylimääräisen porkkanan, niin me omiin runkoihimme tyytyväiset naiset nautimme omasta elämästä. Osalla siihen kuuluu tuossa vaiheessa jo yleensä aviopuoliso, kenties lapsia. Heillä ei ole mitään syytä tavoitella mitään, koska heillä on siinä tilanteessa kaikki.
Sitä vain ei tommoset pinnalliset "miestennielijät" varmaan koskaan tule kokemaan.

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos palautteestasi,

Miestennielijä blogia kirjoitetaan naisille, jotka haluavat menestyä paremmin viehättävien kumppanien saamisessa. Tässä ulkonäköön liittyvät asiat ovat olennaisia.

Onnellisuuteen liittyvää aihepiiriä on käsitelty myös uudemmassa kirjoituksessa Feminismin uhri.

Onnellisuus on sanana varsin hankala määriteltävä. Pystymme kuitenkin toteamaan, että paljon tuskaa kokeva ihminen tuskistaan johtuen ei todennäköisesti ole onnellinen. Taas paljon nautintoa kokeva ihminen ja stressitöntä elämää viettävä ihminen on todennäköisesti onnellinen ja iloinen.

Nautinnoksi on hyvä laskea myös tuskan puute (henkisen ja fyysisen), jolloin pystyy palaamaan mielessään aikaisempiin nautinnollisiin kokemuksiin.

Lihavat ihmiset tietysti todennäköisemmin elävät tuskallisempaa elämää koska henkisen- ja fyysisen hyvinvoinnin välillä on yhteys.

Ihmisen ei tulisi olla sinut vartalonsa kanssa, jos vartalo ei ole kunnossa. Miksi tyytyisi surkeaan rumaan kroppaan, joka ei ole terveellinen valinta? Oikealla kaloreiden kontrolloinnilla ja kuntoilulla voi saavuttaa oman potentiaalinsa. Miksei tähtäisi siihen?

Miestennielijä blogin sisällöstä kiinnostuneet naiset haluavat saada parhaimmat mahdollisuudet päästä sänkyyn viehättävien naisten/miesten kanssa ja mahdollisesti aloittaa parisuhde heidän kanssa. Tällöin talttahampainen keltahammas on huonommassa asemassa kuin nainen, jolla on suorat valkoiset hampaat. Pidemmät hiukset ovat yleisesti ottaen viehättävämmät mutta poikkeuksia tietysti on olemassa. Kierohampaisen keltahampaat kohdalla poikkeukset ovat harvassa.

Miestennielijä blogin ruokavaliota noudattavat naiset voivat syödä mitä haluavat, kunhan pitävät kalorit kontrollissa. Ylimääräiset kalorit lihottavat, ei tietyt ruuat.

Aviopuoliso ja lapset yhdistelmä on säälittävä ja moraaliton tavoite.

Lapsi on aina vahinkolapsi tai tehty vanhempien itsekkäistä syistä saada enemmän nautintoa heidän omaan elämäänsä.

Lapsi pakotetaan syntymään tähän maailmaan. Lapsella ei ole mitään mahdollisuutta päättää syntymästään.

Lapsi elää mitättömän pienen ajan ja kuoltuaan on täysin samassa pisteessä kuin ennen syntymäänsä.

Mitään ei jää yksilölle itselleen ja elämä oli täysin turha.

Jos lapsi kärsii enemmän elämänsä aikana kuin saa nautintoa syntyminen oli itseasiassa negatiivista.

Parhaimmissakin tapauksessa usein lapselle olisi paras lahja tehdä abortti niin pian kuin raskaudesta ollaan tietoisia.

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on aikalailla samanlainen moraalifilosofia kuin Markiisi de Sadella. Sun kannattais miettiä noita asioita ja tutustua vaikka Immanuel Kantin moraalifilosofioihin.

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoisesta palautteestasi,

Markiisi Sade on loistava filosofi.

Immanuel Kant filosofina on taas suuri vitsi.

Ihmisen moraali perustuu omiin etuihin. Mielipiteet muuttuvat elämäntilanteen mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Onko mielestäsi siis oikein hommata lapsi pelkäästään saadakseen sisältöä omaan elämäänsä?
Sehän on oman edun mukaista ja moraalifilosofiasi mukaan oikein.
Kuitenkin vastustat tällaista.
Tässä on mielestäni jotain ristiriitaista.

Anonyymi kirjoitti...

Moraali on aina sama kaikille kaikkina aikoina.
Jos esimerkiksi vanhempasi olisivat pitäneet sinua arvokkaana ihmisenä sellaisena kuin olet, eikä pelkästään välineenä saada sisältöä omaan elämäänsä.
Sinulla olisi paljon vähemmän tuskaa elämässä,eikä sinun tarvitsisi jatkuvasti hakea lohdutusta seksuaalisesta nautinnosta.

Miestennielijä kirjoitti...

"Onko mielestäsi siis oikein hommata lapsi pelkäästään saadakseen sisältöä omaan elämäänsä?
Sehän on oman edun mukaista ja moraalifilosofiasi mukaan oikein.
Kuitenkin vastustat tällaista.
Tässä on mielestäni jotain ristiriitaista."

Lapsi on aina vahinkolapsi tai vanhempien itsekkäistä syistä tehty, jotta vanhemmat saavat enemmän nautintoa omaan elämäänsä. Syntyminen lapselle itselleen lapsen näkökulmasta on täysin turhaa tai negatiivista.

Miestennielijä blogilla ei ole moraalifilosofiaa. Ihminen toimii haluamallaan tavalla, jotta saa omasta näkökulmastaan itselleen suotuisan tilanteen.

Mitä enemmän muut tekevät lapsia, sitä enemmän Miestennielijä blogin oppeja noudattavilla on valinnanvaraa valita kumppaneita.

Miestennielijä kirjoitti...

"Moraali on aina sama kaikille kaikkina aikoina.
Jos esimerkiksi vanhempasi olisivat pitäneet sinua arvokkaana ihmisenä sellaisena kuin olet, eikä pelkästään välineenä saada sisältöä omaan elämäänsä.
Sinulla olisi paljon vähemmän tuskaa elämässä,eikä sinun tarvitsisi jatkuvasti hakea lohdutusta seksuaalisesta nautinnosta."

Teet useita virheellisiä oletuksia kirjoituksessasi.

Moraali viittaa jo itsessään siihen, että olisi olemassa oikeaa ja väärää.

Miestennielijä blogi näkee kuitenkin asian siten, että on toimintapoja.

Ihmiset taas tulkisevat näitä toimintapoja erilaisilla tavoilla.

Tiettyyn aikaan ja tiettyyn paikkaan yksi toimintatapa on "moraalisesti oikein" ja tiettyyn aikaan ja tiettyyn paikkaan yksi toimintatapa on toisaalla "moraalisesti väärin".

Jos et ole täysin vajaaälyinen huomaat, että kaikissa maissa ei ole samat lait, jotka kuvaavat moraalisesti oikeaa ja väärää.

Tämän lisäksi oletat, että Miestennielijä blogin ylläpidon vanhemmat eivät olisi pitäneet lastaan arvokkaana ja teet kyseisestä virheellisestä oletuksestasi lisää virheellisiä oletuksia.

Miestennielijä blogi vain kertoo todellisuuden kaikkien lasten syntymästä 1. Vahinkolapsi 2. Vanhemmat halusi lapsen saadakseen enemmän sisältöä omaan elämäänsä

Vanhempien halutessa nautintoa lapsen kautta omaan elämäänsä ei suinkaan tarkoita sitä, että lapseen ei panostettaisi&haluttaisi panostaa. Suurin osa tarkoituksella lapsen tehneistä haluaa lapselleen mahdollisimman hyvän elämän. Tämä ei kuitenkaan muuta sitä, että he tekivät lapsen saadakseen sisältöä omaan elämäänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole olamassa sellaista asiaa kuin vahinkolapsi, on vain luontaista lisääntymistä.
Miksi koet tarvetta koko ajan tuoda esille että että lapsen syntymä on negatiivista?
Mistä negatiivinen asenteesi uutta elämää kohtaan on lähtöisin?

Miestennielijä kirjoitti...

"Ei ole olamassa sellaista asiaa kuin vahinkolapsi, on vain luontaista lisääntymistä.
Miksi koet tarvetta koko ajan tuoda esille että että lapsen syntymä on negatiivista?
Mistä negatiivinen asenteesi uutta elämää kohtaan on lähtöisin?"

Kun vanhempien tarkoituksena oli saada nautintoa lisääntymiseen liittyvästä aktiviteetista muttei saada lasta on kyseessä vahinkolapsi.

Hassuista kuvitelmistasi huolimatta kaikkia lapsia ei vanhemmat tietoisesti suunnitelleet synnytettäväksi.

Osat lapset taas vanhemmat suunnitteli synnytettäväksi, jotta vanhemmat saisivat enemmän sisältöä&nautintoa omaan elämäänsä.

Totuuden kertominen lapsen syntymiseen johtuvista syistä ei tarvitse enempää toistamista. Voit lukea asiasta jo aikaisemmista kommenteista halutessasi.

Anonyymi kirjoitti...

Seksin harrastaminen nautinnon vuoksi on kaikille eläville olennoille luonnollinen asia, joka luonnollisessa tilassa johtaa uuden elämän syntymiseen.
Munasolu on hedelmöityttyään uusi ihminen, jota koskee samat moraaliset lait kuin kaikkia muitakin.
Virhe tapahtuu siinä kun näiden ihmisten oikeuksia ei arvosteta, eikä siinä että asia tapahtui "vahingossa"

Miestennielijä kirjoitti...

Tämä luonnollinen asia on Miestennielijä blogissa käsittelyssä ainoastaan nautinnollisuutensa vuoksi, ei lisääntymisen vuoksi.

Mitään moraalisia lakeja ei ole. Ihmisillä on vain erilaisia mielipiteitä toimintatavoista. Nämä "moraaliset lait" muuttuvat ajasta ja paikasta riippuen.

Lapsi on kuoltuaan täysin samassa pisteessä kuin ennen syntymäänsä. Syntyminen on lapselle täysin turhaa. Monesti aikainen abortti on syntymättömälle lapselle paras lahja kuten eutanasia on usein paras lahja paljon kärsivälle ihmiselle.

Kuolemme kuitenkin ja elämän sisältäessä enemmän nautintoa kuin tuskaa on ainoa järkevä syy pysyä elossa.

Anonyymi kirjoitti...

Kenelläkään ihmisellä ei ole oikeutta päättää toisen ihmisen elämästä.
Jos tuomitset toisen kuolemaan oikeutat myös itsesi tappamisen.
Ei voi ajatella että kuoltuaan lapsi on samassa pisteessä kuin ennen syntymäänsä,koska lapsi kasvaa joskus aikuiseksi ja saa lapsia ja lapsenlapsia.
Jos kaikki ajattelisivat kuten sinä jäjellä olisi enää pelkkä tyhjyys jossa ei mitään elämää ole.

Miestennielijä kirjoitti...

"Kenelläkään ihmisellä ei ole oikeutta päättää toisen ihmisen elämästä."

Tämä lause tarkoittaa sitä, että vanhemmat eivät saisi lisääntyä. Tekemällä lapsen vanhemmat päättävät, että lapsen on elettävä hetki. Lapsella itsellään ei ole oikeutta päättää elämästään vaan hänet pakotetaan syntymään.

"Jos tuomitset toisen kuolemaan oikeutat myös itsesi tappamisen."

Monet ihmiset tuomitsevat toiset kuolemaan päivittäin syömällä lihaa. Samoin monet oikeuttavat sodissa toisten tappamisen&kuolemanrangaistuksen vaikkei itse halua kuolla.

Vaikka ihminen tuomitsisi toisen kuolemaan ei se tarkoita sitä, että hän haluaisi&oikeuttaisi itsensä tappamisen.

"Ei voi ajatella että kuoltuaan lapsi on samassa pisteessä kuin ennen syntymäänsä,koska lapsi kasvaa joskus aikuiseksi ja saa lapsia ja lapsenlapsia."

Ihminen ei kuoltuaan pysty kehossaan tuntemaan mitään kuten ei myöskään ennen syntymäänsä pysty tuntemaan mitään.

Kyseiselle henkilölle itselleen kuoleman jälkeen oleminen on samassa tilassa olemista kuin ennen syntymistä.

Tietysti maailmassa tapahtuu erilaisia muutoksia jatkuvasti. Nämä muutokset eivät kuitenkiin ole mitään ihmiselle, joka ei enää elä. Mitä tahansa maailmassa tapahtuukin on täysin merkityksetöntä jo kuolleelle ihmiselle.

"Jos kaikki ajattelisivat kuten sinä jäjellä olisi enää pelkkä tyhjyys jossa ei mitään elämää ole."

Toisin sanoen asiat olisi kuten ne ovat aikaisemmin olleet.

Tulevaisuudessa ei ole Telluksella enää mitään elämää vaan kaikki on poissa. Tellukselta kaiken elämän loppumisella ei ole merkitystä koska millään ei ole mitään tarkoitusta tai merkitystä.

Yksilölle itselleen, joka on kuitenkin vastentahtoaan tähän maailmaan syntynyt on olennaista saada enemmän nautintoa kuin kärsiä.

Jos tämä ei ole mahdollista niin eutanasia on erinomainen ratkaisu.

Anonyymi kirjoitti...

Olet ainut ihminen tässä maailmassa joka on oikeasti rakastanut minua.
Anteeksi että olen aiheuttanut sinulle niin paljon kärsimystä.

Anonyymi kirjoitti...

Teitkö abortin vai onko lapsi vielä elossa?

Anonyymi kirjoitti...

Oon itekki tosi pettynyt niihin hihhuleihin. Olevinaan ainut oikeaoppinen seurakunta mut seki on vaan pelkkää kusetusta.

Anonyymi kirjoitti...

Rakastan sua

Anonyymi kirjoitti...

Oot mulle aina kaikkein rakkain.
En unohda sua koskaan.

Anonyymi kirjoitti...

Silmät kun suljen niin peikkoja nään.
Peikkojen vieraaksi hetkeksi jään.

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos paljon positiivisesta palautteestasi (:

Painosi on tällä hetkelläkin ihan ok terveydellisesti katsottuna mutta miksi tyytyisi siihen, eikä pyrkisi tekemään kropasta niin hyvää kuin mahdollista?

Pienet erot tekevät suuren eron, jos halutaan parhaita miehiä. "Tavallisen tankeroita" kun halutuimmat miehet eivät suhteeseen halua. Erinomaisesti kropastaan huolehtivia naisia ei ole paljon kuten tilastoista ja pelkästään seuraamalla todellisuutta tulee nopeasti esille.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä oikein tiedät painoni ja miksi oletat minun olevan kiinnostunut miehistä?

Anonyymi kirjoitti...

Orvokkini tummasilmä,
kultasydän pieni,
katsot aina lempeästi,
kun käy luokses tieni.

Anonyymi kirjoitti...

Minkäläista muutosta pyrit saamaan aikaiseksi tämän blogin avulla?
Mikä asia kaikista eniten estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi?

Miestennielijä kirjoitti...

"Minkäläista muutosta pyrit saamaan aikaiseksi tämän blogin avulla?
Mikä asia kaikista eniten estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi?"

Kiitos hyvästä kysymyksestäsi.

Miestennielijä blogia kirjoitetaan naisille, jotka haluvat menestyä paremmin kilpaillessa viehättävistä kumppaneista.

Suurin haitallinen tekijä on kenties "sisäisen kauneuden" korostaminen vakka ensivaikutelma&ulkonäkö on ratkaiseva ensisijaisesti ja tämän jälkeen vasta luonne.

Jos ulkonäkö ei kiehdo, ei luonteella ole merkitystä. Luonne on vasta merkityksellinen kun puhutaan vakavammasta parisuhteesta.

Suurin haitallinen tekijä on kukkahattutätien, feministien, junttien miehien ja kristillisten arvojen mukaiset moraalit, jotka syyllistävät seksuaalisesti aktiivisia naisia.

Anonyymi kirjoitti...

Onko sulla hyviä vinkkejä miten pääsis vahinkolapsesta eroon?
oon ajatellu että järjestäisin jonkun "onnettomuuden".
Mikä olis paras tapa toteuttaa se?
Se on nyt jo melkein 4 vuotias ja koko elämäni on mennyt pilalle sen takia.

Anonyymi kirjoitti...

Olen 170cm ja 85kg. Mikä olisi ihannepainoni ja miten saavuttaisin sen kaikkein nopeiten. Painoin aikaisemmin 60kg, mutta silloin minua haukuttiin liian laihaksi ja sanottiin että olen mielisairas anorektikko.

Miestennielijä kirjoitti...

Painoindeksiin suositus naisille on 17-22 Miestennielijä blogissa.

170 cm pitkälle henkilölle siis Miestennielijä blogin suositus on vähintään 49kg ja enintään 63,5kg.

Anonyymi kirjoitti...

"Yksilölle itselleen, joka on kuitenkin vastentahtoaan tähän maailmaan syntynyt on olennaista saada enemmän nautintoa kuin kärsiä.
Jos tämä ei ole mahdollista niin eutanasia on erinomainen ratkaisu."

Olisitko valmis tekemään mitä vaan saavuttaaksesi pysyvästi olotilan, jossa ei olisi tuskaa ja voisi nauttia elämästä?

Anonyymi kirjoitti...

"Onko sulla hyviä vinkkejä miten pääsis vahinkolapsesta eroon?
oon ajatellu että järjestäisin jonkun "onnettomuuden".
Mikä olis paras tapa toteuttaa se?
Se on nyt jo melkein 4 vuotias ja koko elämäni on mennyt pilalle sen takia."

En oikeesti tarkottanu tota.
Tuli vaan niin epätoivonen olo, kun kaikki suhtautuu lapsiin niin negatiivisesti.

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Miestennielijä kirjoitti...

Ihanaa Rauli.

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Luulen että blogin kirjottaja on tavannut paljon luuseri-miehiä, sekä mahdollisesti hänellä on ollut paljon pettymyksiä ihmissuhteissa jonka takia hän yleistää ihan järjettömästi. Henkilökohtaisesti en haluaisi tutustua näillä tavoin ajattelevaan naiseen todellakaan. Toivon että naiset näkisivät myös menestyneen miehen mielipiteen täällä. Olen hyvännäköinen menestyvä yrittäjä, minulla on paljon kavereita ja paljon ns. "ylemmän luokan miehiä" ystävinä. Lähipiirini ei monesta monesta syystä Todellakaan halua suhteeseen tai sänkyynsä naista joka on käynyt läpi koko kirkonkylän, vaan erilaisilla sosiaalisilla testeillä seulotaan ne jotka vastaavat omia kriteereitä ja jotka ansaitsevat mahdollisuuden myös näyttää taitonsa makuuhuoneen puolella. Jatkuvasti tulee naisilta treffi-pyyntöjä mutta surullisen moni luulee että ulkonäkö vaan on se joka riittää. Korostan että Kauneus On TOSI TOSI Yleistä, "Hyvä Elämänkatsomus" "Loistava Energia" ja "Loistava Persoona" on ne jotka toimii.. Surullisen moni ei huomaa sitä että Naistensarjojen ja -Leffojen NLP-Äärifeministi-tuottajat/käsikirjoittajat ovat pahasti päässeet myrkyttämään nykynaisten maailmankuvaa. Se hyvin hyvin on valitettavaa. Toivottavasti valaisi jollekkin "tosimiesten" näkemyksiä.

Miestennielijä kirjoitti...

"Korostan että Kauneus On TOSI TOSI Yleistä"

Vai niin? Mitenköhän määrittelet kauniin? Jos et tiennyt niin kauneus ei ole "katsojan silmissä" oleva mielipide vaan varsin tarkasti mitattavissa.

Kauniit naiset samoin kuin komeat miehet ovat harvassa.

Tietysti suhteessa mainitsemasi "Hyvä Elämänkatsomus" "Loistava Energia" ja "Loistava Persoona" ovat tärkeitä. Mutta ei kuitenkaan kuvittelemallasi tavalla. Ihminen on sitä mitä hän on, eikä hänen tulisi yrittää sopeutua jonkun toisen ihmisen näkökulmasta "hyvää elämänkatsomusta" tai "loistavaa persoonallisuutta" kuvaavaan muottiin. Yllätys, yllätys erilaiset yksilöt pitävät erilaisia persoonallisuuksia ja erilaisia elämänkatsomuksia loistavina.

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Pystyn samaistumaan "tosimiehen" kommenttiin. Tuntuu että täällä Helsingissä hyvännäköisiä naisia sataa tyyliin taivaalta, mutta oman kriteerien täyttämiä on hyvin harvassa.
Mulla on sama tilanne ja samoja fiiliksiä, paitsi että en ole yrittäjä. Hyvännäköinen ja elämässä ihan suht menestyvä kyllä.
Olen samaa mieltä että monien leffojen ja naistensarjojen äärifeministi suunnitteliat ovat "myrkyttäneet" lukuisien nykynaisten lukuisia käsityksiä enemmän kun he osaavat kuvitellakkaan. Naisten on osattava antaa interaktioon paljon paljon muutakin kun ulkonäkö jos he haluavat päästä "tosimiesten" kanssa makuuhuoneen puolelle.
Meijänkään piirissä "lutkaa" ei edes kepillä kosketa. "Tosimiehet" (joilla vientiä riittää jo muutenkin) tuskin ikinä (melkein) antaa naiselle ensitapaamisilla sitä hyvää. Naisen on pystyttävä olla "tosimiehen" muidenkin kriteerien täyttämä ennen kun hän saa näyttää taitonsa kamarissa. (Seksi on vaan niin paljon parempaa kun tietää että "hyvä tyyppi" on siinä mukana.) Näin meijän piireissä ajatellaan.

Miestennielijä