Rumuuden kauheus

Monesti ihmiset eivät ymmärrä kuinka kamalaa rumuus voi olla. Rumaa ihmistä ei auta "sisäinen kauneus" valheet. Rumat ihmiset eivät saa muita ihmisiä tuntemaan "sitä jotain" luontaista ihastuksen tai kiiman tunnetta, jonka viehättävät ihmiset saavat aikaa.

Seuraavasta videosta näemme, että rumuus voi jopa tappaa. Ulkoisesti epäilyttävää ihmistä ei vaivauduta auttamaan edes kuoleman hetkellä.



Tästä johtuen on tärkeää näyttää hyvältä. Ulkoiset asiat eivät ole ainoastaan merkityksellisiä Miestennielijä blogin oppeja noudattaville naisille.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Trolliblogeista en oo kuullukkaa :o no täs on ny yks näköjää :D

Miestennielijä kirjoitti...

Trolliblogi?

Mistä asiasta tarkemmin olit eri mieltä kyseisessä kirjoituksessa "Rumuuden kauheus"?

Kaikki Miestennielijä blogin sisältö on 100% paikkansa pitävää.

Anonyymi kirjoitti...

Miestennielijä puhut "rumuudesta". Sinun mielestä aiheeseen liittyvä video on liitetty ohessa. Toi video ei esittänyt sitä mitä halusit tuoda esiin. Videossa käy ilmi ainoastaan se että ehkä ensimmäinen henkilö miellettiin stereotypisesti narkiksi tms, ja kukaan ns "normi" ihminen ei halunnut olla asian kans tekemisis, pukupääl ollu mies joka kaatu ei ollu "vain narkki" tms, ja ihmiset käyttäyty sen mukaisesti. Rumuuden kans ei ollu mitään tekemistä tässä, siinä kontekstissa jossa sen tuot valoon. Oot ihan tyhjäpää ämmä, kun tämmösen blogin oot tänne nettiin laittanu, et ainakaan mitenkään kypsä ihminen, ja nainen, mun mielestä sä ansaitset helvetin ruman ja läskin miehen, ei sillä että niissä mitään vikaa ois, vaan sillä että karma tavottaisi sinutkin.

Miestennielijä kirjoitti...

Lukemalla aikaisempia kirjoituksia pystyisit ymmärtämään, että rumuus kuten kauneuskin on mitattavissa. Aivan samoin kuin tässä videossa tulee esille, että ulkonäkö vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen auttamisen suhteen.

Samoin ulkonäkö vaikuttaa siihen miten ihmiset suhtautuvat seksuaalisesti toisiin ihmisiin.

Kuten itsekin mainitsit "tyhjäpää ämmä" ansaitsee "helvetin ruman ja läskin miehen". Miesten taso on yhtäläisesti mitattavissa. Mitä komeampi, lihaksikkaampi, älykkäämpi, varakkaampi jne. sitä paremmat mahdollisuudet miehellä on saada halutuimpia naisia.

Anonyymi kirjoitti...

saatanan pelle olet miestennilijä huora

Miestennielijä kirjoitti...

"saatanan pelle olet miestennilijä huora"

Tämä olikin rakentava palaute tähän kirjoitukseen.

Miestennielijä blogi on tehty naisille, jotka haluavat menestyä paremmin viehättävien kumppanien saamisessa.

Kaikki Miestennielijä blogin kirjoitukset auttavat naisia kyseisessä tavoitteessa.

Onko mielestäsi ystävällinen, avulias ja rehellinen auttaminen huono asia?

Anonyymi kirjoitti...

No huhhuh on sullaki ajatusmaailma. Mitä jos itse joutuisit esim. Onnettomuuteen ja sinusta tulisi "ruma" taitais olla sulle maailmanloppu

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos palautteestasi (joka tosin osoitti varsin selkeästi oman ajatusmaailmasi satumaisuuden).

Ensinnäkin Miestennielijä blogin ylläpito on anonyymi.

Miestennielijä blogissa kerrotaan ainoastaan hyvin selkeästi mitkä asiat vaikuttavat viehättävän kumppanin saamiseen.

Mutta esimerkki "Nainen on nuori, kauniit kasvonpiirteet, Miestennielijä blogin suosituksien mukainen kroppa, pukeutuminen kunnossa, flirttaileva asenne, hyvä kehonkieli jne."

Kyseisen naisen joutuessa vakavaan onnettomuuteen, jolloin häneltä irtosi jalat, hän joutui pöyrätuoliin, kasvot menivät epämuodostuneiksi ja kasvoihin jäi kamalat arvet & palovammat jne. jne.

Yllätys, yllätys tämä onnettomuus tekisi kyseisestä naisesta seksuaalisesti ei viehättävän ja tästä johtuen ei hänelle juurikaan tulisi huomiota häntä kiinnostavilta viehättäviltä kumppaneilta.

Anonyymi kirjoitti...

Voi luoja mitä shaissea. Tervemenoa ulkonäkökeskeisyyteen, toivottavasti hyvä ulkonäkö tuo sen onnen. Valitettavasti 99% miehistä kyllästyy loppujen lopuksi ulkonäkökeskeiseen naiseen. Ei sellaista jaksa kuunnella kukaan. Pienet on murheet, kun pitää keskittyä muiden ulkoiseen habitukseen.

Miestennielijä kirjoitti...

"Voi luoja mitä shaissea"

Katsoitko mahdollisesti Rumuuden kauheus alussa olevan videon? Kuten esimerkistä tulee esille, rumuus voi jopa tappaa.

Valitettavasti kommentoijamme älykkyys ei riittänyt ymmärtämään, että ulkonäkö ei ole ainoa merkityksellinen asia viehättävien kumppanien saamisessa.

Tietty ulkonäöllinen taso on kuitenkin oltava, jos kumppani ei vaikuta seksuaalisesti viehättävältä ei ole mitään tehtävissä. Esimerkkinä homoseksuaalinen mies ei näe naisia viehättävänä, joten on yhdentekevää miltä nainen näyttää.

Kun ulkoiset asiat ovat riittävässä kunnossa vasta tämän jälkeen muilla asioilla on merkitystä. Parasta on tietysti "koko paketti", jossa ulkoiset asiat sekä persoonallisuus ovat molemmat kunnossa.

Valitettavasti monilla ylipainoisilla lehmään verrattavilla sian nenäisillä naisilla on tapana väheksyä viehättäviä naisia ja antaa ymmärtää, että heillä ei olisi muka mahdollista olla "sisäistä kauneutta".

Kuten aikaisemminkin on todettu niin ylipaino viittaa vahvasti sisäisen kauneuden puutteeseen. Miksi? Sisäisesti kaunis ihminen arvostaa itseään ja ymmärtää pitää huolta kropastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hieman pettynyt lyhyeen postaukseen. Mutta täyttä asiaa tässä kommentoinnissa nuo vastauksesi. Niinhän se menee, luontokin korjaa heikommat pois ja vahvimmat lajinsa erustajat jatkavat lisääntymistä.

Toki sisäinen kauneus on tärkeä asia, mutta eihän sitä näe jos ei ensin kiinnitä huomiota siihen ulkoiseen olemukseen :)

Sitäpaitsi, kuka meistä haluaisi omasta mielestä ruman tai ei niin miellyttävän näköisen puolison? Miten seksi? Paperipussi päähän ja menoksiko? ;) :D

Miestennielijä kirjoitti...

Kiitos kommentistasi,

"Hieman pettynyt lyhyeen postaukseen. Mutta täyttä asiaa tässä kommentoinnissa nuo vastauksesi."

Miestennielijä blogin aikaisemmissa kirjoituksissa ja kommenteissa on käyty tarkemmin asiat läpi. Tästä johtuen tässä postauksessa tärkeimpänä asiana oli video, josta tulee ilmi "rumuus voi jopa tappaa".

Valitettavasti rumilla ja lihavilla ihmisillä on tapana puolustella "tasa-arvoa" ulkonäköön liittyvissä asioissa.

Rumaa lihavaa ja vanhaa naista usein tietystikin harmittaa, että häneen ei enää kohdistu seksuaalista huomiota vaan nuoret, viehättävät ja hyväkroppaiset naiset saavat huomion.

Tästä johtuen vanhempien rumien naisten keskuudessa miesvihainen feministi ja "ulkonäöllä ei saisi olla merkitystä höpinä" on erittäin yleistä.

Anonyymi kirjoitti...

Video ei mielestäni sovi millään tavalla blogitekstisi teemaan. Videolla näkyvää "rumaa" miestä ei tulla auttamaan rumuuden vuoksi, vaan koska mies näyttää kadulle sammuneelta juopolta/narkomaanilta. Ei sitä nyt pukuun tarvitse pukeutua saadakseen osakseen inhimillistä kohtelua.

Eikä naisen tarvitse käydä salilla, vahtia painoindeksiään ja pukeutua kertomiesi normien mukaisesti saadakseen hyvän näköisen miehen. Tosiasiahan on, että kuvailemasi nainen voi toimintansa avulla hyvällä tuurilla saada itselleen komean, mutta turhamaisen miehen.

Tärkeää on itsensä kunnioittaminen ja tunteminen, positiivinen elämänasenne, perushygienia ja siisti ulkonäkö (jossain mainitsemasi kaksi kertaa päivässä suihkussa käyminen kuulostaa lievästi neuroottiselta) sekä tietenkin rohkeus tarvittaessa tekemään itse aloite. Liika turhamaisuus ja ulkonäkökeskeisyys vetää osakseen samanhenkistä porukkaa. Järki hukkuu turhamaisuuteen, ulkonäköön ihastutaan, sisimpään rakastutaan jne jne. Oliko liian kornia? Ei.

Miestennielijä kirjoitti...

Miehen ulkonäkö on molemmissa tilanteissa täysin sama "geneettisesti". Kuitenkin hänen ulkonäkönsä, johon liittyy pukeutuminen ja yleinen siisteys aiheutti toisessa tilanteessa kuoleman.

Kuten videosta tulee selkeästi esille, ulkonäöllä on merkitystä myös muihin asioihin kuin seksuaalisen kiinnostuksen herättämiseen.

"Eikä naisen tarvitse käydä salilla, vahtia painoindeksiään ja pukeutua kertomiesi normien mukaisesti saadakseen hyvän näköisen miehen. Tosiasiahan on, että kuvailemasi nainen voi toimintansa avulla hyvällä tuurilla saada itselleen komean, mutta turhamaisen miehen."

Mitä paremmin nainen itsestään huolehtii sen paremmat mahdollisuudet hänellä on saada erinomainen mies. Tietysti laiska, ylipainoinen ja ruma nainen voi saada menestyneen, mielenkiintoisen ja komean miehen mutta mahdollisuudet ovat huomattavasti heikommat kuin Miestennielijä blogin oppeja noudattavalla naisella.

Ulkonäön on oltava riittävässä kunnossa, jotta seksuaalinen ihastus saadaan aikaiseksi kiinnostuksen kohteeseen. Tämän jälkeen tietysti "sisäiset asiat" asenne, persoaallisuus jne. ovat merkityksessä pidempää parisuhdetta haettassa. Pelkkään lyhyempään huviin "sisäisillä" asioilla ei ole juurikaan merkistystä, kaikkien suhteidenhan ei tarvitse olla pitkiä. Nainen voi tehdä kehollaan mitä hän itse haluaa vaikka myydä sitä halutessaan. Feministitkin ovat usein naista syyllistäviä tässä aiheessa.

Miestennielijä