Muodokas nainen

Monilla ylipainoisilla naisilla on tapana valehdella, että he ovat "muodokkaita naisia". Painoindeksi kertoo kuitenkin totuuden, jos naisen painoindeksi on yli 25 niin nainen on automaattisesti läski. Läskeillä ihmisillä ja läskifetissin puolustajilla on monesti tapana todeta, että 17 painoindeksi olisi alipaino.

Painoindeksiin perehtymällä kuitenkin huomataan, että painoindeksin ollessa 17-18,4 kyseessä on "normaalia alhaisempi paino". Normaalia alhaisempi paino on ihan positiivista koska 22-25 painoindeksin omaavat naiset ovat "normaalipainoisia" vaikka he ovatkin kropaltaan varsin rumia tankeroita.

Mitä pienempi paino naisella on, sitä huolellisempi ainoastaan tulee olla, että saa ravinnosta kaikki välttämättömyydet.

Mikä tekee naisesta läskin? Sisäisen kauneuden puutteen takia kykenemättömyys kontrolloida kaloreita. Lihavilla naisilla on tapana kyselytutkimuksissa kertoa virheellisesti syövänsä vähemmän kuin he syövät ja liioitella heidän kuntoiluaan.

Lihakset painavat enemmän kuin läski väitteen tekijöiden on hyvä tietää, ettei edes lihaksikkaiden kehonrakentajia naisten painoindeksi ole niin korkea kuin suomalaisten läskien naisten, joita Suomessa on kaikista naisista yli 50%. Jutta Gustafsbergin pituus on 170cm ja paino 62kg tämä tarkoittaa painoindeksissä 21,45 Jutta Gustafsbergin osalta. Kehonrakentaja naisen kroppa ei ole Miestennielijä blogin naisten tavoitteisiin paras valinta, joten kehonrakentaja naisten kuvien liittäminen ei ole tärkeää.

Seuraavassa listassa esitellään oikeasti muodokkaita naisia, joiden painoindeksi on Miestennielijä blogin suosituksien mukainen.

Miestennielijä blogin ulkonäkö suosituksissa neuvotaan viehättäviä kumppaneita haluvia naisia tähtäävän 17-22 painoindeksiin. Naisella on kuitenkin täysi oikeus syödä itsensä lihavaksi tankeroksi, kuten yli puolet suomalaisista naisista tekeekin.

Miltä näyttävät nämä oikeasti muodokkaat naiset?

Leanne Crow Pituus 170cm Paino 64kg Painoindeksi 22,15


Leanne Crown painoindeksi on siis n. 22, joka on Miestennielijä blogin suosituksien maksimi. Kuten näemme hänen painoonsa vaikuttaa huomattavasti tavallista suurempi kuppikoko. Tästä huolimatta hänenkin ulkonäkönsä paranisi, jos painoa tippuisi edes 1kg ja vatsa hieman kiinteytyisi.

Bea Flora Pituus 168cm Paino 62kg Painoindeksi 21,99



Ewa Sonnet Pituus 165cm Paino 52kg Painoindeksi 19,1



Robyn Alexandra Pituus 157cm Paino 50kg Painoindeksi 20,28


Karin Spolnikova Pituus 165cm Paino 49kg Painoindeksi 18


Katerina Hartlova Pituus 168cm Paino 52kg Painoindeksi 18,4


Merilyn Sakova Pituus 165cm Paino 56kg Painoindeksi 20,57


Petra Verkaik Pituus 173cm Paino 55kg Painoindeksi 18,4


Zuzanna Drabinova Pituus 173cm Paino 52kg Painoindeksi 17,37




Zuzanna Drabinova on hyvä esimerkki siitä, että Miestennielijä blogin 17 painoindeksin alaraja ei suinkaan tarkoita sitä, että kyseessä olisi anoreksia tai laihuushäiriö.

17 painoindeksi on täysin hyväksyttävä. Yli 22 painoindeksi ei ole ikinä suositeltavaa edes kaikkein muodokkaimmille naisille.

Yli 25 painoindeksin omaavat naiset ovat automaattisesti ylipainoisia läskejä, joita vielä muistutuksena on suomalaisista naisista Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Finriski-tutkimuksen mukaan 52%.

Anoreksiasta Suomessa kärsii ainoastaan alle 1% väestöstä.

Tärkeänä muistutuksena on myös se, että 52% ylipainoon liittyvässä tilastossa ei ole huomioitu 22-24,9 painoindeksin omaavia naisia, joiden painoa ei voida muodokkuudella enää puolustaa vaan kyseessä on jo tanakka kropaltaan varsin ruma nainen.

78 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

17 on alipainoinen painoindeksin mukaan. 25 on lievästi ylipainoinen, harvoin 17 painoindeksin omaavat ihmiset ovat muodokkaita. itse jos sanoisin niin plusmallit ovat paremman ja terveemmän näköisiä. noh mielipide kullakin! ps. noita kuvia ei ole muokattu ainakaan?

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos palautteestasi,

Jos olisit kykenevä lukemaan hieman tarkemmin olisit löytänyt vastauksen 17 painoindeksiin ja alipainoon.

Muistutuksena myös se, että Miestennielijä blogi ei suosittele alle 17 painoindeksiä vaan painoindeksiä naisesta riippuen välillä 17-22.

"Painoindeksiin perehtymällä kuitenkin huomataan, että painoindeksin ollessa 17-18,4 kyseessä on "normaalia alhaisempi paino". Normaalia alhaisempi paino on ihan positiivista koska 22-25 painoindeksin omaavat naiset ovat "normaalipainoisia" vaikka he ovatkin kropaltaan varsin rumia tankeroita.

Mitä pienempi paino naisella on, sitä huolellisempi ainoastaan tulee olla, että saa ravinnosta kaikki välttämättömyydet."

25 painoindeksin omaava nainen on ylipainoinen mutta painoindeksin ollessa Miestennielijä blogin suosituksia suurempi eli yli 22 naisen kroppa muistuttaa rumaa läskiä tai lihaksikkuus on jo huikean korkea (Jutta Gustafsbergin ollessa kilpailuissa hänen painoindeksinsä on 21,45, joka on vielä Miestennielijä blogin suosituksien mukainen).

Yksittäisiä poikkeuksia on tietysti olemassa. Sinun läskifetissi on harvinaista mutta hyväksy itsesi sellaisena kuin olet.

Lähes kaikkia ammattilaisten ottamia kuvia muokataan, jos et ollut vielä tästä asiasta tietoinen.

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi.. Painoindeksini on 22 ja olen kyllä aivan normaali enkä mikään läki tankki vartaloltani..

Anonyymi kirjoitti...

Aika rimpula on toi BMI 17 tyttö. Ei ainakaan mua nielis.

Miestennielijä kirjoitti...

"Anteeksi.. Painoindeksini on 22 ja olen kyllä aivan normaali enkä mikään läki tankki vartaloltani.."

22 painoindeksi on vielä hyvä, kuten tekstin lukemalla ja katsomalla ylhäällä olevat kuvat huomaat.

Normaalipainoksi lasketaan vielä 22-24,9 painoindeksi mutta kyseinen kroppa ei ole enää viehättävä, vaan muistuttaa jo tanakkaa tankeroa.

Miestennielijä kirjoitti...

"Aika rimpula on toi BMI 17 tyttö. Ei ainakaan mua nielis."

Tästä johtuen BMI 17 on Miestennielijä blogin suosittelema alaraja. Liian alhainen paino ei ole enää viehättävää. Tämä ei kuitenkaan ole tekosyy kutsua itseään muodokkaaksi, jos on oikeasti tilastojen valossa läski (yli 25 painoindeksi).

Muistakaamme myös, että 22-24,9 painoindeksi on tilastojen valossa normaalipaino mutta kyseiset naiset näyttävät jo rumilta tankeroilta tai ovat jopa lihaksikkaampia kuin Jutta Gustafsberg kisakunnossa, joka ei ole ulkonäön kannalta suositeltavaa.

Muistutetaan vielä loppuun ystävällisesti, että vaikka nainen olisi sisäisen kauneuden puutteen takia kykenemätön kontrolloimaan syömistään kuten yli 50% suomalaisista naisista.. Ei se tarkoita suoraan sitä, että he olisivat kaikilla tavoin surkeita ihmisiä.

He ovat vain rumia kropaltaan (useimmiten myös läskeydestä johtuen naamastaan) eikä heillä ole itsekuria huolehtia omasta vartalostaan.

Anonyymi kirjoitti...

On tässäkin taas järkeä... voin sanoa että tunnen monia tämän blogin mukaan `läskejä`, vaikka he ovat ihan muodokkaita. Ja kun ystäviltäni olen kysynyt kenenkään mielestä kukaan heistä ei ole läski tankero kuten tämän blogin mukaan.

Miestennielijä kirjoitti...

Kaikki Miestennielijä blogia lukevat varmasti tuntevat läskejä, onhan suomalaisista naisista yli 50% läskejä.

Kirjoituksessa olevia kuvia tarkkailemalla pystyt helposti huomaamaan, että naisen painoindeksin mennessä yli 22 BMI:n hänen kehossaan on joko enemmän lihaksia kuin Jutta Gustafsbergillä kisakunnossa tai naisen rasvaprosentti on liian suuri.

Läskin naisen kysyessä mielipidettä muilta hänestä itsestään monet ihmiset mielellään tekevät valkoisen valheen. Läskit naiset harvoin myös sisäisen kauneuden puutteen takia ovat valmiita myöntämään heidän omaa läskeydestä johtuvaa rumuuttaan.

Anonyymi kirjoitti...

toi karin on ainakin ihan anorektikon näköinen, verrattuna alempana oleviin naisiin. kiitos että tuet tätä epä terveellistä näkökantaa. noia alhaisempi paino ei ole sen parempi kuin normaalia ylrmpi paino vaan se NORMAALI!!

Anonyymi kirjoitti...

OLET ÄLLÖTTÄVÄ IHMINEN!

Miestennielijä kirjoitti...

"toi karin on ainakin ihan anorektikon näköinen, verrattuna alempana oleviin naisiin. kiitos että tuet tätä epä terveellistä näkökantaa. noia alhaisempi paino ei ole sen parempi kuin normaalia ylrmpi paino vaan se NORMAALI!!"

Karin Spolnikova on mielestäsi kyseisessä kuvassa anorektikon näköinen? Suositeltavaa olisi käydä tarkistamassa näkösi.

Muu kirjoituksesi on varsin epäselvää, joten näön lisäksi lääkäreillä on varmasti muutakin tutkittavaa sinun kohdallasi.

Anonyymi kirjoitti...

Näillä kuvissa olevilla naisillahan nuo järjettömän kokoiset tissit lisäävät painoa ja siten painoindeksiä, jollei noita lollukoita olisi, olisivat alipainoisia.
Aika tyhjää puhetta bloggarilta...ja se että on tissit niin isot että kävelee etukenossa ei tarkoita muodokasta.Muodokas nainen on tasaisesti muodokas.lantio,peppu,rinnat.ei todellakaan ruikula vartalo ja siihen rantapallot leuan alle.naurettavan näköistä.

Anonyymi kirjoitti...

Itse käsittelen joka päivä työssäni näitä BMI/paino-asioita ja voin todeta ettei kannata hyvä MIESTENNIELIJÄ tuijotella vain lukuja ja jakaa tuollaista tietämättömyyttä ja kannustusta ns alipainoisuuteen. Jos olet asiaan perehtynyt edes naisen fertiiliydenkään kannalta, niin kannattaisi hieman miettiä mitä tietoa internetissä jakelee nuorille painoindeksin max ja ala-rajoista.

BMI:n ollessa 25, nainen ei ole läski. Opettele käsittelemään kirjattua tietoa vs reaalielämä. Oletkohan normaalipainoista ja näköistä naista nähnytkään?? Ihannoit näemmä vain lukuja, et reaalielämää/ihmisiä.Kirjoituksesi kuvastaa naiviutta sekä tietämättömyyttä, ja aika pahastikin.

Ja ehkä pahin moka tässä kirjoituksessa on kuvat: jo silmälle näkee ettei kuvat ja indeksit ole kohdillaan noilla mimmeillä. Kannattaisi varmaan olla hieman kriittinen mitä tietoa netistä oikein jakelee/onko kaikki netissä oleva tieto relevanttia.

Näen anorektikkoja, ylipainoisia sekä normaalipainoisia nuoria naisia työssäni joka päivä ja nämä kuvat eivät ainakaan ole todellisia vs BMI/paino/pituus. Harjaantunut silmä näkee välittömästi kuvien ristiriidan vs BMI -> roskaa, roskaa, roskaa.

Hyvät lukijat, suodattakaa tällaista wannabe-tietäjän informaatiota varauksella -> väärää tietoa isolta osin. Hyvä bloggaaja; mietitkö ollenkaan minkälaisen informaation annat nuorille naisille vs paino/BMI? Mm. fertiiliyden kannalta annat sellaista tietoa, että monella naisella raskautuminen ei tapahtuisi ja lapsettomuus olisi forever.

Oikeaa tietoa on myös olemassa ja sitä tulisi tuoda nuorten tietoon eikä tällaista jargonia.

Miestennielijä kirjoitti...

Lapsien tekeminen on moraalisesti väärin. Lapsi tehdään joko vanhempien itsekkäistä syistä saada enemmän nautintoa heidän omaan elämäänsä tai lapsi on vahinkolapsi.

Elämä on täysin turhaa. Lapsi on kuoltuaan täsmälleen samassa pisteessä kuin ennen syntymäänsä.

Kuvien olevien naisten rinnat/muodokkuus nostavat listassa olevien naisten painoa/painoindeksiä.

Tästä voimme ainoastaan todeta, että painoindeksi voi olla vähemmän muodokkailla naisilla jopa hieman suosituksia pienempi. Terveydellisistä syistä ei ole kuitenkaan suositeltavaa laskea painoindeksiä alle 17. Monet huippumallit ovat erittäin viehättäviä pienemmän painoindeksinkin kanssa.

Miestennielijä blogi keskittyy viehättävien kumppanien saamiseen. Tässä ulkoiset asiat ovat kaikkein tärkeimpiä. Rumat lihavat naiset, jotka ovat virallisten tilastojen mukaan läskejä (suomalaisista naisista Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Finriski-tutkimuksen mukaan tähän kuuluu yli 50% suomalaisista naisista). Eivät ole parhaassa asemassa kun kilpaillaan kaikkein viehättävimmistä naisista ja komeista miehistä.

Nuoret ovat nykyisin viisaita ja tietävät elämän olevan täysin turhaa. Kukaan ei tule rankaisemaan/palkitsemaan ihmistä kuoleman jälkeen. Eläminen on vapaaehtoista ja on turha edes olla elossa, jos elämästä ei nauti. Tästä johtuen osat ihmiset lopettavat elämän ennen sen niin sanottua luontaista aikaansa. Elossa oltaessa suurin nautinto tulee viehättävien kumppaneiden kanssa vietetystä ajasta sängyssä.

Mitä pienempi määrä kaloreita on ruokavaliossa, sitä huolellisempi tulee olla siitä, että saa kaikki tarvittavat ravintoaineet. Monet rumat läskit turvottavat itsensä liioilla kaloreilla vaikka heidän ruokavalionsa on epäterveellinen.

Mitä pienestä painosta voidaan todeta vielä on se, että Okinawan saarella terveellisesti pitkään elävien painoindeksi on 20 BMI tuntumassa.

Pitkä elämä itsessään on kuitenkin täysin turha. Kuolemme kuitenkin ja ainoa syy olla elossa on nautinto. Paras nautinto saavutetaan viehättävien kumppanien kanssa ja tämä edellyttää hyvää kroppaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys.
Heti aluunsa kiitokset hienosta blogista, jossa sanotaan asiat niinkuin ne on.
Nähtävästi palautteesta päätellen totuuden sanominen on nykyäänkin vielä liian arkaluontoista ja pitäisi vain hyssytellä ja yrittää ymmärtää näitä lyllertäviä ihrakasoja. Oli sitten kyseessä mies tai nainen. Varsin kaksinais moralistista että voidaan arvostella esim. urheilijoita ja kuntoliikkujia heidän tiukoista ruokavalioistaan, lisäravinteista tai lääkeaineiden käytöstä. Vaikka lyömällä oma hyvin vointi, niin sisäisesti kuin ulkoisesti aiheutetaan itselleen ja yhteiskunnalle huomattavasti suurenpi vahinko.
Toivottavasti saamme uutta luettavaa pian!

T:Miespururadalta

Anonyymi kirjoitti...

Siis mitä ihmettä? Yli 25 painoindeksi on lievästi ylipainoinen, mutta 24,9 on ihan normaali muodokas, ei ylipainoinen tai lihava. Muutenkin mun mielestä Leanne Crowilla on seksikäs vartalo. Muistakaa että tätä blogia lukee ehkä teinitytötkin joskus ja monilla teinitytöillä on masennusta ja syömishäiriöitä vain sen takia koska kaikki suosii ihan laihoja. Tiedän yhden naisen joka painaa 70 kiloa ja hän on 170cm pitkä ja hän ei ole millään tavalla ylipainoinen tai lihava, ja hänen painoindeksi on ihan normaali vielä. 24-24,9 on normaali painoindeksi.

Anonyymi kirjoitti...

On aika masentava ajatusmaailma sinulla, mutta onnea matkaan, ehkä pääset sinne minne haluat, tyylilläsi. Lihanhimo ei sinuakaan auta 70-80-vuotiaana, kun ei enää seiso :) Siinä voit sitten ilolla odotella josko joku hoito tulisi vaihtamaan vaippasi, kun jälkeläisiä ei ole eikä yhteiskunta enää auta.

Miestennielijä kirjoitti...

"Siis mitä ihmettä? Yli 25 painoindeksi on lievästi ylipainoinen, mutta 24,9 on ihan normaali muodokas, ei ylipainoinen tai lihava. Muutenkin mun mielestä Leanne Crowilla on seksikäs vartalo. Muistakaa että tätä blogia lukee ehkä teinitytötkin joskus ja monilla teinitytöillä on masennusta ja syömishäiriöitä vain sen takia koska kaikki suosii ihan laihoja. Tiedän yhden naisen joka painaa 70 kiloa ja hän on 170cm pitkä ja hän ei ole millään tavalla ylipainoinen tai lihava, ja hänen painoindeksi on ihan normaali vielä. 24-24,9 on normaali painoindeksi."

Yli 25 on virallisten tilastojen mukaan läski. Tähän ryhmään suomalaisista naisista kuuluu nykyisin yli 50%.

Leanne Crow on listalla koska hän täyttää muodokkaan naisen kriteerit. Tosin tulee muistaa, että hänellä on valtavat rinnat. Tästä johtuen pienemmällä kuppikoolla hänenkin painoindeksinsä olisi alle 22.

Hänen kroppansa ei kuitenkaan ole Miestennielijä blogin oppeja noudattavan naisen kannalta optimaalinen koska vatsassa on liikaa ihraa.

Tietysti Miestennielijä blogia lukevat nuoret naiset, jotka ovat kiinnostuneita saamaan viehättäviä kumppaneita. Tähän tavoitteeseen ei auta valehtelu siitä, että yli 22 painoindeksi olisi suositeltavaa.

Yli 22 painoindeksi ei ole koskaan suositeltavaa erittäin lihaksikkaiden naisten painoindeksikään ei ole yli 22. Jutta Gustafsbergin ollessa kilpailuissa hänen painoindeksinsä on 21,45, joka on vielä Miestennielijä blogin suosituksien mukainen. Pieni ihra erittäin isolla kuppikoolla kuten Leanne Crow on vielä hyväksyttävää 22 BMI:llä mutta kaikki tämän yli on jo rumaa läskiä vaikka virallisesti nainen on läski vasta kun BMI on yli 22.

Tiedän yhden naisen.. selitykset eivät tätä totuutta muuta.

Miestennielijä kirjoitti...

"On aika masentava ajatusmaailma sinulla, mutta onnea matkaan, ehkä pääset sinne minne haluat, tyylilläsi. Lihanhimo ei sinuakaan auta 70-80-vuotiaana, kun ei enää seiso :) Siinä voit sitten ilolla odotella josko joku hoito tulisi vaihtamaan vaippasi, kun jälkeläisiä ei ole eikä yhteiskunta enää auta."

Kenelle tarkemmin kyseinen kommentti mahdettiin osoittaa? Jos kommentti osoitettiin Miestennielijä blogin ylläpidolle, olemme saaneet seuraamme "selvänäkijän" :)

Vastataan kuitenkin yleisellä tasolla. Elämässä ei ole mitään pääsemistä. Synnymme, elämme hetken ja kuoltuamme olemme täysin samassa pisteessä kuin ennen syntymäämme.

Totuuden liian masentavaksi kokevan ihmisen on hyvä muistaa, että elämä on vapaaehtoista toisin kuin syntyminen. Tästä johtuen vanhoille ihmisille tulisi heidän halutessaan suoda aina eutanasia.

Elämää jatkavat ihmiset voivat keskittyä nautintoon koska enemmän tuskaa kuin nautintoa sisältävä elämä ei ole elämisen arvoinen. Miten saada nautintoa elämästä viehättävien kumppaneiden kanssa on Miestennielijä blogin aihe.

Nykyisin vanhemmat ihmiset pystyvät parantamaan ulkoista olemustaa kauneuskirurgian avulla ja erilaiset lääkitykset kehittyvät jatkuvasti. Sildenafiili (Viagra) auttaa erektiohäiriöstä kärsiviä miehiä. Monesti miehen erektiohäiriöt tietysti johtuvat liian rumasta ja lihavasta kumppanista.

Miestennielijä kirjoitti...

"Tervehdys.
Heti aluunsa kiitokset hienosta blogista, jossa sanotaan asiat niinkuin ne on.
Nähtävästi palautteesta päätellen totuuden sanominen on nykyäänkin vielä liian arkaluontoista ja pitäisi vain hyssytellä ja yrittää ymmärtää näitä lyllertäviä ihrakasoja. Oli sitten kyseessä mies tai nainen. Varsin kaksinais moralistista että voidaan arvostella esim. urheilijoita ja kuntoliikkujia heidän tiukoista ruokavalioistaan, lisäravinteista tai lääkeaineiden käytöstä. Vaikka lyömällä oma hyvin vointi, niin sisäisesti kuin ulkoisesti aiheutetaan itselleen ja yhteiskunnalle huomattavasti suurenpi vahinko.
Toivottavasti saamme uutta luettavaa pian!

T:Miespururadalta"

Kiitos positiivisesta palautteestasi Miespururadalta,

Miestennielijä blogi on jatkuvasti korostanut sitä, että naiset samoin kuin miehetkin voivat tehdä kehollaan mitä haluavat. Vaikka lopettaa koko olemassa olonsa.

Miestennielijä blogin neuvot ja kirjoitukset keskittyy viehättävien kumppaneiden saamiseen.

Naisen halutessa muita viehättäviä naisia sänkyyn tai komeita miehiä kumppaniksi on naisen huolehdittava omasta ulkoisesta olemuksestaan.

Tämä totuus näyttää olevan suomalaisille tankeroille, joita muistutuksena uusille lukijoille on yli 50% suomalaisista naisista jopa Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen tekemän Finriski-tutkimuksen mukaan.

Naisen tietoinen ratkaisu olla kykenemätön kontrolloimaan kaloreita ja huolehtia ulkonäösta haittaa hänen mahdollisuuksiinsa uusia kumppaneita tavoiteltaessa.

Tästä kuitenkin hyötyvät kaikki ne naiset, jotka ovat valmiita toimimaan Miestennielijä blogin suosittelemalla tavalla.

Anonyymi kirjoitti...

Tulee olo, ettei blogin kirjoittajalla ole hajuakaan, mitä naiset oikeasti painavat. Mahtaako olla nähnytkään luonnossa vähäpukeista naista. Sokeakin näkee, että kaikkien kuvien naisten painot ovat ainakin kuvien perusteella enemmän tai vähemmän alakanttiin ilmoitettuja. Esimerkiksi kahdessa ensimmäisessä kuvassa esiintyvien "muodokkaiden" naisten BMI lähentelee varmasti 25:ä, luultavasti ovat sen ylikin. Tämän näkee kuka tahansa, jolla on jonkinlainen käsitys naisten oikeista painoista. Tuntuu oudolta, miten raivokkaasti tuomitset yli 22 BMI:n tankeroksi ja yli 25:n läskiksi, mutta samalla myönnät noissa kuvissa olevien naisten olevan sopusuhtaisia ja muodokkaita.

Ymmärrän kyllä, jos lihavat ja lölleröt naiset eivät miellytä, mutta noihin harhaisiin lukuihin takertuminen on outoa. Vaikka nuo "muodokkaammat" neidot ovatkin ylipainon rajamailla, niin he ovat silti mielestäni hehkeitä ja heille varmasti löytyy ottajia. Ei asiat ole niin mustavalkoisia.

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos palautteestasi,

Onko mahdollisesti luetun ymmärtämisessä sinun kohdallasi ollut pitkäänkin ongelmia?

Suomalaiset naiset ovat täysin oikeutettuja possuttelemaan itsensä ylipainoiseksi, kuten yli 50% suomalaisista naisista Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Finriski-tutkimuksen on tehnytkin.

Mitä lähempänä painoindeksi on virallisen kahdenkymmenenviiden läskirajaa sitä todennäköisemmin naisella on jo kehossa turhaa ihraa.

Tietysti bodarinaisilla, jotka lihottavat itsensä tarkoituksella kisakauden ulkopuolella voi olla kroppa lähellä 25 painoindeksiä. Kehonrakentaja naisen kroppa ei kuitenkaan ole suositeltavaa Miestennielijä blogin oppeja noudattaville naisille.

Monet naiset voivat olla kohtalaisen näköisiä 22-25 painoindeksin tuntumassakin. Miksi tyytyä kohtalaiseen kroppaan, kun oikealla ruokavaliolla ja kuntoilulla voi saada täydellisen vartalon?

Mitä parempi vartalo naisella on, sitä paremmat mahdollisuudet saada viehättäviä kumppaneita.

Tämä voi tulla yllätyksenä hieman yksinkertaisimmille lukijoille, joista ei näytä olevan puutetta...

Kaikkein halutuimmilla miehillä&naisilla on vaihtoehtoja ja valinnanvaraa. Tästä johtuen surkeat lihavat ihrakasat sisäisen rumuutensa kanssa eivät juuri kilpailussa pärjää.

Tankerokin voi olla kohtalaisen viehättävä 22-24,9 BMI mutta yli 25 BMI on läski virallisten tilastojen muodossa.

Tietysti asiasta voi käyttää mukavampia niin sanottuja läskiystävällisiä termejä, ettei kenellekään läskille tankerolle tule vaan paha mieli possutellessa.

Paha mieli saattaa aiheuttaa vielä suuremman ahmimisen sisäisesti rumalle läskille.

Jos haluat olla lihava, hielle haiseva vetelä ihrakasa niin siitä vaan. Se nyt vain ei ole Miestennielijä blogin oppeja noudattavien naisten kannalta suositeltavaa.

Lihava hielle haiseva tankero nainen voi aina ottaa itselleen ruman, varattoman ja läskin miehen. Läskejä miehiä on Suomessa kaikkialla. Virallisten tilastojen mukaan läskejä miehiä on yli 50%.

Tankero voi aina etsiä itselleen toisen tankeron, jonka kanssa voi nauttia itsensä lihottamisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Hujuii! Mun painointeksi on 20. En tarkalleen ottaen voi tietää mitä tarkoitat komeilla miehillä - ilmeisesti yleistäen jotain Dressmän ukkoja. Mutta onneksi mies voi olla hyvännäköinen, vaikkei oliskaan 190cm mannekiini.
Kunnon parinvalinnassa painaa muukkin kuin paino ja pärstä (toki jos naama on täysin sietämätön niin ei luonnekaan auta!)

Anonyymi kirjoitti...

saiskos sitä plokin pitäjän omia stratekisia mittoja?
Enhän minä mikään kynekoloki ole, mutta voishan sitä vilkaista.

T:siementäjä

Miestennielijä kirjoitti...

"Hujuii! Mun painointeksi on 20. En tarkalleen ottaen voi tietää mitä tarkoitat komeilla miehillä - ilmeisesti yleistäen jotain Dressmän ukkoja. Mutta onneksi mies voi olla hyvännäköinen, vaikkei oliskaan 190cm mannekiini.
Kunnon parinvalinnassa painaa muukkin kuin paino ja pärstä (toki jos naama on täysin sietämätön niin ei luonnekaan auta!)"

Komeus on mitattavissa. Otetaan riittävän suuri otanta miehiä ja osat miehet saavat enemmän ääniä kuin toiset ja osat jäävät täysin ilman ääniä.

Leveät hartiat, suhteessa vyötäröön ja symmetriset kasvot. Pituudesta puhuttaessa miehen tulisi olla pidempi kuin naisen.

Luonne ei auta yhtään lyhyttä lihavaa miestä, jolla on ruma naama.

Pärstä&kroppa on tärkeimmät asiat parinvalinnassa. Jos pärstä&kroppa ei miellytä muilla asioilla ei ole merkitystä. Vasta kun pärstä&kroppa miellyttää on luonteella jne. merkitystä.

Poikkeuksena on, jos vässykästä halutaan rahallista hyötyä.

Monesti avioliitto hieman onnettoman mutta rikkaan vässykän kanssa on hyvä taloudellinen ratkaisu avioeron tuomien rahallisten etujen takia.

Vässykkää voi tietysti avioliiton aikana pettää kiehtovien kumppaneiden kanssa ja mikään laki ei velvoita vässykälle antamista avioliiton synnyttyä.

Vässykän kanssa ei tietystikään tule tehdä avioehtoa.

Siementäjälle tiedoksi, että Miestennielijä blogin kirjoittajat eivät halua kertoa omista taustoistaan.

Väitteitä tulee aina käsitellä niiden totuudenmukaisuuden perusteella.

Kaikki Miestennielijä blogin tekemät väitteet perustuvat todellisuuteen sellaisena kuin se oikeasti on.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa.. Se vaan lisäis paljon ploki kirjoittajan uskottavuutta, kun tietäis, että hän elää kuten opettaa.

Ystävällisesti siementäjä

Miestennielijä kirjoitti...

Siementäjä, Miestennielijä blogin kirjoittajat elävät suosittelemallaan tavalla.

Suurin nautinto tulee sängyssä upeiden kumppaneiden kanssa. Tähän tavoitteeseen päästäkseen viehättävien kumppaneiden kanssa tulee omasta ulkonäöstä tehdä niin hyvä kuin mahdollista.

Anonyymi kirjoitti...

Olen suunnattoman iloinen näiden BMI:ltään yli 22 olevien naisten puolesta, että et kelpuuta heitä, sillä kukaan heistä ei ansaitse kaltaistasi idioottia.

Kuten joku jo kysyikin, blogin kirjoittaja voisi valaista omaa painoindeksiään vähän meillekkin, niin saisimme esimerkkiä siitä mihin meidän kannattaisi pyrkiä.

Ja vielä tähän "pärstä&kroppa on tärkein asia parinvalinnassa" -juttuun: Jos olet todella tätä mieltä, säälin sinua, koska elämäsi täytyy olla hyvin ikävää ja masentavaa. Jos lihallinen ilo ja nautinto on ainoa, mitä tässä elämässä tavoittelet, jäät paljosta paitsi. Ellet sitten ole epäsosiaalinen seksiriippuvainen, mikä vaikutelma blogistasi tulee.

Miestennielijä kirjoitti...

"Olen suunnattoman iloinen näiden BMI:ltään yli 22 olevien naisten puolesta, että et kelpuuta heitä, sillä kukaan heistä ei ansaitse kaltaistasi idioottia.

Kuten joku jo kysyikin, blogin kirjoittaja voisi valaista omaa painoindeksiään vähän meillekkin, niin saisimme esimerkkiä siitä mihin meidän kannattaisi pyrkiä.

Ja vielä tähän "pärstä&kroppa on tärkein asia parinvalinnassa" -juttuun: Jos olet todella tätä mieltä, säälin sinua, koska elämäsi täytyy olla hyvin ikävää ja masentavaa. Jos lihallinen ilo ja nautinto on ainoa, mitä tässä elämässä tavoittelet, jäät paljosta paitsi. Ellet sitten ole epäsosiaalinen seksiriippuvainen, mikä vaikutelma blogistasi tulee."

Valitettavasti et näytä kykenevän käsittelemään asioita yksittäisten tapauksien sijasta laajemmassa mittakaavassa.

Harvat naisista kiinnostuneet naiset haluavat itselleen lihavaa kumppania sänkyyn. Viehättävistä naisista kiinnostuneet naiset saavat paremmat mahdollisuudet viehättäviin kumppaneihin pitäessään ulkonäöstään huolta.

Mihin kannattaisi painoindeksissä pyrkiä on varsin selkeästi esillä tässä kirjoituksessa.

"Miestennielijä blogin ulkonäkö suosituksissa neuvotaan viehättäviä kumppaneita haluvia naisia tähtäävän 17-22 painoindeksiin." Ylläpito noudattaa suosituksiaan.

"pärstä&kroppa on tärkein asia parinvalinnassa" väite on todellisuutta, joka on mitattavissa eikä mielipide.

Pidempään seurustelleet ihmiset ovat ulkoisesti kasvoiltaan keskiarvollista otantaa enemmän muistuttavia, ulkonäölliseltä arvosanaltaan samantasoisia ja mies on lähes poikkeuksetta naista hieman pidempi.

"Jos lihallinen ilo ja nautinto on ainoa, mitä tässä elämässä tavoittelet, jäät paljosta paitsi. Ellet sitten ole epäsosiaalinen seksiriippuvainen, mikä vaikutelma blogistasi tulee."

Toteamalla ihmissuhteiden ja etenkin sängyssä keskittyvään nautintoon perustuvien ihmissuhteiden olevan suurimpia nautinnon tuojia ei suinkaan tarkoita sitä, että se olisi ainoa nautinnollinen asia.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kannattaisi ottaa liian vakavissaan jonkun misukan julkisuudessa ilmoittamaansa painoa. Jokainen noista kuvan naisista painaa selvasti ainakin viisi kiloa ilmoitettua painoa enemman.
Itse olen 168 cm ja 66 kg, ja naytan hoikemmalta kuin nuo "62 kiloiset" naiset.
Vahan lahdekritiikkia kehiin!

Miestennielijä kirjoitti...

Jutta Gustafsbergin kisapainoakaan ei kannata ottaa vakavasti, jossa huomataan hänen painoindeksin olevan pienellä rasvaprosentilla alle 22 BMI:n?

Sinun kropastasi ei voida sanoa mitään koska kuviasi ei ole nähtävillä.

Et ole virallisten tilastojen valossa ylipainoinen kuten 52% suomalaisista naisista mutta 168cm pitkänä olisi suositeltavaa laskea paino 62kg tuntumaan. Tässä oletuksena, että haluat saada ulkonäöstäsi mahdollisimman viehättävän.

Anonyymi kirjoitti...

Bea Flora Pituus 168cm Paino 62kg Painoindeksi 21,99
En usko,että painaa noin vähän, näyttää noin 75 kiloiselta.
Muutenkin tuntuu ettei kuvat ja painot mene ihan yksiin..

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin kiinnitin huomiota ilmoitettujen painojen ja kuvien väliseen räikeään ristiriitaan. Kuten täällä on pari muutakin arvellut, nuo naiset joko painavat noin 5-10 kg ilmoitettua enemmän, tai sitten heillä on ennätysmäisen korkeat rasvaprosentit. Sama ilmiö on muuten nähtävissä Seiskan/Iltalehden tyttöjen kohdalla, uskokoon heitä ken tahtoo. Urheilijat useimmiten punnitaan kisoissa, mutta näiden glamour-misukoiden painoista ei ole mahdollista saada luotettavaa tietoa.

Anonyymi kirjoitti...

Oletko mies vai nainen?

Anonyymi kirjoitti...

Nuiden naisten kuvat mielestäni eivät ole arvostelukelpoisia koska kuvankäsittely,edullinen kuvakulma+vaatetus ja varsinkin silikonirinnat. Kuvat eivät edusta normaalia suomalaista kehonrakennetta, taikka ole luonnollisessa tilassa.
On todella harvinaista omistaa isot rinnat jos on 17 painoindeksi. Toisaaltaan jos painoindeksi on 25 niin taitaa myös olla vaikeaa omistaa kapea vyötärö. Tietysti molempiin vaikuttaa alla oleva lihaksisto, ja vartalonmalli. Painoindeksi ei myöskään aina ihan kerro kaikkea, joku saattaa olla painoindeksin mukaan lievästi ylipainoinen ja sitten kasvotusten normaalin näköinen.Mieheni on ylipainonen, mutta omistaa vaan 15% rasvaprosentin. Voitkin varmaan arvata mistä se paino tulee.. Itse olen ylipainoinen ja painoa on paljon, mutta näytän tuon esimmäien kuvan pullealta naiselta.
En oikein usko että miesmarkkinoilla parhaiten pärjäävät ne hyväkroppaiset, vaan kaikki terveet ovat samalla viivalla. Ylipaino tai alipaino ei aina tarkoita että olisi "sairas" tai "heikkokuntoinen"
+ Olisin muuten kiinnostunut onko kirjoittaja nainen vai mies? Ja minkä ikäinen? Puhutko omasta mielipiteestäsi vai esiinnytkö yleisenä mielipiteenä?

Anonyymi kirjoitti...

Hiukan häiritsee noissa siun esimerkki kuvissa se, ettei siellä ole yhtään naista, jotka on 170-180 cm ja muodokkaita.

Anonyymi kirjoitti...

Ei v#ttu.. et ootosissas?? Lisäksi, kuka haluis tollasen "viehättävän" miehen jollasen noi olevinaan painoindeksin rajoissa olevat naiset saa jos ne on niin v#tun pinnalllisia et ainoo mikä kiinnostaa on tissit??? Sorry mut ei ihan nappaa.

olet ikuinen lapsi. kirjoitti...

Enhän minä edes tiennyt, että noin pinnallisia ihmisiä on olemassa. No, joka päivä oppi uutta:) Tämän lukeminen herättää hilpeyttä minussa, sillä asialla on varmaan joku 17 vuotias finninaamainen, silmälasipäinen pelle( ei sillä että finnit ja silmälasit tekisivät pelleksi;)), joka on vasta oppinut sanan "tissi" merkityksen, ja luulee nyt niiden olevan tärkein ominaisuus naisessa. Sanoit ylempänä, että " yli 25 painoindeksinä tekee naisesta automaattisesti rumän ja läskin", tai jotain vastaavaa, mutta pointti oli sama. Tarkoitat siis, että"läski"(=suurempi, pluskokoinen) nainen olisi automaattisesti ruma. Tuskin julkaiset tätä kommenttia blogissanne, mutta sentään sinä luet sen ja Se riittää minulle. Tiedän, että jos päätätkin julkaista tämän,yrität epätoivoisesti vääntää jotain pistävää vastausta, kuten:"lääkärien tulisi tutkia sinut, en ymmärrä mitä kirjoitat olet retardi." Joka tapauksessa pysyn kannassani: kauneudella ei ole mitään tekemistä painon kanssa. Toisaalta monen miehen kauneusihanteeseen kuuluu kiinteä vatsa siinä missä suuret rinnat ja pyöreä takamuskin. Joka tapauksessa vain henkisesti vajaa ihminen julkaisee, tai edes kirjoittaa tällaista tekstiä. Mitä luultavimmin vähintään 70% tämän artikkelin lukeneista ihmisistä, naisista ja miehistä, halveksii sinua ja kaltaisiasi ihmisiä. Olisimme kaikki hyvin vahingoniloisia, jos kuolisit yksin, vaikka siksi että olet rakastunut "läskiin" naiseen, ja et maineesi takia voi kulkea sellaisen naisen, jonka painoindeksi on yli 25,kanssa, ja olet tästä syystä hirttänyt itsesi homeisen ladon kattoparruun. Jos voittaisin lotossa, kustantaisin mielelläni sinulle huoneen hullujen huoneeseen.

Miestennielijä kirjoitti...

Ulkonäköön liittyvät asiat eivät ole mielipiteitä. Kauneus on mitattavissa kuten kauneuskilpailuista+mallien kuvista tulee muun muassa esille.

Nuoret naiset ovat halutumpia kuin vanhat naiset. Vanha 80v lihava kierosilmäinen nainen porsaan sieraimilla ja elefantin korvilla ei juuri seksuaalista huomiota saa 100 kiloisena pyörätuolissa.

Kasvojen symmetrisyys on tärkeä tekijä, eikä se ole mielipide asia vaan mitattavaa todellisuutta.

Sileä iho on tietysti viehättävämpi kuin ryppyinen iho tai finninaama.

Olemalla ylipainoinen kasvoihin kertyy rasvaa, joka tekee kasvoista rumemman kuin kyseinen henkilö olisi normaalipainoisena. Lihavuus on siis rumentava tekijä.

Kiitos kuitenkin palautteestasi ja mielenkiintoisista mielipiteistäsi olet ikuinen lapsi kommentoijalle.

Miestennielijä kirjoitti...

"Ei v#ttu.. et ootosissas?? Lisäksi, kuka haluis tollasen "viehättävän" miehen jollasen noi olevinaan painoindeksin rajoissa olevat naiset saa jos ne on niin v#tun pinnalllisia et ainoo mikä kiinnostaa on tissit??? Sorry mut ei ihan nappaa."

Mitä selität? Ulkoiset asiat ovat ratkaisevassa asemassa kun etsitään kumppaneita. Mitä paremman miehen nainen haluaa, sitä tärkeämmässä roolissa ulkoiset asiat ovat. Menestyviä miehiä kun nyt ei vain näe rumien ja lihavien miesten seurassa.

Vaikka ulkoisiin asioihin ihastutaan ei se tarkoita sitä, että pelkästään ulkoisilla asioilla olisi merkitystä.

Onko omasta mielestäsi kaikilla naisilla iästä ja ulkonäöstä riippumatta samat mahdollisuudet menestyviin miehiin?

Disneyn saduilla ja kukkahattutätien tarinoilla ei ole mitään tekemistä ihastumiseen&parinvalintaan oikeassa elämässä.

Blogin kirjoittajasta/kirjoittajista eikä heidän taustoistaan ole mitään tietoja esillä missään.

Miestennielijä kirjoitti...

"Nuiden naisten kuvat mielestäni eivät ole arvostelukelpoisia koska kuvankäsittely,edullinen kuvakulma+vaatetus ja varsinkin silikonirinnat. Kuvat eivät edusta normaalia suomalaista kehonrakennetta, taikka ole luonnollisessa tilassa.
On todella harvinaista omistaa isot rinnat jos on 17 painoindeksi. Toisaaltaan jos painoindeksi on 25 niin taitaa myös olla vaikeaa omistaa kapea vyötärö. Tietysti molempiin vaikuttaa alla oleva lihaksisto, ja vartalonmalli. Painoindeksi ei myöskään aina ihan kerro kaikkea, joku saattaa olla painoindeksin mukaan lievästi ylipainoinen ja sitten kasvotusten normaalin näköinen.Mieheni on ylipainonen, mutta omistaa vaan 15% rasvaprosentin. Voitkin varmaan arvata mistä se paino tulee.. Itse olen ylipainoinen ja painoa on paljon, mutta näytän tuon esimmäien kuvan pullealta naiselta.
En oikein usko että miesmarkkinoilla parhaiten pärjäävät ne hyväkroppaiset, vaan kaikki terveet ovat samalla viivalla. Ylipaino tai alipaino ei aina tarkoita että olisi "sairas" tai "heikkokuntoinen"
+ Olisin muuten kiinnostunut onko kirjoittaja nainen vai mies? Ja minkä ikäinen? Puhutko omasta mielipiteestäsi vai esiinnytkö yleisenä mielipiteenä?"

Kiitos palautteestasi,

Miehesi on ylipainoinen ja tämä johtuu miehesi korkeasta rasvaprosentista. Miehen painoindeksi ei ole yli 25 BMI:n kun hänen rasvaprosenttinsa on pieni ja vatsalihakset erottuvat selkeästi. Poikkeuksena kehonrakentajat, jotka käyttävät "jotain ekstraa".

Isot rinnat eivät automaattisesti tarkoita sitä, että naisella on silikonirinnat vaikka näin virheellisesti päättelitkin. Kuvissa ihmiset tietysti laitetaan mahdollisimman näyttäviksi.

Tietysti painolla on merkitystä terveydellisesti. Liian alhainen paino kuten liian suuri paino on terveydellisesti haitallista. Kropaltaan optimaalisilla naisilla on tietysti erilaiset mahdollisuudet parhaisiin miehiin koska kasvojen merkitys on suuri. Ruma naama pärjää huonommin kuin kaunis naama. Sileä iho pärjää paremmin kuin finninaama jne.

Uskomuksillasi ei ole merkitystä koska todellisuus on mitattavissa ja yllätys, yllätys.. Tätä todellisuutta on jo mitattu kattavasti ja tästä johtuen tiedämmekin minkätyyliset naiset saavat kaikkein suurimman huomion miehiltä. Tämä ryhmä ei ole poikatukkaiset, ylipainoiset 60v tupakoivat ja tatuoidut naiset.

Blogin ylläpito on anonyymi.

Anonyymi kirjoitti...

Leanne Crow ja Bea Flora, molempien BMI todennäköisesti ennemmän kuin tuossa ilmoitit. Molemmat naiset näyttävät naisellisen seksikkäiltä. Muut ovat enemmän tai vähemmän ruipeloita. Kukaan muu listan naisista ei meikäläistä nielis. Ovat sen vert poikamaisia ruumiinrakenteeltaa että. :P Eikä tämä johdu siitä, että olisin itsestäni huolta pitämätön nörtti. Ulkonäkö on kunnossa. :D

Terveisin,
Ei mul mittä läskifetissii ol - mies

Anonyymi kirjoitti...

"Ulkonäköön liittyvät asiat eivät ole mielipiteitä. Kauneus on mitattavissa kuten kauneuskilpailuista+mallien kuvista tulee muun muassa esille."

:D Missit ja mallit on yök. Pelkkää luuta ja nahkaa enimmäkseen. Varsinkin mallit. Mä olisin ollut iloinen, jos missikisat oltais lopetettu kokonaan. :D Kauneus ei katso kokoa, muistakaa se hyvät ihmiset.

Minä miehenä pidän enemmän muodokkaammista naisista ja tiedän, että monet miehet pitävät salaa muodokkaista naisista. Sääli, että medialla ja tämän päivän kauneusihanteilla on niin suuri merkitys. Elettäispä aikaa, jolloin kauneusihanne = Marilyn Monroe. :)Mulla on kavereita, jotka tykkää hoikista naisista ja minä muodokkaammasta. Se, mikä toisen mielestä on rumaa, voi toisen mielestä olla kaunista. Pieni vatsankumpun naisella voi olla seksikkäämpi kuin näkyvät vatsalihakset.

Mitä tulee tuohon rasvaprosenttiin 15, niin se on kyllä ihan normaali. Tietyst se on ikäsidonnaistakin, mut 15 ei todellakaan ole liikaa aikuisella ihmisellä. Ite omaan varsin rotevan ruumiinrakenteen, mutta rasvaprosentti ei ole liian korkea.

Anonyymi kirjoitti...

Muakin ihmetytti paino/pituus suhteutettua kuvaan. Ja lisäksi on pakko sanoa ettei ainakaan anorexian aikaan ollut mulla vientiä. 15 vuotiaana oma BMI 16.7 josta laski 14.8, ei muuta kun sääliä miehiltä. 18 vuotiaana BMI 23.4 jolloin olen ulkopuolisten mielestä ollut "viehättävimmilläni" nyt raskaana ollessaan BMI 25.51 (168cm/72kg) eikä kehossa mitään roikkuvaa, ainoastaan vatsakumpu on suuri. ET ilmeisesti ymmärrä millainen sairaus on anorexia, ja pakko sanoa että tämä sivusto ainakin altistaa kyseiselle taudille. Nuori ihminen näkee kysesisten naisten painon ja katsoo heidätkin "lihavaksi" koska vatsaa näkyy pitkälti kuvausasennosta johtuen.

Anonyymi kirjoitti...

mistä sinä tiedät miehen koosta onko se menestynyt vai ei olet tosi tyhmä niin tyhmä että en jaksa edes väitellä asiasta

Miestennielijä kirjoitti...

"mistä sinä tiedät miehen koosta onko se menestynyt vai ei olet tosi tyhmä niin tyhmä että en jaksa edes väitellä asiasta"

Mitä höpiset?

Miestennielijä kirjoitti...

"Muakin ihmetytti paino/pituus suhteutettua kuvaan. Ja lisäksi on pakko sanoa ettei ainakaan anorexian aikaan ollut mulla vientiä. 15 vuotiaana oma BMI 16.7 josta laski 14.8, ei muuta kun sääliä miehiltä. 18 vuotiaana BMI 23.4 jolloin olen ulkopuolisten mielestä ollut "viehättävimmilläni" nyt raskaana ollessaan BMI 25.51 (168cm/72kg) eikä kehossa mitään roikkuvaa, ainoastaan vatsakumpu on suuri. ET ilmeisesti ymmärrä millainen sairaus on anorexia, ja pakko sanoa että tämä sivusto ainakin altistaa kyseiselle taudille. Nuori ihminen näkee kysesisten naisten painon ja katsoo heidätkin "lihavaksi" koska vatsaa näkyy pitkälti kuvausasennosta johtuen."

Anoreksiasta kärsii Suomessa alle 1% väestöstä ja taas ylipainoisia naisia virallisten Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen Finriski-tutkimuksen mukaan on yli 50%. Tästä johtuen tulee keskittyä ylipainoon liittyviin ongelmiin, joka on suurin ongelma. Suomalaisista miehistä jopa 67% on ylipainoisia virallisten tilastojen mukaan.

Suojaikärajan alapuolella oleviin tyttöihin ei tietysti osoiteta niin paljon kiinnostusta kuin täysi-ikäisiin naisiin, joilla on hyvä kroppa.

Missään Miestennielijä blogissa ei suositella anoreksista kroppaa. Kuten selkeästi tulee esille 17-22 BMI on suosituksena naisesta riippuen. Luontaisesti laihemmille lähempänä 17 BMI:tä ja luontaisesti kookkaammille lähempänä 22 BMI:tä.

Nuoren ihmisen keskittyminen ulkonäköön on järkevää. Kauneuskirurgiaan sijoittaminenkin on usein viisas päätös, jos naama on ruma kuten aikaisemmasta kirjoituksesta Ulkonäkö olevasta kuvasta huomataan.

Ihmiset tekevät ensivaikutelman ulkonäön perusteella, joka harvoin muuttuu. Jos kiinnostuksen kohteena oleva mies ei pidä naisen ulkonäöstä ei ole mitään tehtävissä. Ihastuminen&ensivaikutelma ei ole tietoinen päätös vaan automaattinen reaktio, joka syntyy ulkonäön perusteella.

Hieman yli 22 BMI luontaisesti kookkaammalla naisella ei välttämättä ole katastrofi kuten yli 50% suomalaisista naisista, jotka ovat virallisten tilastojenkin valossa rumia tankeroita. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö kyseisten hieman yli 22 BMI:n omaavien naisten kannattaisi ottaa itseään "ihroistaan kiinni" ja pudottaa muutama kilo ruokavalion&kuntoilun avulla.

Jos raskautesi on alkuvaiheilla saattaa abortti olla harkitsemisen arvoinen. On muistamisen arvoista, että eläminen on täysin turhaa. Ihminen on kuoltuaan täysin samassa pisteessä kuin ennen syntymäänsä. Jos elämässä kärsii enemmän kuin nauttii oli syntyminen itseasiassa negatiivista eikä pelkästään turhaa.

Miestennielijä kirjoitti...

"Minä miehenä pidän enemmän muodokkaammista naisista ja tiedän, että monet miehet pitävät salaa muodokkaista naisista. Sääli, että medialla ja tämän päivän kauneusihanteilla on niin suuri merkitys. Elettäispä aikaa, jolloin kauneusihanne = Marilyn Monroe"

Mitä 15% rasvaprosenttiin miehelle tulee niin on se tietysti terveydellisestä näkökulmasta katsottuna ihan ok. Nyt puhuttiin kuitenkin optimaalisesta kropasta miehelle.

Miehen halutessa erottuvat vatsalihakset ja kropan, joka nähdään alusvaatemalleilla on rasvaprosentin oltava alle 10%.

Marilyn Monroe 166.5cm
Paino 54kg
Painoindeksi n. 19.5

Marilyn Monroe on siis täydellinen esimerkki Miestennielijä blogin suosituksesta 17-22 BMI:n mukaisesta vartalosta.

Poikkeuksia on tietysti olemassa. Pienellä osalla miehistä on kiinnostusta pyörätuolissa oleviin kääpiöihin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kyseinen olisi optimaalinen tavoite.

Anonyymi kirjoitti...

Ewa Sonnet vs. Marilyn Monroe

Elikkäs väität, että Marilynin ja Ewa Sonnetin BMI olisi jotakuinkin sama. Mitenkä on sitten mahdollista, että kuvissa nämä vaikuttavat varsin erilaisilta, vaikka pituus ja paino ovat suunnilleen samat?

http://starcasm.net/wp-content/uploads/2012/08/marilynmonroe.jpeg

Joko blogiisi laittamat tiedot ovat virheellisiä tai sitten olet onkinut väärää tietoa Marilynistä. Erään sivuston tietojen perusteella laskin Marilynin BMI:ksi n. 23, joka EI täytä tämän sivuston kriteerejä.

Miestennielijä kirjoitti...

Ewa Sonnet ja Marilyn Monroe ovat BMI:ltään samankaltaisia kun Marilynin paino oli "keskiarvollinen hänelle". Pituuskin on lähes sama kyseisillä naisilla.

Marilynin paino oli korkeimmillaan n. 63kg, jolloin hän tietystikin oli jo tankero.

Ewa Sonnetilla on hoikempi vartalo kuin Marilynillä koska hänellä on suuremmat rinnat.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei... Haluan hakkeroida tän paskan artikkelin ja poistaa tän koko sivun. Mitä vitun tarvetta sulla on haukkua naisia? Ja mä en oo mikään läski, vain olen kiltti ihminen ja pitääkin olla kiltti, ja mieluummin puolustaisin läskejä ku syrjisin niitä. Ja onko tän sivun ylläpitäjä muutenki joku vitun trolli? Mua vituttaa ilkeet ihmiset jotka syrjivät viattomia. Mutta ainakin mun mielestä tämä artikkeli on ihan kunnianloukkausta.

Miestennielijä kirjoitti...

Sinä hassu "hakkeroija". Jos olisit lukenut Miestennielijä blogia hieman tarkemmin huomaisit, että blogissa annetaan keinot menestyä lihaville naisille.

Kiltteys ja sanominen "läskit poikatukkaiset ja tatuoidut naiset ovat yhtä haluttuja kuin Miestennieljä blogin korostaman kaltaiset naiset kun tavoitteena on saada menestyviä miehiä" on valetta ja ainoastaan haittaa menestyviä kumppaneita haluavia naisia.

Mitä viattomuudesta tulee mieleen lihaviin ihmisiin kohdistuen? Lihavat ihmiset ovat täysin itse tietoisesti tehneet itsestään lihavia ahmimalla enemmän kaloreita kuin he ovat kuluttaneet.

Lihavuus onkin yksi merkki sisäisen kauneuden puutteesta.

Tulee muistaa vielä se, että Miestennielijä blogia kirjoitetaan naisille, jotka haluavat menestyä paremmin viehättäviä kumppaneiden kanssa. Naisella on täysi oikeus olla ruma ja lihava nainen (tähän ryhmään kuuluu yli puolet suomalaisista Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen mukaan). Lihavana oleminen ainoastaan haittaa mahdollisuuksiin saada kaikkein parhaita miehiä/naisia.

Anonyymi kirjoitti...

Vittu mitä paskaa. BMI sitä, BMI tätä.
"naisen painoindeksin mennessä yli 22 BMI:n hänen kehossaan on joko enemmän lihaksia kuin Jutta Gustafsbergillä kisakunnossa TAI naisen rasvaprosentti on liian suuri."
Ei sitten tullu mieleen et joillain naisilla vois kenties olla niiden lihaksien lisäks sitä rasvaakin sopivasti? Jutan painoindeksiä laskee lihaksikkuudesta huolimatta epäilemättä se, että ennen kisoja yleensä kiskotaan rasvaprosentti mahdollisimman alas. Enpä ite ainakaan "viehättäviä naisia sänkyyn" etsiessä mitään lukuja kysele. Ihmiset on yksilöitä ja BMI suuntaa antava. BMI 19 omaava nainen voi jo hyllyä joka suuntaan aika pahastikkin (tunnen tälläsen tapauksen...) ja bmi 21-22 voi olla hyvinki kiinteessä kunnossa. Ennemmin kannustaisin ihmisiä terveelliseen kun ulkonäkökeskeiseen elämään joka pyörii numeroiden ympärillä.

Anonyymi kirjoitti...

Voitko varmistaa, että yhtäkään esimerkkikuvaa ei ole photoshopattu, että annetut mitat ovat oikeat ja etteivät he vedä vatsaansa sisään tai ole käyneet kauneusleikkauksissa? Kuvien esittäminen todistusaineistona ei yksinkertaisesti riitä nykypäivänä vakuuttamaan yhtään vähänkään kriittistä ihmistä.

Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että SAIRAANLOISESTI ylipainoinen ihminen ei näytä yleensä ulkoisesti kauniilta, mutta tässä on kyse jo hengenkin vaarantavasta sairaus-tilasta. Sen sijaan kilo sinne tänne on todellista hiusten halkomista (vaikka äläkän aikaansaaminenhan provojen tehtävä onkin).

Olen harrastanut japanissa suosituksi tullutta cosplayta eli pukuilua. Menneinä vuosina yksi ainoa ihminen onnistui somessa aiheuttamaan kovan metakan länsimaalais-vastaisilla kuvapostauksillaan ja videoillaan. Hänen mukaansa länsimaiset eivät voi (aasialaisiin nähden) erilaisen ruumiinrakenteen takia harrastaa cosplayta. Hän käytti argumenttina tismalleen samanlaisia kuvavertailuja kuin sinä täällä, eikä hänkään voinut todistaa kuvien aitoutta tai että olosuhteet eri kuvaushetkillä olivat olleet yhtäläiset.

Tämä tiukka asenne-ilmapiiri ja ihmiskehon kilpailuttaminen on johtanut siihen, etteivät Japanissa pukuilua harrasta enää kuin ammattilaiset, riskittömän täydellisesti. Pelkään, että sama asenne asiayhteydessä "naisen kauneus" johtaa (ennestään pahenevasti) siihen, että vain ulkokuorella on väliä, eivätkä itseään rumaksi edes vähän epäilevät uskalla oikeuttaa itselleen askelia seurusteluasioissa. Etkä valitettavasti ole edes ainoa tähän suuntaukseen vaikuttava tekijä, vaan samaa mantraa on median taholta mieliimme iskostettu jo useamman vuosikymmenne ajan.

En väitä, ettei eurooppalaisen ja aasialaisen tai laihemman ja lihavamman ihmisen kropassa olisi näkyviä eroja. Oikeissa olosuhteissa siitä mallista kuitenkin saadaan yhtä karmaiseva kuva kuin kuvailemastasi lihavasta ihmisestä.

Haluan kyllä myös kiittää sinua rohkeasta trollauksesta. Tällaiset räikeät postaukset saavat ihmiset kiukustumaan ja avaamaan suunsa tärkeistä, mutta tabuina pidetyistä aiheista.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/suhteet/pyoreat-naiset-harrastavat-hoikkia-naisia-enemman-seksia/4/41605

Tämä kyseinen tutkimus sotii aika voimakkaasti blogissa tuotuja tietoja vastaan. Otantakin on hyvinkin laaja, joten tutkimusta voidaan pitää melko luotettavana.

Miestennielijä kirjoitti...

Mitään yllättävää kyseisessä tutkimuksessa ei ollut. Ylipainoisten ja rumien naisten helppous ei liene mikään yllätys?

Kyselytutkimuksista tulee muistaa se, että lihavilla ihmisillä on tapana sisäisen kauneuden puutteen takia usein valehdella.

Näin käy jatkuvasti kun lihavilta ihmisiltä kysytään kuinka paljon he syövät/kuluttavat kaloreita kuntoilemalla. Kontrolloiduissa tilanteissa huomataan, että lihavat ihmiset syövät kertomaansa enemmän kaloreita ja kuntoilevat vähemmän kuin väittävät.

Laadukkaat naiset pitävät korkeita kriteerejä eikä lähde jokaisen ylipainoisen suomalaisen juntin matkaan.

Miestennielijä blogin neuvoja noudattavat naiset pystyvät kilpailemaan parhaista miehistä ja halutessaan saamaan heidät vakavampaankin parisuhteeseen.

Miestennielijä kirjoitti...

"Ei sitten tullu mieleen et joillain naisilla vois kenties olla niiden lihaksien lisäks sitä rasvaakin sopivasti? Jutan painoindeksiä laskee lihaksikkuudesta huolimatta epäilemättä se, että ennen kisoja yleensä kiskotaan rasvaprosentti mahdollisimman alas. Enpä ite ainakaan "viehättäviä naisia sänkyyn" etsiessä mitään lukuja kysele. Ihmiset on yksilöitä ja BMI suuntaa antava. BMI 19 omaava nainen voi jo hyllyä joka suuntaan aika pahastikkin (tunnen tälläsen tapauksen...) ja bmi 21-22 voi olla hyvinki kiinteessä kunnossa."

BMI 19 omaava nainen voi jo hyllyä joka suuntaan pahastikkin.. Aivan ja tästä johtuen kuten huomaat Miestennielijä blogin suositus painoindeksiin on 17-22 BMI osilla naisille vaaditaan 17 BMI, jotta kroppa näyttää hyvältä. Kuten huomaat suosituksien mittakaava on varsin laaja.

Jutta Gustafsbergin tapainen lihasmassa ei ole suositeltavaa Miestennielijä blogin oppeja noudattaville naisille. Tästä johtuen pienemmällä lihasmassalla ja hieman korkeammalla rasvaprosentillakaan ei mennä yli 22 BMI:n.

Eipä lukuja tarvitse kysyä kun ihminen automaattisesti näkee onko painoindeksiin liittyvät luvut kohdillaan.

Jos naisen BMI on liian korkea ei hän saa miehissä niin suurta luontaista ihastuksen tunnetta aikaan kun hän pystyisi saamaan pitämällä kropastaan erinomaista huolta. Kun BMI menee karkeasti liian suureksi on kyseisen valaan näky lähinnä vastenmielinen.

Miestennielijä kirjoitti...

"Pelkään, että sama asenne asiayhteydessä "naisen kauneus" johtaa (ennestään pahenevasti) siihen, että vain ulkokuorella on väliä, eivätkä itseään rumaksi edes vähän epäilevät uskalla oikeuttaa itselleen askelia seurusteluasioissa."

Vain ulkokuorella on väliä alussa. Jos nainen ei saa komeassa ja menestyvässä miehessä aitoa ihastuksen tunnetta ulkonäön/ensivaikutelman avulla ei ole mitään tehtävissä.

Komeat miehet vaativat naiselta tiettyjä ulkoisia kriteerejä. Tästä johtuen menestyviä miehiä ei nähdä vakavissa parisuhteissa lihavien ja rumien tankeroiden kanssa.

Miestennielijä blogi ainoastaan auttaa tällä totuuden kertomisella naisia, jotka haluavat kilpailla parhaista miehistä. Läskit voi laihduttaa pois ja ruman naamankin voi nykyisin korjata kauneuskirurgialla.

Kauneusleikkaukset ovat erinomainen ja suositeltava tapa toimia rumien ihmisten kohdalla. Ulkonäöllä on paljon merkitystä muissakin asioissa kuin parinvalinnassa.

Mitä kuviin liittyen tulee. Kuvissa ihmiset yritetään aina saada näyttämään niin hyviltä kuin mahdollista, joten kuvia photoshopataan ja mallit asettavat kehonsa mahdollisimman näyttävästi.

Kyseisistä naisista pystyy myös löytämään videoita, jos vaivautuu etsimään.

Optimaalisesta kropasta&ulkonäöstä puhuttaessa pienilläkin asioilla on merkitystä. Mitä parempi ulkonäkö sen paremmat mahdollisuudet saada upeita kumppaneita.

Anonyymi kirjoitti...

"Mitään yllättävää kyseisessä tutkimuksessa ei ollut. Ylipainoisten ja rumien naisten helppous ei liene mikään yllätys?

Kyselytutkimuksista tulee muistaa se, että lihavilla ihmisillä on tapana sisäisen kauneuden puutteen takia usein valehdella."

Voi jessus! Miksi kuvittelet miesten vievän rumia naisia? Kyllä miehillä varmasti on parempia virikkeitä illaksi kuin ruman naisen seura. En tiedä kumpaa sukupuolta blogikirjoittaja edustaa, joten voidaan vain arvailla, miten hän ymmärtää tuon. Pyöreiden naisten vienti johtuu yksinkertaisesti siitä, että pyöreys, kurvit ja naisellisuus ylipäätään vetoaa miehiin. Kyse on biologiasta. Sillä ei ole mitään tekemistä BMI:n kanssa. Kannattaisi miettiä vähän mitä kirjoittelee.

Miestennielijä kirjoitti...

"Voi jessus! Miksi kuvittelet miesten vievän rumia naisia?"

Miehet vievät rumia ja lihavia naisia sänkyyn koska eivät saa muita. Mitä rumempi, lihavampi ja epätoivoisempi nainen on sitä helpompi häneltä on saada.

Menestyvät miehet taas eivät joudu sortumaan kyseisiin naisiin koska kyseisillä miehillä on riittävästi valinnanvaraa.

Jos nämä kamalat tankerot olisivat oikeasti haluttuja näkisimme kaikki rikkaat ja komeat miehet kyseisten naisten seurassa.

Tämän lisäksi miehille markkinoidut lehdet kuten Playboy sisältäisi pelkästään tankeroita. Näin ei kuitenkaan ole.

Anonyymi kirjoitti...

Nämä niin kutsutut tankerot ovat siis normaaleissa mittasuhteissa olevia naisihmisiä ja varmasti kauniitakin monet. Todellisuus seuranhaussa kuitenkin on se, että media ja sen luoma kuva kauneudesta vaikuttaa niin miehiin kuin naisiinkin, valitettavasti. Ei ole olemassa absoluuttista totuutta siitä, mikä on kaunista ja mikä on rumaa. Nuo adjektiivit kuvaa myös sisäistä kauneutta tai rumuutta. Ulkoinen kauneus kumpuaa sisältä. Monesti ulkonäkökin "ehostuu" katsojan silmissä, kun huomaa, että toisen kanssa synkkaa.

Kuvitellaanpa tilanne: Kun tässä asiayhteydessä mies on vaikkapa baarissa ollut viettämässä iltaa etsien seuraa ja siinä samalla ottanut muutaman rentouttavan alkoholijuoman. Mitä silloin tapahtuu? Estot häviävät ja ne koskevat nimenomaan toisten ihmisten lähestymistä, mutta myös sitä, ettei enää anna arvoa median luomalle kauneusihanteille. Silloin sitä antaa omalle todelliselle kauneusihanteelle tilaa hengittää. Ja hupsista, päädytäänkin juttelemaan "tankeron" kanssa ja ilta siitä jatkuu iloisissa merkeissä.

Ongelma ei siis ole se, että nykyään naiset olisivat rumia ja siitä, että kauneusihanteet nykyään ovat rumia. Suorastaan sairaita. Kauneusihanteiden pitäisi perustua johonkin ihan muuhun kuin erinäisiin mittoihin ja periaatteisiin.

Anonyymi kirjoitti...

On aika jännää huomata, miten kirjoittaja väistelee kysymyksiä. Vastaukset pyörivät samoissa, eikä niissä ole mitään argumentaatiota. Mihin kirjoittajan tiedot perustuvat? Kokemukseen? Koulutukseen? Noin painavissa väitteissä pitäisi olla jotakin painavaa tutkimustulosta ja näytettävää asiantuntemusta taustalla. Joko omaa tai jonkun muun julkaisemaa. Joku terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimus ei käy riittäväksi argumentiksi väitteissäsi. Kyseinen laitos katsoo tutkimustuloksia terveyden kannalta ja tämä blogi keskittyy ulkonäköön. Siinä on kaksi hyvin erilaista katsontakantaa ja se luo räikeän ristiriidan.

En tiedä, meinaatko julkaista tätä kommenttia, mutta tärkeintä on se, että sinä luet sen ja se riittää. Kuten olet tehnyt, julkaisit sitä tai et.

Miestennielijä kirjoitti...

Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen tutkimukset suomalaisten naisten ylipainosta on luotettavia. Suomalaisista naisista yli 50% on valitettavasti jopa painoindeksillä mitattuna ylipainoisia.

Kuten kirjoituksesta tulee esille lähellä painoindeksin ylärajaa oleminen etenkin pienillä rinnoilla on erittäin epäviehättävää.

Kokemuksen perusteella todennäköisesti kaikki Miestennielijä blogia lukeat pystyvät huomaamaan, että kaikki naiset eivät saa yhtä paljon huomiota miehiltä.

Mitä parempi ulkonäkö naisella on kasvot&kroppa sitä enemmän kyseinen nainen saa miehiltä huomiota.

Millaisista kropista miehet pitävät tulee helposti esille miehille suunnatuista mainoksista, jossa näkyy naisia. Kyseisillä naisilla on tietynlaiset mittasuhteet kropassa.

Kokemuksen perusteella Miestennielijä blogin lukijat tietävät, että nuoremmat naiset saavat enemmän huomiota miehiltä kuin vanhat naiset.

Kasvoiltaan symmetriset naiset saavat enemmän huomiota jne.

Mitä painoindeksiin tulee niin aheeseen liittyvä tutkimus
"Optimum body-mass index and
maximum sexual attractiveness
M J Tovée, S Reinhardt, J L Emery, P L Cornelissen" on lukemisen arvoinen, jos haluat aiheesta kattavampaa informaatiota.

Painoindeksin laskiessa alle 17 BMI:n naisen viehättävyys laskee selkeästi. Samoin tapahtuu kun naisen painoindeksi nousee yli 25 BMI:n. Parhaaksi painoindeksiksi osuu M J Tovée, S Reinhardt, J L Emery, P L Cornelissen tutkimuksessa 19-20 BMI, joka on Miestennielijä blogin suosituksien mukainen.

Yksilöistä riippuen tietyillä naisilla hieman enemmän ja tietyillä hieman vähemmän.

Painoindeksi on jopa tärkeämpi mittari kuin kropan muodot eli kapea vyötärö suhteessa rintoihin/pyllyyn.

Anonyymi kirjoitti...

"Millaisista kropista miehet pitävät tulee helposti esille miehille suunnatuista mainoksista, jossa näkyy naisia. Kyseisillä naisilla on tietynlaiset mittasuhteet kropassa."

Yleisesti ottaen mainoksissa esiintyvät naiset ovat sellaisia, joiden luullaan olevan viehättivä. Ei sekään ole mikään täysi totuus, sillä meitä on moneksi. Missä miehille suunnatuissa mainoksissa on naisia edustettuna? :D Aika harvoissa. Enemmän se kumpuaa naisille suunnatusta mainonnasta. On sinänsä sääli, ettei esimerkiksi H&M:n mainoksissa käytetä edes ihmismalleja, vaan kroppa mallinnetaan tietokoneella ja lisätään siihen jonkun päämallin pää. Naiset ottavat mallia pikseleistä! Pikseleissä tuskin on mitään erityisen kaunista.

Miestennielijä kirjoitti...

Muun muassa auto- ja moottoripyörämainoksissa käytetään vähissä vaatteissa olevia naisia.

Kauniiden naisten mielikuvalla markkinoidaan useita tuotteita miehille. Axe on erityisen tunnettu kyseisestä menetelmästä. "Käytä Axea ja saa viehättävät naiset pitämään itseäsi haluttavana", on mainosten viesti.

Hyvänä esimerkkinä on myös miehille markkinoidut lehdet, joissa on kalenterityttöjä tai vaikkapa glamourmalleja.

Naisille markkinoidut mallit ovat ajoittain liian laihoja koska optimaalinen painoindeksi naiselle on n. 19-20 BMI.

Osat menestyvät mallit ovat alle 17 BMI:n, jonka alle meneminen laskee selkeästi naisen ulkonäöllistä tasoa M J Tovée, S Reinhardt, J L Emery, P L Cornelissen tutkimuksen mukaan painoindeksiin liittyen.

Samoin kuin miehille itselleen markkinoitu ihanteellinen kroppa on naisten näkökulmasta liian lihaksikas. Naistenlehdissä olevat kalenterimiehet eivät ole läheskään niin lihaksikkaita kuin miehille markkinoidut kropat vaikkapa lisäravinteissa.

Anonyymi kirjoitti...

Joo kujalla oot blogeinesi.

Kaikki tässä olleen mallit ovat ihan tavallisia naisia.

Kirjoituksistasi voi päätellä että sulla on niin älyttömän pitkä matka kuljettavana vielä ymmärrykseen.

Koittaisit vaikka ensin vapautua siitä luulosta, että nämä sanat joita käytät kuvaavat todellisuutta (käsitteiden sijaan).

Anonyymi kirjoitti...

Painoindeksi ei aina kaikkea kerro, kannattas mielummin verrata vaikka rasvaprosenttilaskuriin kuin painoindeksilaskuriin. Ja painoindeksi 22-25 on on normaali ja hyvä paino. Vartalo ei ole silloin ruma. Pitäisikö kaikkien olla mallien näköisiä? En ymmärrä yhtään ajattelutapaasi. Eikö kaikki saa näyttää siltä kuin on vai pitäisikö kaikilla olla joku anoreksia yms? Itselläni painoindeksi on 22,8 mutta rasvaprosentti 16! Salilla käyvä mimmi ;)

Miestennielijä kirjoitti...

"Pitäisikö kaikkien olla mallien näköisiä? En ymmärrä yhtään ajattelutapaasi. Eikö kaikki saa näyttää siltä kuin on vai pitäisikö kaikilla olla joku anoreksia yms?"

Anoreksiasta kärsii alle 1% suomalaisista. Ylipainoisia taas on yli 25 BMI on yli 50%.

Mitä parempi kroppa, sen paremmat mahdollisuudet viehättäviin kumppaneihin. Jos haluaa huokuttavia kumppaneita itselleen, on parasta näyttää niin hyvältä kuin mahdollista.

Anonyymi kirjoitti...

Määritteleppä naisen ihannekroppa. Siihen ei ole olemassa mitään absoluuttista totuutta. Itse näin miehenä en näe suurinta osaa noista naisista viehättävänä. Onko naismaussani jotain vikaa? :D Onk pakko pitää luuviuluist, jos ei taho? Kolikon kääntöpuoli on se, että tälläinen ajattelumalli pakottaa miehet tyytymään muodottomiin naisiin, vaikka monet muodokkaampia haluavaisitkin.

Tutkimuksiin on turha vedota, koska on tehty myös tutkimuksia siitä, jotka puolustavat tuota kolikon toista puolta.

Miestennielijä kirjoitti...

Naisen ihannekroppaa on määritelty useissa Miestennielijä blogin kirjoituksissa, joten aiheesta saat enemmän infoa lukemalla aikaisempia kirjoituksia.

Tietysti ulkonäköön liittyvissä asioissa on yksittäisiä eroja. Hieman typerimmille ihmisille voidaan antaa esimerkki vaikkapa pahasta akneihosta. Näytetään kuva tai video naisesta, jolla on sairaalloinen akneiho ja näytetään kuva tai video naisesta, jolla on sileä iho 10 000 ihmiselle.

Tämän jälkeen voidaan katsoa tulokset ja ilman tutkimustakin on itsestään selvää, että sileä virheetön iho saa enemmän pisteitä kuin akneiho.

Tämän perusteella voidaan helposti todeta, että sileä iho on seksuaalisesti viehättävämpi kuin sairaalloinen rasvainen akneiho.

Ihmisten ei tarvitse tietoisesti miettiä "onkohan tuo kaunista vai ei". Vaan ihastuksen tunne on automaattinen reaktio eikä tietoinen päätös. Mitä kauniimmat piirteet ja parempi kroppa, sitä paremmat mahdollisuudet naisella on saada menestyneitä miehiä & naisia.

Osilla miehistä ei ole "naismakua" ollenkaan vaan heidän seksuaalinen kiinnostuksensa kohdistuu pelkästään miehiin tai mahdollisesti naismakua ei ole aseksuaalisuudesta johtuen.

Kaikilla ihmisillä on täysi vapaus tehdä mitä haluaa oman seksuaalisuutensa kanssa, kunhan noudattaa lakeja. Miestennielijä blogi yksinkertaisesti tarjoaa naisille neuvot, joiden avulla naisella on paras mahdollisuus realistisesti kilpailla kaikkein parhaista miehistä.

Anonyymi kirjoitti...

Kerroppa sitten, että minkälainen on tälläinen "paras mies"? Monilla naisilla ja miehillä on tästä hyvin erilainen käsitys.

On myös mahdollista, että osa näistä "parhaista miehistä" on kiinnostunut nimenomaan muodokkaammista naisista (=muodokkaampia naisia, mitä tässä blogissa on eritelty).

Eli blogissa pitäisi olla tavoiteltavan ulkonäön ohjeistuksen lisäksi myös ohjeistus siitä, että millaista seuraa ko. ulkonäöllä pitää havitella?

On syytä muistaa, että esim. baarissa ulkonäkö ei ole ainoa tekijä siinä, että saako seuraa vai ei. Yleisesti ottaen miehiä kiinnostaa se, että onko nainen luonteeltaan mukava. Ylimielisen naisen kanssa tuskin kukaan haluaa olla edes yhtä iltaa.

Miestennielijä kirjoitti...

Mikä on "paras mies"? Parhaimmat miehet ovat niitä, joihin kohdistuu kaikkein suurin kysyntä. Otetaan vertailuun vaikkapa Brad Pitt ja suomalainen Jarno Petteri, joka on käynyt pelkästään yläasteen, maksuhäiriöinen, työtön, 150kg, kierot silmät, sian nenä, elefantin korvat, 155cm pitkä, änkyttää, akneihoinen jne.

Kysyttäessä taas 10000 naiselta kumman kyseisistä miehistä nainen mieluummin ottaisi vakavaan parisuhteen tai pelkästään sänkyyn Jarno-Petteri vai Brad Pitt.. Yllätys, yllätys päätyisimme taas tulokseen, että Brad Pitt olisi halutumpi vaihtoehto.

Komeat kasvonpiirteet, erinomainen kroppa, korkea varallisuus, sosiaalinen pätevyys, korkea sosiaalinen arvo jne. ovat kaikki tekijöitä, jotka tekevät miehestä houkuttelevamman vaihtoehdon. Nämä piirteet tulevat myös selkeästi esille, miehiin ei kohdistu "tasa-arvoinen kysyntä" vaan osat miehet jäävät haluamattaan selibaatiin ja tietyllä osalla miehiä on erittäin paljon kysyntää.

Miehillä joilla on paljon kysyntää on luonnollisesti myös valinnanvaraa, tästä johtuen rumat lihavat naiset eivät pääse nauttimaan vakavasta parisuhteesta menestyneiden miesten kanssa kuin äärimmäisissä poikkeustilanteissa. Kertakäyttöön hiljaisimpina hetkinä myös menestyneemmät miehet voivat välillä ottaa "vähemmän haluttuja naisia".

Typerä kommentti on aina sanoa "osa näistä parhaista miehistä"... Niin tietysti on olemassa tilastollisia poikkeuksia. Osa menestyneistä miehistä varmasti saattaa olla kiinnostuneita vaikkapa pyörätuolissa olevasta 80v kääpiöstä. Miestennielijä blogi korostaa asioita, joilla nainen on viehättävä suurimmalle osalle parhaista miehistä. Mikä tuo naiselle TODENNÄKÖISEMMIN parhaimmat tulokset.

Muodokkuudessa ei ole vikaa. Huomaa kaikkien kirjoituksen naisten olevan alle 22 painoindeksin. Mitään syytä naisen ei ole kuulua ylipainoisten joukkoon (painoindeksi yli 25). Eikä naiselle ole ikinä suositeltavaa pitää painoindeksiä suurempana kuin 22. Tällöin kroppa on jo ei viehättävällä puolella.

Parhaimman arvon omaavat naiset pystyvät saamaan todennäköisemmin parhaita miehiä vakavaan parisuhteeseen, sänkyyn yhdeksi kerraksi tai vakituiseksi sänkykumppaniksi.

Mukavuus on täysin yhdentekevä tekijä, jos kumppani ei ole seksuaalisesti viehättävä. Heteroseksuaaliselle miehelle ei ole mitään merkitystä, jos toinen mies on "mukava" koska heteroseksuaalisella miehellä ei ole kiinnostusta seksuaalisesti muihin miehiin.

Samoin kuin naiselle on täysin yhdentekevää, jos mies on mukava ellei seksuaalista ihastusta ole muuten mieheen.

Mitä paremman näköinen nainen on sitä enemmän miehet antavat anteeksi luonteellisia puutteita. Tämäkään ei tule täysijärkisille lukijoille yllätyksenä seuraamalla miten maailma toimii.

Anonyymi kirjoitti...

Idiootti mikä idiootti. Oletko joku 20-25 vuotias pikkupoika mikä esittää tietävänsä jotain naisisita? Kun paino jaetaan pituuden neliöillä ja saat numero arvon yli 22, niin luulet että nainen on laadukas. Ehkä sun suppeassa maailmassa. Ite olen lähes 40-v äijä ja koita vähän katsoa Gaussin käyrää ihmisten pianoindekseistä. Niin monta ihanan muodokasta ja iloista kokenutta naista se olen minäkin kaatanut.Minä,ruma mies joka olen reilusti yli 25:n BMI.

Bloggaaja,olet todella pentu jolla ei voi olla montaakaan vuotta työelämää takana ja itseään omillaan elätettyjä vuosia. Sulle koittaa pitkä yksinäinen tulevaisuus...

Miestennielijä kirjoitti...

Anonyymi "Idiootti mikä idiootti." kommentoija... Sinun ei olisi tarvinnut kertoa omasta vajaaälyisyydestäsi heti kommenttisi alussa.. Se tuli erittäin selkeäksi kun kirjoitustasi alkoi lukemaan.

Miestennielijä blogin ylläpito on anonyymi ja väitteen totuudenmukaisuuteen ei vaikuta väitteen kirjoittaja. Todellisuus on mitattavissa.

Mitä Muodokas nainen kirjoituksessa tulee esille on se, että jopa bodarinaisten painoindeksi on monesti alle 22. Jutta Gustafsbergin ollessa kilpailuissa hänen painoindeksinsä on 21,45. Naisen painoindeksin kohotessa yli 22 BMI:n hänen kroppansa ei siis ole optimaalisessa kunnossa.

Mihin tämä sitten vaikuttaa? Mitä huonommassa kunnossa naisen kroppa on, sitä huonommat mahdollisuudet hänellä on saada kaikkein halutuimpia kumppaneita, joihin kohdistuu suurin kysyntä.. olettaen kaikkien muiden asioiden pysyessä kyseisessä naisessa samana.

Tämä ei suinkaan ole missään "suppeassa maailmassa" vaan ihan omalla planeetallamme Telluksella. Ehkä itselläsi on kokemuksia joistain muista planeetoista, joissa ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä halutuimpien kumppanien saamisessa.

Rumuuten ja lihavuutesi lisäksi olet valitettavasti myös varsin tyhmä. Tämä on tietysti hyväksi muille miehille, joiden kanssa ruma, tyhmä ja lihava mies ei pysty kilpailemaan.

Tästä johtuen sinulla ei ole mahdollisuuksia kaikkein viehättävimpiin naisiin, joihin kohdistuu suurin kysyntä.

Valitettavasti ajatusharhailusi takia teet myös erilaisia oletuksia artikkelin kirjoittajasta. Tämä on täysin tarpeetonta.

Anonyymi kirjoitti...

Pakko sanoo et noi ensimmäiset naiset todellaki ylittää teijän painoindeksi vaatimuksen sillä kai te nyt ittekki näätte ettei noi ämmät voi 50 kg millää painaa vaan vähintää 60kg! Ja loppuun mainitakseni en ole kateellinen sillä oma painoindeksi siis 21

Miestennielijä kirjoitti...

Jos olisit lukenut hieman huolellisimmin niin olisit huomannut, että

Leanne Crow Pituus 170cm Paino 64kg ja

Bea Flora Pituus 168cm Paino 62kg.

He siis ovat yli 60kg mutta siitä huolimatta juuri menevät vielä Miestennielijä blogin suosituksien rajoille. Tietysti mitä lähemmäksi painoindeksiä 22 lähestytään sen huolestuttavampi tilanne on. Lähinnä painoindeksi voi olla lähellä 22, jos naisella on erittäin isot rinnat.

Jutta Gustafsbergin ollessa kilpailuissa hänen painoindeksinsä on 21,45, joka on vielä Miestennielijä blogin suosituksien mukainen. Mutta näin lihaksikas nainen ei tietystikään ole enää suurimmalle osalle seksuaalisesti viehättävä.

Hienoa kuulla, että oma painoindeksisi on 21! Onnittelut tästä koska suomalaisista naisistahan virallisten tilastojen mukaan noin puolet ovat ylipainoisia.

Hieman epäkohteliaammat ihmiset voivat siis todeta, että yli puolet suomalaisista naisista muistuttavat jo "sotasikaa".

Anonyymi kirjoitti...

Huomasin myös kuvista että osa naisista on paljoa ilmoitettua lihavampia. Olen 168cm ja 59kg eli indeksiltä 21 ja olen paljon hoikempi kuin tuolla jotkut.

Miestennielijä kirjoitti...

Onnittelut siitä, että olet saanut pidettyä kroppasi Miestennielijä blogin suosituksien mukaisena. Kaksi ensimmäistä naista ovat sinua tukevammasa kunnossa. Tulee muistaa myös, että kuvissa ihmiset näyttävät aina todellisuutta painavammilta.

Miestennielijä